Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-01-04
20:54:04
| Nuoroda
Sveiki Prisijungiu prie besiruosianciu laikyti vokieciu egzamina gretu.. Ar jau ruosiates? Ar tvirtai jauciates mokantys? Mane kankina jaudulys ir baime, kad siais metais taip anksti tas egzas, tai atrodo nieko nespesiu pasiruost, o ir temos net vadovelio visos nebus iseitos.. ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-05
16:35:50
| Nuoroda
Tas tai tiesa.. dziaugiuos, kad anksciau baigsis visa tai.. Na bet nieko, manau susikaupsim ir parodysim, kad neveltui 12 metu suolus trynem O tu kokius egzaminus dar be vokieciu laikai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-06
22:56:33
| Nuoroda
Vandenė. rašė:
Igne rašė:
Tas tai tiesa.. dziaugiuos, kad anksciau baigsis visa tai.. Na bet nieko, manau susikaupsim ir parodysim, kad neveltui 12 metu suolus trynem O tu kokius egzaminus dar be vokieciu laikai? Lietuvių ir istoriją... Iki šiol dar mąsčiau apie matematiką, bet... Aš visgi labiau esu humanitarė... O tu, kokius tu egzaminus galvoji laikyti? as tai matematika ir lietuviu.. tai dziaugiuos, kad visa egzaminu sesija jau birzelio 7 bus baigta.. Beje, jei kas turit pasiziurekit labai nebloga knygute yra Lesen und Testen.. ten su atsakymais. Bazariene berods ja isleido.. Ten yra tokiu sunkesniu zodziu, kurie dazniau pasitaiko egzamine.. tai nebloga tikrai |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-07
18:35:25
| Nuoroda
Vandenė. rašė:
Igne rašė:
as tai matematika ir lietuviu.. tai dziaugiuos, kad visa egzaminu sesija jau birzelio 7 bus baigta.. Beje, jei kas turit pasiziurekit labai nebloga knygute yra Lesen und Testen.. ten su atsakymais. Bazariene berods ja isleido.. Ten yra tokiu sunkesniu zodziu, kurie dazniau pasitaiko egzamine.. tai nebloga tikrai O gal jau tiksliai žinai, kur norėtum studijuoti? Nu vat, su studijom, tai problema bus garantuotai.. Kaip sunku sugalvot ko noriu ir dar plius, kur galeciau istot.. tai manau viskas tik po egzaminu isaiskes.. O tau kaip? beje ner uz ka, tam cia ir diskutuojam Tik pastebiu, kad mes dvi.. gal kiti jau nebelaikys ;D Beje nepasiurpino taves, kad jau treciadieni bandomasis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-10
19:48:47
| Nuoroda
mmm.. nesigazdink kazkaip susimaisiau.. tikriausiai tuomet, kad cia tik musu mokykloje jis vyks.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-06
18:47:29
| Nuoroda
Bent jau pas mus mokykloje tai jei pirmame iseina didesnis o antrame mazesnis, tai dazniausiai veda i blogaja puse. Arba veda grynai visu metu pazymiu vidurki ir pagal tai nustato koki vesti metiniam |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-01
21:41:33
| Nuoroda
Na sveiki ir vel kaip sekasi ruostis, kokios nuotaikos pries artejanti egzamina?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-03
17:25:12
| Nuoroda
as irgi prisidedu prie su virpuliuku laukianciuju egzamino paskutine savaite stengiuos intensyviai kartotis, bet kuo daugiau kartojuosi, tuo daugiau atrodo, kad dar reiketu ismokt.. kazin kaip cia mums bus, bet tikekimes geriausio ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-05
21:25:04
| Nuoroda
Nieka nemoku rašė:
Egidijus:) rašė:
Nieka nemoku rašė:
A jūs čia šiaip laikot tą vokiečių ar tiikrai mokat ją? : D Moku vidutiniškai, vokiečių mano pirmoji užsienio kalba, mokiausi ja A lygiu, o anglų - antroji. Nu tikiuos, kad mokat mažiau nei aš :D:D:D EE nu nebūk tipiškas lietuvis!! :D (mes visi to paties tikimes, tik savo naudai ir tylai D) |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-05
21:41:44
| Nuoroda
Nieka nemoku rašė:
Igne rašė:
Nieka nemoku rašė:
Nieka nemoku rašė:
A jūs čia šiaip laikot tą vokiečių ar tiikrai mokat ją? : D Moku vidutiniškai, vokiečių mano pirmoji užsienio kalba, mokiausi ja A lygiu, o anglų - antroji. Nu tikiuos, kad mokat mažiau nei aš :D:D:D EE nu nebūk tipiškas lietuvis!! :D (mes visi to paties tikimes, tik savo naudai ir tylai D) Nėra čia ko slėpt ; D ir taip aišku, kad dėl geresnio rezultato viens kita papjautume :D :D man negaila jums tų rezultatų, nes man tas egzaminas kaip ir nėra labai reikšmingas, bet gavos, kad mokytoja spaudė, privalėjau mokintis ir dabar nenoriu gaut mažai balų, todėl tikiuos, kad jumis spaudė mažiau : D kuo jūs mažiau mokėsit, tuo man smagiau :D :D :DD nebloga mintį davei Tai ir gali džaiugtis, kad spaudė. Mes visi per kančias į tą egzaminą eisim O jei tau negaila, tai geriau palinkėtum mum sekmės ;DD O įdomu į kiek balų orientuojiesi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-05
