Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:33:41
| Nuoroda
graze rašė:
ditesaltyte rašė:
nu man tai graudu, kad rezultatas toks:( įstot tai ir taip, rodos, turėčiau, nes turi pridėt 2 papildomus balus.. uz ka papildomi?:) už prizines olimpiadose:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:45:56
| Nuoroda
papildomi balai skiriami už tarptautines ir respublikines olimpiadas, patvirtintas švietimo ministro, bei jaunųjų mokslininkų konkursą:) tai keletą menkučių laimėjimų turiu :> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:54:14
| Nuoroda
tai kad už vieną 3 vietą duoda 1 tašką, nesunku gi, tik kad, aišku, žiauriai padidina KB.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:16:45
| Nuoroda
gi nebūtinai biologijos:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:33:04
| Nuoroda
bet gavai 96 iš bio ir įstosi gi:) o aš susivėliau žiauriai ir dabar ištemps tik tie papildomi::) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:54:11
| Nuoroda
Na, man visad chemija sunkiau sekėsi, nesu tiksliukė:) be to, puikiai pasakei, JEI mokosi, o mano bimbinėjimo nepavadinsi labai intensyviu mokymųsi, greičiau man tiesiog sekasi:) aišku, mokiausi, bet tikrai ne pakankamai:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
12:44:50
| Nuoroda
man tai primena neurotišką žmogų:) turiu tokią draugę, kuri sako "oii, tu įstosi, aš tai tikrai ne"...jos metinis bendras yra kiauras 10:) nors, tiesa, egzų rezai ir netobuli:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
17:48:20
| Nuoroda
Ar yra stojančių su papildomais balais? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
17:56:01
| Nuoroda
laukiam nesulaukiam:) jau jaučiu, kiek mokslo laukia, tai ir džiugina, ir baugina:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
20:36:24
| Nuoroda
Aš šaindien į būstinę nunešiau diplomus:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
21:34:43
| Nuoroda
Ne, reikia patvirtinti, kad turi juos:) Būstinės didesniuose miestuose juos nukopijuoja ir nusiunčia į centrinę:) Tarkim tarptautinius užsienio kalbų sertifikatus irgi reikia pristatyti:) Papildomi balai pridedami už tarptautinių ir šalies olimpiadų prizines vietas, užimtas 11-12 klasėj:) Dar už Es Jaunųjų mokslininkų konkursą prideda:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:14:10
| Nuoroda
Gi įstosi be problemų:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
08:44:35
| Nuoroda
stromma rašė:
Laba, su kokiais konkursiniais stojat į mediciną? :) 21,34 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
11:24:50
| Nuoroda
deive10 rašė:
ditesaltyte rašė:
Ne, reikia patvirtinti, kad turi juos:) Būstinės didesniuose miestuose juos nukopijuoja ir nusiunčia į centrinę:) Tarkim tarptautinius užsienio kalbų sertifikatus irgi reikia pristatyti:) Papildomi balai pridedami už tarptautinių ir šalies olimpiadų prizines vietas, užimtas 11-12 klasėj:) Dar už Es Jaunųjų mokslininkų konkursą prideda:) bet juk dokumentus, patvirtinancius tavo laimejimus pristatai kai eini sutarti pasirasyti? Nežinau, man lamabpo parašė, kad reikia pristatyti tarptautinį užsienio kalbos sertifikatą, aš jų paklausiau, ar ir dokumentus, patvirtinančius prizines vietas reikia pristatyti, ir gavau email'ą, kad taip:) matai, konkursinius skaičiuoja gi dar nepasirašius sutarties. Nors manau, kad manęs ir univere paprašys tų diplomų:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
11:26:46
| Nuoroda
AdasLv rašė:
ditesaltyte rašė:
stromma rašė:
Laba, su kokiais konkursiniais stojat į mediciną? :) 21,34 OMFG Nice Nepasakyčiau, kad aš ypatingai džiaugiuosi, nes su egzais tikrai skurdžiai pasisekė:) O jei atviriau, tai visai nepasisekė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
16:25:20
| Nuoroda
Nežinau, parašiau, pasakė, kad reikia pristatyti, nuvežiau, priėmė, viską paaiškino:) Chemiją, kaip ir sakiau anksčiau, išlaikiau klaikiai, bet tai buvo prognozuojama )) O papildomi balai man priklauso už ES jaunųjų mokslininkų konkursą ir Vokiečių kalbos respublikinę olimpiadą, maža čia paslaptis:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
16:38:07
| Nuoroda
Laba diena, norėčiau pasiteirauti, ar dokumentus, patvirtinančius užimtas prizines vietas respublikinėse olimpiadose, reikia pristatyti į LAMA BPO duomenų tvarkymo punktą? Pagarbiai Ditė Šaltytė **** Taip, tokius dokumentus būtina pristatyti į vieną iš LAMA BPO punktų iki liepos Pagarbiai, Martyna Gervytė Nu įdomiai čia moterėlė varo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
16:39:39
| Nuoroda
AdasLv rašė:
gerrit rašė:
O kur jau taip i medicina galima su 3 kalbu VBE vertinimais ir Biologija? Nei chemijos, nei matematikos...???? Chemija tai laikė... Tik matyt ne koks rezultatas, todėl nenori rodyt... Jūs visiškai teisus, gėda su tokiu rezultatu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
17:15:08
| Nuoroda
gerrit rašė:
ditesaltyte rašė:
AdasLv rašė:
gerrit rašė:
O kur jau taip i medicina galima su 3 kalbu VBE vertinimais ir Biologija? Nei chemijos, nei matematikos...???? Chemija tai laikė... Tik matyt ne koks rezultatas, todėl nenori rodyt... Jūs visiškai teisus, gėda su tokiu rezultatu geda, tai 20 balu... O cia- nieko blogo. Vis vien svajone igyvendinsi...Mazai kas gali 5 egzaminais pasigirti ir dar visokiom olimpiadom... Shaunuole! niu ačiū bet vistiek graužia sąžinė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
19:31:11
| Nuoroda
geezuz rašė:
HappyWyy rašė:
Mano balas 19,08 rašau ir mediciną mokamą Labai gerai pagalvokit,ar pavesit mokslus ir dar 10 metu,pas mus simtukininkai ir olimpiadininkai gale su skolom sedi,o kiek buta euforijos,jei neturit stipriu chemijos ziniu,geriau neikit,nes tik ji reikalinga ir su mokyklos programa neturi nieko bendro Mano 73 iš egzamino dar tikrai neparodo mano žinių. Nereikia nei olimpiadininku būt, nei šimtukininku, tereikia turėti daug noro ir atkaklumo, o visa kita išmokstama su pastangom:) Jei aš prasisukau geriau už daugelį išvis nesimokydama, manau, įdėjusi daug darbo išsilaikysiu ir tavo taip baisiai aprašytose medicinos studijose:)) |