Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-12
20:06:39
| Nuoroda
Tequila lady rašė:
O man kasnors, kas žinot, galit paaiškinti vieną dalyką... Aš pirmu numeriu pasirinkau mediciną, antru - farmaciją. Tarkim, pirmu etapu įstoju į farmaciją. Tačiau nesuprantu, kaip ten yra su antru etapu... Tipo galiu atsisakyti pasiūlymo studijuot farmaciją ir bandyt antru etapu patekt į mediciną, ar kaip? Ir jei tarkim antru etapu nepatenku, viskas - lieku be studijų? :D nieko aš čia nesusigaudau... po pirmo etapo yra antras. Jei per antrą neįstoji, tada yra trečias etapas, kuris vyksta jau rugpjūčio mėnesį, tada yra didesnė tikimybė, jog įstosi. ;] bent jau aš tiek žinau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
20:09:10
| Nuoroda
Viliussss rašė:
Zinau toki atveji kai viena neistojo i medicina (vf) ir toliau treciam ture istojo i medicina vf ir taip gavosi, kad tie kas istojo i medicina vnf taip ir liko nefinansuojamoj vietoj o ji treciu turu prasibrove i vf nors balas buvo zemesnis uz kitu kurie istojo i vnf. gan painu bet gal supratot aš irgi apie tai žinau. ;] ir iš tiesų trečias turas suteikia didesnę tikimybę, jog įstosi į vf vietą.;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
19:31:56
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Galbūt kas nors galvoja apie finansus, buhalteriją ar administravimą? aš rašiau į finansus ir administravimą, bet nežinia ar pateksiu. ;x su matematika nelabai kas. ;x o Tu į VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
14:22:15
| Nuoroda
Sveikučiai. ! ^^ Kaip manot ar smarkiai šoktels pereinamasis balas? Praitais metais buvo 10 taškų, o šiemet koks gali būt gal numanot? ( : |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
14:23:55
| Nuoroda
Sveikučiai, kas rašė LT pakartotinę sesiją. : } Ar labai sudėtingas buvo egzaminas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:15:18
| Nuoroda
dovi rašė:
Kažkas sakė, kad jau apie 7h buvo visi kurie jau buvo rezultatai buvo 7h. ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:23:47
| Nuoroda
Draguza rašė:
Justt rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O Tai neblogai varai xDDD Baik tu bajerius. Gi sakiau, kad vidutiniškai mokausi Dabar jau normaliai rodo ^^ Auguste, nusišneki.. Sakai, kad vidutiniškai mokaisi. Gerai mokaisi. Dar klausei dėl raudono diplomo, vidutiniokai nelabai gauna tokius, taip kad nebesvaik. : ppp |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:26:14
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Ei žiūrėkit gali 1 taškas net ris procentus lemt? Nes 28 taškai 21 procentas o 29 jau 24? deja, toks jau tas skaičiavimas. ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:27:05
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
Jeigu sioj svetainej mano bala skaiciuoja 18, 52, o lamabpo.lt 18,72 , tai kuriuo cia tikėt ?:D gal lamabpo.lt .: D manyčiau patikimesnis puslapis. :} |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:34:11
| Nuoroda
Draguza rašė:
diminutive rašė:
Draguza rašė:
Justt rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O Tai neblogai varai xDDD Baik tu bajerius. Gi sakiau, kad vidutiniškai mokausi Dabar jau normaliai rodo ^^ Auguste, nusišneki.. Sakai, kad vidutiniškai mokaisi. Gerai mokaisi. Dar klausei dėl raudono diplomo, vidutiniokai nelabai gauna tokius, taip kad nebesvaik. : ppp Tai va kad raudono diplomo negausiu! Prieš laikydama egzaminus nesitikėjau tokių gerų rezultatų, tad į lietuvių 8 nekreipiau dėmesio... Dabar gailiuosi... Visą reikalą gadina, bet dar liko istorijos rezultatai. istoriją gerai mokėjai, todėl bus irgi geri rezultatai. : pp o lietuvių 8 tai nėra vidutiniškumas. O gerai. ;ppp |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:48:06
| Nuoroda
Draguza rašė:
diminutive rašė:
Draguza rašė:
diminutive rašė:
Draguza rašė:
Justt rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O Tai neblogai varai xDDD Baik tu bajerius. Gi sakiau, kad vidutiniškai mokausi Dabar jau normaliai rodo ^^ Auguste, nusišneki.. Sakai, kad vidutiniškai mokaisi. Gerai mokaisi. Dar klausei dėl raudono diplomo, vidutiniokai nelabai gauna tokius, taip kad nebesvaik. : ppp Tai va kad raudono diplomo negausiu! Prieš laikydama egzaminus nesitikėjau tokių gerų rezultatų, tad į lietuvių 8 nekreipiau dėmesio... Dabar gailiuosi... Visą reikalą gadina, bet dar liko istorijos rezultatai. istoriją gerai mokėjai, todėl bus irgi geri rezultatai. : pp o lietuvių 8 tai nėra vidutiniškumas. O gerai. ;ppp Aš tave pažįstu? o_O (xDDD) ne Tu manę nepažįsti. ;DDD tik mes sėdim kartu per istorijos pamoką. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:53:55
| Nuoroda
Ievute! rašė:
Sveiki as taip pat galvoju i kk i turizmo ir viesbuciu vadyba. yra dar cia norinciu ten istoti? :) man regis aš rašiau čia. ;] ir į viešbučių administravimą. ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
21:59:44
| Nuoroda
sveiki. ;>> šiaip prirašiau labai daug visko, ir daug į KK. Kelis tik parašiau į kitus miestus. Tad nežinau. Galbūt susitiksim rugsėjo pirmąją. O gal žinote apie fux`ų stovyklas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:13:00
| Nuoroda
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:23:45
| Nuoroda
huggy rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš rašiau tik viešajį administravimą;] o kokius egzus laikei? : } |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:28:40
| Nuoroda
huggy rašė:
diminutive rašė:
huggy rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš rašiau tik viešajį administravimą;] o kokius egzus laikei? : } lietuvių,istoriją ir anglų. ei, p.s. nėra viešojo administravimo KK. ;p |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:35:16
| Nuoroda
-dia- rašė:
gal kas nors gali pasakyti, ar skiltyje egzaminai turi ką nors rodyti?...ar tk pas mane rašo ''egzaminų nėra''? nerodo. ;] ir manau, jog neturi. ;p |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:36:10
| Nuoroda
Sraigt rašė:
ei, žiūrėkit. nec viską nusiųs į lamą, taip? ar kaip čia viskas ten atsiras? ;D o pažymius mokykla? žodžiu, neesmė kas, bet mums nieko nereikia daryt, dabar jau tik laukt? :> Taip, jei užpildei prašymą ir nieko nebenori keisti, tai tik lauk 26dienos ir tada jau žinosi kaip kas. ;] Iki 22dienos penktos valandos gali dar keisti kas nepatinka. ( : |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
16:35:27
| Nuoroda
Lisen rašė:
nepavojinga rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš ir as:)) tai mes jau kelios. ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:57:13
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Nežinau ar kas jau atsakė apie 120lt, kuriuos reiks sumokėt nuvažiavus į univera/kolegija, bet jums turiu tikslią info [email protected] hey. O tai į kokį ten banką reikia sumokėti? |