Vartotojo Igne pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-09 21:17:52 | Nuoroda

Mhm.. Tai gal visgi kas nors žino kaip reikia pasitikrinti internete savo rezultatus??:)))

Žinutė parašyta: 2011-06-09 21:27:08 | Nuoroda
amelie rašė:
jovitaaa rašė:

Rytoj jau tikrai bus rezultatai :)

stresavau prieš pirmadienį, nes maniau,kad sužinosim. Dabar dar labiau stresuosiu, nes jau TIKRAI sužinosim. :D Gal ryt pasidžiaugiam/pasiguodžiam šiame forume dėl procentukų? :D

Man teks guostis ir net labai (tuo jau esu garantuota) :D bet kąąą. pasidalinsim vistiek tikiuos naujienomis :D

Žinutė parašyta: 2011-06-09 21:36:58 | Nuoroda
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
jovitaaa rašė:

stresavau prieš pirmadienį, nes maniau,kad sužinosim. Dabar dar labiau stresuosiu, nes jau TIKRAI sužinosim. :D Gal ryt pasidžiaugiam/pasiguodžiam šiame forume dėl procentukų? :D

Man teks guostis ir net labai (tuo jau esu garantuota) :D bet kąąą. pasidalinsim vistiek tikiuos naujienomis :D

kodėl reikės guostis? :d atš pvz net nežinau ką galvot. lyg gerai, lyg ne.. :D

Nes jaučiu, kad nekaip parašiau... O ir mokytoja truputį žiūrėjo, tai kažkokių džiugių naujienų irgi nepranešė, nu bet vistiek su nekantrumu lauksiu rytojaus.. :)) O tu į mokyklą eisi tikrintis rezu? :))

Žinutė parašyta: 2011-06-09 22:32:47 | Nuoroda
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
jovitaaa rašė:

Nes jaučiu, kad nekaip parašiau... O ir mokytoja truputį žiūrėjo, tai kažkokių džiugių naujienų irgi nepranešė, nu bet vistiek su nekantrumu lauksiu rytojaus.. :)) O tu į mokyklą eisi tikrintis rezu? :))

aha. man rytoj nuo ryto istorijos konsultacijos, tai ta proga pas pavaduotoja arba pas auklėtoja užsuksiu pasiteiraut. :) o tu?

Aš irgi tikriausiai keliausiu į mokyklą, nes to internetinio būdo taip ir nesupratau... :DD

Žinutė parašyta: 2011-06-09 22:35:16 | Nuoroda
turek_beda rašė:

O is kur jus zinot, kad ryt jau tikrai bus rezultatai? Gal kur parasyta yra ? Ar klauset mokykloi ?

Man skambino auklėtoja ir sakė, kad į mokyklą parėjo kažkokie raštai, kad rytoj rezai jau bus :))

Žinutė parašyta: 2011-06-09 22:36:20 | Nuoroda
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
jovitaaa rašė:

aha. man rytoj nuo ryto istorijos konsultacijos, tai ta proga pas pavaduotoja arba pas auklėtoja užsuksiu pasiteiraut. :) o tu?

Aš irgi tikriausiai keliausiu į mokyklą, nes to internetinio būdo taip ir nesupratau... :DD

aš net nežinau, kad toks yra. nebent į tamo.lt mokytoja parašytų :D

rezultatai.nec.lt/results-web/ aš tai va šitą žinau, bet nesuprantu kur tuos kodus visus gaut :D

Žinutė parašyta: 2011-06-09 22:43:42 | Nuoroda
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
jovitaaa rašė:

aš net nežinau, kad toks yra. nebent į tamo.lt mokytoja parašytų :D

rezultatai.nec.lt/results-web/ aš tai va šitą žinau, bet nesuprantu kur tuos kodus visus gaut :D

kažin čia ne tie patys kodai,kuriuos klijuoja ant atsakymų lapų? kitokio kandidato kodo net nežinau :D

Man irgi buvo šovus tokia mintis, bet tada slaptažodžio neturim vistiek :D erzina mane tas informacijos trūkumas :D

Žinutė parašyta: 2011-06-10 10:18:35 | Nuoroda

Nu vat. Pagaliau ir aš išdrebėjau :) Rezultatas nudžiugino, nesitikėjau. 87 gavau :)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 10:45:13 | Nuoroda
amelie rašė:
Igne rašė:

Nu vat. Pagaliau ir aš išdrebėjau :) Rezultatas nudžiugino, nesitikėjau. 87 gavau :)

Sveikinu! O manei, kad teks nusivilti :> Beje, gal žinai, kiek taškų surinkai? Pas mane buvo parašyta, kad 63 taškai ir 63 pracentai. Tai kiek nusivyliau vertinimu.. O gal nesupratau jo :)

Sveikinu ir tave! ;)) Bet kokiu atveju reikia tikėtis, kad kitų egzaminų rezultatai džiugins labiau:) Nu vat, tikrai netiketa man buvo..Man 78 taškai buvo, tai palyginus procentais gerokai daugiau.  Bet kaip čia dabar taip keistai, kad tavo kiek taškų tiek ir procentų? Aš buvau įsitikinus, kad jau jei virš 50 surenki, tai procentai į didesnę pusę eina.. :////

Žinutė parašyta: 2011-06-10 12:53:23 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:

97 gavau! :D Ką tik gavau žinutę! Valioooooo! :D

Didžiausi sveikinimai!!!!! Čia tai vauuuu!!!! :)))

Žinutė parašyta: 2011-06-10 18:27:57 | Nuoroda
Warlius rašė:
Frėja rašė:

Sveikinu :) Smagu kai nustebini kitus :) 

Man ir 10 išvedė...iš visko man dešimt išėjo :D kaip bus su egzaminų rezultatais ir įstojimu nežinau, bet gal bent jau baigsiu su pagyrimu :DDDD

oho, kokia šaunuolė, man du 9 išėjo, manau puiku :) jei dar egzus visus virš 50 išlaikyčiau būtų tobula :) o vokiečių laikiau dėl sportinio azarto, man jo niekur nereikia :)

eina sau, kad visi taip ant sportinio azarto tokiais balais išlaikytų, čia vauu :D

Žinutė parašyta: 2011-06-11 12:03:00 | Nuoroda
Warlius rašė:
zuuzu rašė:

Sveikinimai vokiečiams :)
Matau, kad neblogai gavot visi :) Koks praeinamasis balas buvo? Vis tiek gal žinot kas :))

neįsivaizduoju net :) bet manau nedidelis, jei mūsū mokyklos visis išlaikė :D

Tai, kad per visą Lietuvą vienas tebuvo neišlaikęs tik :)

Žinutė parašyta: 2011-07-29 14:06:37 | Nuoroda

Sveiki, aš irgi čia į ekonomiką :) Bendrakursiai būsimi pasikvieskit mane į skype, susipažinsim:)) nikas: bagdon.ig