21:55:41
| Nuoroda
Nieka nemoku rašė:
Igne rašė:
Nieka nemoku rašė:
Igne rašė:
Nieka nemoku rašė:
Nieka nemoku rašė:
A jūs čia šiaip laikot tą vokiečių ar tiikrai mokat ją? : D Moku vidutiniškai, vokiečių mano pirmoji užsienio kalba, mokiausi ja A lygiu, o anglų - antroji. Nu tikiuos, kad mokat mažiau nei aš :D:D:D EE nu nebūk tipiškas lietuvis!! :D (mes visi to paties tikimes, tik savo naudai ir tylai D) Nėra čia ko slėpt ; D ir taip aišku, kad dėl geresnio rezultato viens kita papjautume :D :D man negaila jums tų rezultatų, nes man tas egzaminas kaip ir nėra labai reikšmingas, bet gavos, kad mokytoja spaudė, privalėjau mokintis ir dabar nenoriu gaut mažai balų, todėl tikiuos, kad jumis spaudė mažiau : D kuo jūs mažiau mokėsit, tuo man smagiau :D :D :DD nebloga mintį davei Tai ir gali džaiugtis, kad spaudė. Mes visi per kančias į tą egzaminą eisim O jei tau negaila, tai geriau palinkėtum mum sekmės ;DD O įdomu į kiek balų orientuojiesi? Nesiorientuoju : D neįisivaizduoju kokio lygio yra kiti laikantieji :P žinau, kad yra ko nemoku (daug yra), bet nemanau, kad yra tokių, kurie ten jau laisvai pakalba ta kalba : D o šiaip man 100 užtenk DD :D Laikas būtų pradėt jau cheh.. paklausk kam tiek neužtektų |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-06
12:27:24
| Nuoroda
amelie rašė:
Ponaiti "Nieko nemoku", verčiau jau tikrai nieko nemokėk, nes man bus gėda prieš mudviejų mokytoją, jei aš, aštuonis metus sąžiningai besimokydama šią kalbą, gausiu mažiau už tave, kai tu normaliai mokytis pradėjai tik gruodžio mėnesį. :D Atleisk, Igne, bet aš irgi tipiška lietuvė ir, deja, tikiuosi, kad nėra tokių, kurie daugiau už mane mokėtų. Žinau, kad tai praktiškai neįmanoma, bet juk pasvajoti galima. :D nieko! Toks požiūris visai neblogas Šturmuok ryt visus ir dideles sekmės!. Aš stengsiuos padaryt tą patį |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-07
14:31:21
| Nuoroda
Nu kaip. Rašinio ir laiško temos nesunkios, bet pvz. teksto suvokimas, kur reikejo paciam atsakyt, tai tyliu... :x blogi rezultatai laukia.. kaip tau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-08
19:38:13
| Nuoroda
Bent man nors pradžioje atrodė, kad laiko bus užtektinai, bet jo tikrai pritrūko. Per daug ilgai užsisedėjau prie vieno teksto suvokimo... O beje gal kas galetumet atsakymus parašyt bent preliminarius(iš tų, kas nešėt patikrinti mokytojams) pvz. teksto suvokimo ar gramatikos?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-09
21:39:11
| Nuoroda
sanemis rašė:
Ech, aš vokiečių nuo antros klasės mokinausi, bet moku laaaaaaabai silpnai Tai gal mažai pastangų idėjai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-05
21:56:23
| Nuoroda
Sveiki Klausykit norejau paklaust ar jus jau turit tuos kodus (slaptazodzius ar kaip jie ten ), kuriais galima pasitikrint gautus egzamino rezultatus? Nes rytoj kaip ir jau turetume juos zinot, o as net nezinau, kur reiks kreiptis info |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-06
14:24:22
| Nuoroda
Warlius rašė:
va radau, vokiečių skelbs birželio 22 dieną. O kur tu radai šitokią info? Nes aš panaršiusi perskaičiau tik, kad 2009 vokiečių VBE rezultatai buvo birželio 22d. ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-06
14:53:50
| Nuoroda
amelie rašė:
Igne rašė:
Warlius rašė:
va radau, vokiečių skelbs birželio 22 dieną. O kur tu radai šitokią info? Nes aš panaršiusi perskaičiau tik, kad 2009 vokiečių VBE rezultatai buvo birželio 22d. ) o aš radau, kad švietimo ministras egzaminų rezultatų paskelbimo datas išleis tik birželio vidury. tai, greičiausiai, ir rezultatų neverta ankščiau tikėtis, kad ir kaip pikta būtų (bent jau man) :D http://www.lamabpo.lt/kalendorius čia pažiūrėkit ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
14:48:58
| Nuoroda
Ugnec rašė:
egzaminu centre sake,kad rezultatus skelbs penktadieni tikekimes,kad sikart tikrai paskelbs;) Rimtai? Pranešei džiugią žinią, nes jau atsibodo tas laukimas |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
16:20:27
| Nuoroda
kleckelis rašė:
noriu pasitikslint,kiek tasku buvo is viso? 64? Jo, 64 |