Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:47:27
| Nuoroda
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Į KTU nenoriu, kodėl neinau, o MRU nėra to ko aš noriu Su tokiais pakankamai gerais rezultatais turi geru sancu istoti i VU ekonomika nemokamai. Kodel renkiesi vadyba? Tiesiog kai studijuosi vadybą ir verslo administravimą Vilniaus Universitete , man atrodo, kad po 4 kurso studijos šakojasi į marketingas ir globalus verslas, verslo organizavimas, buhalterinė apskaita ir auditas, komercija, verslo rizika ir draudimas. O mano tikslas baigti buhalteriją, tai va po 4 kurso rinksiuos buhalterinę apskaitą ir auditą. Labao persektyvi specialybe, nors visi ir saiposi is vadybininku, nors negali ten sustoti Jei nori galiu papasakoti placiau apie sia specialybe, mano sese magistra butent sia pakraipa eme ir dabar turi labai gerai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:20:58
| Nuoroda
tms911 rašė:
Sveiki gal kas zinot kaip ten su ISM pavyzdziuj neturiu 20+ ir istoju i vf tai moku tik puse sumos, dali finansuos valstybe? Pagal tavo rezultatus, garantuotai gausi valstybes dalini finansavima apie 4k, taciau lieka6k paciam, bet ISM taiko ivairias nuolaidas, todel manau imanoma sumazinti iki 2k, parasyk jiems geriau , kiekvienais metais kitaip, bet ziurint i tavo egzus, jei gausi istorija +96 manau istotum nemokama ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
18:16:35
| Nuoroda
Ekonomika, o tu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:48:18
| Nuoroda
Diplomai panasaus "svorio", taciau Lietuvoje isvis diplomas vertinamas tik ieskantis darbo, bet it tai tampa menkaverciu dalyku, jei kitas zmogus be diplomo turi daugiau patirties ir koses smegenyse. Siaip as irgi ilgai dvejojau, 2 metyus svajojau studijuoti VU, nes buvau siek tiek naivus, kaimo vaikis Galvojau, jog vien VU vardas garantuoja ausktos kokybes studijas, taciau pardejus gilintis, supratau, jog Lietuvoje studijuoti ekonomika yra geriausia ISM, siulaikiska aplinka, daugiau praktikos, maziau sauso kalimo Susitiksime Rugseji |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:14:21
| Nuoroda
tms911 rašė:
kodel sakot kad i VU neistotu, pagal preitu metu praeinamaji laisvai istotu I nemokama be sancu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:15:27
| Nuoroda
drauge_ieva rašė:
Zigmukas rašė:
Diplomai panasaus "svorio", taciau Lietuvoje isvis diplomas vertinamas tik ieskantis darbo, bet it tai tampa menkaverciu dalyku, jei kitas zmogus be diplomo turi daugiau patirties ir koses smegenyse. Siaip as irgi ilgai dvejojau, 2 metyus svajojau studijuoti VU, nes buvau siek tiek naivus, kaimo vaikis Galvojau, jog vien VU vardas garantuoja ausktos kokybes studijas, taciau pardejus gilintis, supratau, jog Lietuvoje studijuoti ekonomika yra geriausia ISM, siulaikiska aplinka, daugiau praktikos, maziau sauso kalimo Susitiksime Rugseji Taip taip, ir aš taip pat maniau O tu pretenduoji į visišką finansavimą? Na jau kaip ir nebepretenduoju, jei nepakeis jie salygi, per plauka prasmukau 20.03 KB Nu gal dar istorija pakels. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:21:58
| Nuoroda
Sveiki, turiu klausima pvz, noriu stoti i ISM nemokama, ji rasau 1 numeriu, antru numeriu ISM mokama, treciu VU nemokama. Jei neistoju i ISm nemokama, butinai turiu stoti i mokama, o negaliu rinktis VU nemokamo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:24:35
| Nuoroda
666666 rašė:
Tai taip iseina kad kaune geriau ruosia nei vilniuj ISM ekonomistus,remiantis tokiais skaiciais? Studijuok statistika VU, galesi diplominiam sita darba rasyt kodel ir kaip. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:24:36
| Nuoroda
666666 rašė:
Tai taip iseina kad kaune geriau ruosia nei vilniuj ISM ekonomistus,remiantis tokiais skaiciais? Studijuok statistika VU, galesi diplominiam sita darba rasyt kodel ir kaip. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:14:14
| Nuoroda
dancing lady rašė:
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) Gurauskaite nestok i Vilniu, geda tauragei bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:18:46
| Nuoroda
dancing lady rašė:
Zigmukas rašė:
dancing lady rašė:
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) Gurauskaite nestok i Vilniu, geda tauragei bus Man neydomi tavo nuomone, tu geriau pats pasilik savo joniski DD Kodel fotke issiemei ? ))))))) Ten ne tu arne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:20:24
| Nuoroda
Nekeisk nicko escada vistiek surasiu ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
00:00:34
| Nuoroda
Na ka, as stoju i ISM ekonomika, laukiu busimu kursioku, grupioku |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
13:46:51
| Nuoroda
Saldukas rašė:
Zigmukas rašė:
Na ka, as stoju i ISM ekonomika, laukiu busimu kursioku, grupioku koks pas tave balas? As irgi noreciau i ISM ekonomika, bet VU irgi gerai 20,12, o tavo? Man atrodo su savo balais istotum i ISM. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
11:54:22
| Nuoroda
Sveiki, dvejoju tarp dvieju specialybiu ISM'e. Ekonomikos ir finansu, gal galit padet apsisprest, isskirti panasumus ir skirtumus. Labiau linkstu prie ekonomikos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
11:55:48
| Nuoroda
Palanuoju studijuoti ISMe, tik nezinau kuria studiju krypti pasirinkti? Labiau krypstu prie ekonomikos. Gal galit isskirti siu studiju panasumus ir skirtumus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:25:16
| Nuoroda
dNikas rašė:
Zigmukas rašė:
Sveiki, dvejoju tarp dvieju specialybiu ISM'e. Ekonomikos ir finansu, gal galit padet apsisprest, isskirti panasumus ir skirtumus. Labiau linkstu prie ekonomikos. Jai linksti prie ekonomikos ten ir stok.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:25:59
| Nuoroda
dNikas rašė:
Zigmukas rašė:
Sveiki, dvejoju tarp dvieju specialybiu ISM'e. Ekonomikos ir finansu, gal galit padet apsisprest, isskirti panasumus ir skirtumus. Labiau linkstu prie ekonomikos. Jai linksti prie ekonomikos ten ir stok. Bet girdejau kad nauja finansu secialybe paruosta pagal kazkokia gera uzsenietiska programa. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
16:57:07
| Nuoroda
Maya rašė:
Mielieji, siulau visiems norintiems studijuoti ISM padaryti bendra konferencija skypei arba grupe facebooke, arba kazka bent panasau Juk kiekvienam noretusi susipazinti su busimais kursiokais, grupiokais ir pan sukurk ir mielai prisijungsim |