Vartotojo diminutive pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:00:10 | Nuoroda

Sveiki. ;] Gal žinote, kaip ten su tais mokėjimais? Kvitais.. Girdėjau, kad jau reikia su kvitu važiuoti, o tai kokiam banke jį galima gauti? ( :

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:00:18 | Nuoroda
Ghost rašė:
diminutive rašė:

Sveiki. ;] Gal žinote, kaip ten su tais mokėjimais? Kvitais.. Girdėjau, kad jau reikia su kvitu važiuoti, o tai kokiam banke jį galima gauti? ( :

kvitas-irodymas jog pervedei pinigus, bet kuriam banke padaryti galima

ačiūūū. ;] 

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:07:02 | Nuoroda

sveikučiai. Gal kas nors jau buvot pasirašyti tos sutarties? :} 

Kaip ten su tuo anglų testu? Sunkus? Kas sudaro jį? ( : pasidalinkit patirtim. : >
P.S. Malonu aš taipogi būsima VDU studentė. : ))

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:17:54 | Nuoroda
GodBlessMe rašė:
diminutive rašė:

Kaip ten su tuo anglų testu? Sunkus? Kas sudaro jį? ( : pasidalinkit patirtim. : >

jop, vakar is ryto nukeliavau, kadangi 9 h daugelis dar miega, tai zmoniu buvo pakenciamai;D del to anglu testo tai jis toks pamanomas :) ten paciai nieko daug mastyti nereikes, bus duoti variantai irasyti, o tu tik pasirinksi viena is ju. dar po to bus duoti keli sakiniai ir turesi pazymeti pagal gramatika teisingi jie ar ne. duotas laikas 40 min (ar 50?) bet laiko pakanka ir dar jo sociai lieka :)

Oi, kaip ačiū už atsakymą. Šiek tiek baugina tas testas.. :} ti tada gud, jei nėra labai sunku. : >

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:38:56 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
diminutive rašė:

Ten bus virs 70 klausimu, is pradziu parasytas sakinis ir reiks parinkti praleista zodi(cia kaip supratau paziuri ar supranti apie ka eina kalba sakiny), dar bus tekstas ir reiks parnkti praleistus artikelius ir siaip zodelius, nu zodziu visko ten primalta :D bet bent jau as paskutinej uzduoty tai viska suspeliojau nes nk nesupratau ;D

ačiū ir Tau. ;]  naaaa, taaai ką ir man reiks paspėliot. 70 klausimų? ;oo daug.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:42:33 | Nuoroda

o kas į kurią specialybę įstojot? ( :
ar yra į Multimedijos ir interneto technologijas? ; }}

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:43:24 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
diminutive rašė:
Sandrittta rašė:
diminutive rašė:

Ten bus virs 70 klausimu, is pradziu parasytas sakinis ir reiks parinkti praleista zodi(cia kaip supratau paziuri ar supranti apie ka eina kalba sakiny), dar bus tekstas ir reiks parnkti praleistus artikelius ir siaip zodelius, nu zodziu visko ten primalta :D bet bent jau as paskutinej uzduoty tai viska suspeliojau nes nk nesupratau ;D

ačiū ir Tau. ;]  naaaa, taaai ką ir man reiks paspėliot. 70 klausimų? ;oo daug.

Jo ziauriai atsibodo, norejuos kuo greiciau viska uzbaigt, ypac kai nks i galva nebelenda ;D

aš tikiu. Ten ir taip daug vargo, o dar testas. ;oo

Žinutė parašyta: 2011-07-30 17:10:17 | Nuoroda
Philosophus rašė:

Žiūrėkit, o iš kur "parsipūsti" tą anketą dėl fuxų stovyklos? Mat, kai buvau pasirašyti sutarties, niekas man jos nepasiūlė užpildyti.

turėjo siūlyt ten kur rašyt dėl bendrabučių reikėjo. ;} O šiaip tai paieškok vdu.lt ten turėtum rasti jei yra. : ))

Žinutė parašyta: 2011-08-01 15:28:54 | Nuoroda

Sveikučiai dar kartelį. 

Jei yra įstojusiųjų į "Multimedijos ir interneto technologijas" prašome pasigirkit. Ir jei ką parašykite: Skype Kerinti2 

gmail

Malonu bendradarbiauti. : ))

Žinutė parašyta: 2012-08-01 15:49:47 | Nuoroda

Na, o jūs įstojot į Informatiką ar Multimediją? :p