Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-29
00:38:47
| Nuoroda
Gal kas turit vertinimo instrukcija ar bent girdejot kaip darbai ir uz kiek tasku simtukai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
07:51:29
| Nuoroda
Na va pernai egzo neislaike 6 procentai visu laikiusiuju, o siemet 9, kaip tai suprast? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:32:22
| Nuoroda
Zeron1, kiek tasku praradai? Nes as galvoju 2-3 taskus, taciau man verkiant reikia 97-98 is matiekos |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:43:31
| Nuoroda
Butu idomu pamatyti vertinimo instrukcija. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:49:05
| Nuoroda
Sandra uz kiek tasku tau mokytojas prognozuoja 96? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:03:21
| Nuoroda
64 taskai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:56:23
| Nuoroda
Padekit apsispresti kas geriau ISM'e ? TVK ar Ekonomika. Labiau linkstu prie matkes. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:02:05
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Fikcija rašė:
jievė rašė:
Kažin tau nebūt taip, jei vieno taško iki šimtuko trūktų? :D
Tikrai NE. Blemba, nesu egoistė ir mano akys už pilvą nėra didesnės. Akys už pilvą nėra didesnės DD Šitas geras. Užskaitau. Tokius prikolus tik tokiems kaip jus ir uzskaityti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:08:05
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Zigmukas rašė:
Viktorijaaaa rašė:
Fikcija rašė:
jievė rašė:
Tikrai NE. Blemba, nesu egoistė ir mano akys už pilvą nėra didesnės. Akys už pilvą nėra didesnės DD Šitas geras. Užskaitau. Tokius prikolus tik tokiems kaip jus ir uzskaityti. Tokie tokius žodžius tik kaip prikolus ir tesupranta. Eik nupiesk natiurmorta ar parasyk eilerasti, matau ne i ta tema papuolei, apmaudo neliek cia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:08:41
| Nuoroda
usect rašė:
66666 turek omeny, kad stojant tarkim i ISM ir norint gauti visiskai finansuojama vieta (ne dalinai) reikia tureti 20.5+ konkursini ir matematikos 1 taskas cia gali tureti itakos. O pasisakymai kad zmogus gaves daugiau nei 90 negali buti nusivyles tai is vis juokingi. Ir matau vidutiniokai nesupranta, kad yra toks dalykas kaip sportinis interesas, kai visada norisi siekti geriausio ir buti geresniam uz kitus. Pats gavau 99 ir esu labai patenkintas bet visiskai suprantu tuos, kurie yra nusivyle, nes gaves 96 ir pats nesidziaugciau. Siemet ISM'ui konkursinis 20+ juk |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:09:21
| Nuoroda
Draguza rašė:
666666 rašė:
jievė rašė:
Nu nebent tu mokaisi tik del grazesnio atestato ir kad galetum draugam pasigirt.Kokia daugiau nauda is to 100? Nauda ta, kad kai gauni šimtuką - gauni ir piniginę premiją. Taigi, užuojauta tiems, kurie liko ant ribos. (pati surinkau 54 taškus ir gavau 84% ir esu tuo labai patenkinta. nes tiek daug nesitikėjau). Kas cia per premija?:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:14:08
| Nuoroda
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
666666 rašė:
jievė rašė:
Nu nebent tu mokaisi tik del grazesnio atestato ir kad galetum draugam pasigirt.Kokia daugiau nauda is to 100? Nauda ta, kad kai gauni šimtuką - gauni ir piniginę premiją. Taigi, užuojauta tiems, kurie liko ant ribos. (pati surinkau 54 taškus ir gavau 84% ir esu tuo labai patenkinta. nes tiek daug nesitikėjau). Kas cia per premija?:D Nu nesišaipyk, rimtai sakau. Kas išlaiko šimtukui gauna pinigų (tik nežinau kiek). Bent jau pernai tai lyg ir buvo mūsų mokykloj. Nesisaupau , as cia labai rimtai, o kaip suprasti apmoka stojima? Tipo ten tuos stojimo mokescius? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:17:42
| Nuoroda
Usect, daugiau info ism.lt, taciau ten parasyta jog nuo siu metu dar supaprastino nemokamo mokslo salygas, tam reikia +20 konkursinio balu, vidurkis visu egzu 93 gaunasi. Tai tiek o tiksliai nezinau kiek jie laiko apmoka tas studijas, turbut 2 metus, nes vistiek, kad turi manau +19 konkurusini bala gauna is valstybes parama apie 4k, o paciam reikia damesti 6k kaip supratau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:07:39
| Nuoroda
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:12:53
| Nuoroda
svous rašė:
graze rašė:
o tas raudonas diplomas duoda koki pliusa kur stojant? ta prasne spalva o ne balai Ne, tiesiog simbolis, kad gerai baigei mokyklą, nieko jis nereiškia. O jam tipo reikia egzu +50 ir metiniu visu 9-10? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:37:17
| Nuoroda
Saldukas rašė:
Zigmukas rašė:
svous rašė:
graze rašė:
o tas raudonas diplomas duoda koki pliusa kur stojant? ta prasne spalva o ne balai Ne, tiesiog simbolis, kad gerai baigei mokyklą, nieko jis nereiškia. O jam tipo reikia egzu +50 ir metiniu visu 9-10? Jo, reik 9-10 ir 50+ uz egzus. Tik neisivaizduoju kokia gali buti nauda is sio diplomo.. iki ISM nemokomai man vis tiek 0.1 truksta. O siaip viskas kas nutinka yra gerai, taigi tikrai neliudziu, isvis nesitikejau tokiu geru rezultatu ;D gaila tik, kad i matieka ejau perdaug atsipalaidaves ;D Kad tavo balas gaunasi 20.10 nebent istorijos neturejai 10 metiniame o tai labai skaudu. Mane matke isgelbejo 20.03 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:20:25
| Nuoroda
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:26:15
| Nuoroda
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:35:27
| Nuoroda
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Į KTU nenoriu, kodėl neinau, o MRU nėra to ko aš noriu Su tokiais pakankamai gerais rezultatais turi geru sancu istoti i VU ekonomika nemokamai. Kodel renkiesi vadyba? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:44:25
| Nuoroda
Sveiki, islaikiau matke 100, 2 metus norejau stoti i ekonomika, taciau dabar zmones bando perkalbeti stoti i FDM, matieka suprantu, ji man patinka, taciau nemanau, kad noriu su ja sieti savo gyvenimo, ir juk baigus ekonomnika nors ir sunkiau bet daugiau galimybiu prasimusti? |