Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
22:19:37
| Nuoroda
AdasLv rašė:
serraa rašė:
Na, iš tiesų tai lavonai ne mėsinėjami ar darinėjami, o skrodžiami. Ir tai daroma ne dėl malonumo, o moksliniais sumetimais. Tad jei kas norit mėsinėti, reikėjo ne į mediciną stoti, o mėsininkais prekybcentriuose būti . Manau studentai, kad ir kažkiek apmokyti, mėsinėja... Skrost - aukštas lygis, nes gali juk neatskirt audinių, pradurt kokią plėvę ar dar koks netikėtumas gali ištikt... Na, kiek man teko matyti skrodimus... Jie viduj nieko nepalieka. Pjauna viską lauk ir dar juokiasi, rūko skrosdami. Čia yra patologija. Kas dedas univere yra dar labai labai toli nuo realybės. Praėjusiais metais buvom su Jaunaisiais mokslininkais kažkokioj laboratorijoj, kur gyvūnėlius augina ir tiria visokiom ligom. Tai teko skrost žiurkytę. Ten auga tokie baltučiai rožinėm ausytėm triušiai, juos suima už ausų, paima didelį plaktuką ir vožia gerai į pakaušį, kai jie jiems jau nebereikalingi po tyrimų, nors jie ir sveiki gyvi būna. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:40:30
| Nuoroda
Na, man tai tiesiog nesuvokiama kodėl tuos išgyvenusius gyvūnėlius nužudo, matai, protokolas kitaip neleidžia.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:43:43
| Nuoroda
Hm, įdomu, čia bent 5 žmogeliukai, stojantys į VU, yra ar ne? ( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:08:52
| Nuoroda
Žiauriai faina būtų, jei jau atlėkę į uni, toliau bendrautumėm Tik kad grupių VU 14 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:44:49
| Nuoroda
Be to, olimpiadininkų yra tikrai nedaug Pas mus į VU šiemet Emilis Bružas stoja Jo KB 26,42 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:40:13
| Nuoroda
Nu tai dėl to ir stoja, kad tik rugpjūtį gaus pakvietimą:) Bet stojimai 26-29 Liepos, tai reiškia, kad jis įstos ir kažkas praras vietą, nors jis ten ir nesruošia mokytis:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
16:11:59
| Nuoroda
svarbiausia, kad jis visus reikalavimus išpildė cam'o, bet vistiek atims vietą kažkam |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
23:28:30
| Nuoroda
va, čia tai, ką aš vadinu INSPIRING! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
03:31:24
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Nieko cia inspiring nera. Pasake tik tai, jog musu laukia sunkus kelias (ka man atrodo visi zinom ir taip). Na, kiekvienam savo. Man tai buvo inspiring. Tai, kad žmogus parašė tiesą taip, kaip reikia, o ne belekaip:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
03:31:30
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Nieko cia inspiring nera. Pasake tik tai, jog musu laukia sunkus kelias (ka man atrodo visi zinom ir taip). Na, kiekvienam savo. Man tai buvo inspiring. Tai, kad žmogus parašė tiesą taip, kaip reikia, o ne belekaip:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
15:52:18
| Nuoroda
VU pirmu numeriu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:46:22
| Nuoroda
vf VU!:))) bet aš nelabai ir pergyvenau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:06:31
| Nuoroda
bleeeeeeeeeeee, kaip geraaaaaaaaaaaaaa!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:07:39
| Nuoroda
Sveiki, labi labučiai ))) Jėgulė kokia, negaliu, nors ir žinojau, kad įstosiu, bet kaip gera skiatyti tuos žodžius emaile D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:17:40
| Nuoroda
pas mane GMAIL.COM atsiuntė ))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:50:20
| Nuoroda
zorro rašė:
lsmu odontologija vf zorro, matai, nebuvo ko pergyventi )) |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-08
16:21:36
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi šiemet perstoju:) Baigiau 2 metus medicinoj, bet labai nepatiko:) Tai šiemet stoju į kineziterapiją:) Mano balas pakilo šiemet nuo 21,34 iki 21,50, tai manau ganėtinai daug:) Tik man įdomu, jei mūsų balai kyla, nebus kartais, kad ir tų, kurie šiemet baigė balai bus aukštesni? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-08
23:54:02
| Nuoroda
Mokiaus VU:) Na, visų pirma, tai per du metus savarankiško gyvenimo žmogus tikrai pasikeiti:) Baigusi mokyklą įsivaizdavau, kad esu Dzeusas, norėjau būti pati geriausia ir galvojau, kad būtinai turiu stoti ten, kur reikia geriausiai mokytis, aišku, man patiko biomedicinos srities mokslai, bet mediciną, manau, rinkausi grynai dėl prestižo, dėl to, kad norėjau būti "afigiena" Po kokių metų pradėjau jausti neapykantą tam, ką studijuoju, kai kiti, nors turėjo mokytis tiek pat, kiek ir aš, nesigailėjo įstoję, nes žinojo, kad siekia savo svajonės:) Nepatiko man šitiek daug mokytis, VU studinant mediciną, grįžęs po paskaitų nelabai dar kam turi laiko, gali ten arbatos pasidaryt, sukramtyt ką, bet, jei nori gerų pažymių, tenka sėst iškart ir imtis kalimo, dažniausiai nepakanka pasimokyt iki 12, tenka sėdėt iki 3 nakties dažnai. Koliukviumų būna DAUG, kartais 3 per savaitę... Man asmeniškai mokykloj sekės labai gerai, bet aš niekada nebuvau tipiška moksliukė, tiesiog nebuvo sunku, niekada nereikėjo per daug sėdėti prie knygų, turėdavau daug laisvo laiko, o dabar suprantu, kad būtent tas laisvas laikas man kaip asmenybei yra labai svarbus, kad aš negaliu ištisai mokytis, nes psichologiškai pernelyg nuvargstu ir tada jaučiuosi tragiškai:) Supratau, kad svarbu mokytis nebūtinai tai, kas yra "afigiena", o tai, kur gali save realizuoti ir jaustis laimingas, mano atveju, tai nebuvo medicina:) O antra priežastis yra tai, kad aš turiu sveikatos problemų, kartais tenka ir ligoninėj pagulėt, kartais negaliu atšliaužt į universitetą, medicinos su sveikatos problemom nepastudijuosi, 3 dienas praleidęs jau būsi in deep shit. Turėkit omeny, kad visa, ką čiqa surašiau, yra tik mano nuomonė ir susijusi tik su VU medicina:) |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-10
22:22:08
| Nuoroda
Lietuvių egzamino balą reikia perskaičiuoti į kriterinį vertinimą iš norminio ir tada jau gali su lamabpo skaičiuot KB, tik įrašyt reik 2013:) Lamabpo prašyme automatiškai šiaip suskaičiuos KB, kai jau bus visis galutiniai rezuktatai sistemoj:) |