Vartotojo senas_von_krienas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:16:09 | Nuoroda
maravilla rašė:

Sveiki. Gal galėtumėt patarti? Pagal savo rezultatus, beveik šimtu procentu esu įsitikinusi, kad į skandinavų kalbas neįstosiu, nors labai labai norėjau ir seniai. Bet ar verta vis tiek prašyme rašyti pirmaisiais numeriais šias kalbas? :)

Visada verta ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 15:24:28 | Nuoroda
tlftlf rašė:

turiu 90, 80, 90 ...esu durniuke :)  

't was a joke :D

Žinutė parašyta: 2011-07-10 19:24:20 | Nuoroda
tlftlf rašė:
senas_von_krienas rašė:
tlftlf rašė:

turiu 90, 80, 90 ...esu durniuke :)  

't was a joke :D

kodel? :)

Nes tavo balai aukšti

Žinutė parašyta: 2011-07-13 17:09:57 | Nuoroda

Trolina :D Ne, nu o jeigu liks laisvų vietų, tai nuo to tik geriau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 20:13:41 | Nuoroda

Vilties nebeturiu. Nors, kaip sakė Baironas, for in itself a thought, a slumbering thought, is capable of years, and curdles a long life into one hour. Ech...

Žinutė parašyta: 2011-07-20 22:00:31 | Nuoroda
vario_rytai rašė:
senas_von_krienas rašė:

Vilties nebeturiu. Nors, kaip sakė Baironas, for in itself a thought, a slumbering thought, is capable of years, and curdles a long life into one hour. Ech...

ehėėėj :) Viltis miršta paskutinė! Jeigu ką - po pirmo kurso susitiksim gretutinėse Skandinavistikos studijose, jei į VU taikai

Yup, viltis miršta paskutinė, bet agonijoj kol kas, pasižiūriu, kokie jūsų čia KB, su savo 19,34 belieka slėptis :D įdomu, įstojus į anglų/ispanų, leistų pasirinkt norvbegų kaip gretutines studijas antram kurse? Kiek žiūrėjau, leidžoa, berods, tik "grynų" kalbų studentams. Kas bus, tas bus :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 22:01:08 | Nuoroda
saeure rašė:
vario_rytai rašė:
saeure rašė:
vario_rytai rašė:

Jungiuosi į jūsų gretas ;) Tik, manau, kad reikštis galėsiu tik forume čia, bet bus proga pasveikinti įstojusius :D Man balas 19.70, vilčių kaip ir nelabai yra papult tarp tų laimingųjų

O kur tu taikai, į švedų ar norvegų?

Norvegų kalba man patrauklesnė atrodo, rašiau ją 1 nr, bet 2 parašiau ir švedus. Šitos dvi kalbos, mano įsitikinimu, turi perspektyvą ieškant darbo, tad gal ir abi gerai :) 

Man regis, kad aš čia vienintelė visam forume pirmoje vietoje parašiau švedų, o norvegų net nerašiau Belieka viltis, kad visi su ypač aukštais balais sustos į norvegų, o man paliks išsvajotąją švedų...

gal man reiktų apkeist vietom tas kalbas

Žinutė parašyta: 2011-07-20 22:04:17 | Nuoroda
saeure rašė:
senas_von_krienas rašė:
vario_rytai rašė:
senas_von_krienas rašė:

ehėėėj :) Viltis miršta paskutinė! Jeigu ką - po pirmo kurso susitiksim gretutinėse Skandinavistikos studijose, jei į VU taikai

Yup, viltis miršta paskutinė, bet agonijoj kol kas, pasižiūriu, kokie jūsų čia KB, su savo 19,34 belieka slėptis :D įdomu, įstojus į anglų/ispanų, leistų pasirinkt norvbegų kaip gretutines studijas antram kurse? Kiek žiūrėjau, leidžoa, berods, tik "grynų" kalbų studentams. Kas bus, tas bus :D

Kaip tavo stojamasis balas gali būt 19,34, jei pas mane 19,46?? Gi istorija pas tave puikiai išlaikyta, ir berods turi 10 iš antros užsienio kalbos, jei taves su niekuo nepainioju

B lygiu. Be to, tavo LT VBE rezultatas aukštesnis :| :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 17:08:06 | Nuoroda

Tai aišku, kam jums tos norvegų, rašykit svenska pirmu numeriu :P

Žinutė parašyta: 2011-07-22 19:04:27 | Nuoroda
royalgary rašė:

nesupykit uz pasakyma, bet kokio velnio su egzaminu rezultatais, tokie kaip kai kuriu is cia esanciu stoti i svedu kalba? nebutu paprasciau vaziuoti i svedija ir nemokamai ja mokytis + dirbti ir dar pagyventi normaliai..? o jus dabar norit kankintis univere 4 metus tam, kad ..? niekam! :) 

Ne visi nori studijuot verslo vekonomiką ar pan. dalykus Švedijoj anglų kalba. Kitų specialybių angliškai bakalauro beveik nėra. Kam "kankintis", o kam bus labai naudinga... Tik visada atsiras žmonių, kurie to niekada nesupras.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 19:31:25 | Nuoroda

Žmonės su 19,60 bijo neįstot į anglų, o aš su savo 19,34 dar tikiuosi :D :D :D :/

Žinutė parašyta: 2011-07-25 19:34:37 | Nuoroda
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:

Žmonės su 19,60 bijo neįstot į anglų, o aš su savo 19,34 dar tikiuosi :D :D :D :/

Tai reikia tikėtis, bet aš pvz žiauriai bijau dėl skandinavistikos, žinai kokia ten situacija, virš 20 balai ..

Aš dar ir į skandinavistiką tikuosi įstot, kas man belieka daugiau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 19:35:22 | Nuoroda
Lady rašė:
senas_von_krienas rašė:

Tu irgi anglistu planuoji būti?:)

Aš noriu į anglų/ispanų, jeigu nepavyks į norvegų arba švedų :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 19:59:22 | Nuoroda

Gausi į e-mailą pakvietimą ir LAMOJ matysi. Už tave gali pasirašyt įgaliotas asmuo.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:08:24 | Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:

: DD Chill out!

It's easy to say, hard to do

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:09:05 | Nuoroda
Eglė* rašė:

Aš šiandien visą dieną buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinėti ir kai perskaičiau visą šią temą, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverčiai :D

Priklauso nuo specialybės. Kitur ir 19,90 vos ne beverčiai :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:12:37 | Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:

O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D

Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:19:32 | Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:

O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D

Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę :D

Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, manau, tai yra progreso ženklas : D 'pochuizmas' , kai žinai, kad jau nieko nebepakeisi, retais atvejais traktuotinas kaip teigiamas dalykas.  : D 

O paskui, kai kas paklausia, kur įstojai, išmeti sau pocker face ir sakai "Į darbo biržą" :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:08:32 | Nuoroda
coliuke223 rašė:

man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti :D

Ir sekasi gi žmonėms

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:13:46 | Nuoroda
Vix rašė:

Man nuo birželio pirmos dienos, kažkur, dešinė akis tvinkčioja ir skauda labai. Dar dešinės rankos pusė plaštakos nutirpusi :D 

I see no reasons to see a doctor :D