Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-02
13:38:02
| Nuoroda
Manau, kad nebus toks sunkus biologijos.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
13:33:19
| Nuoroda
Na bent as tai taip :] |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
17:49:13
| Nuoroda
Sveiki. gal kas nors zino placiau apie medicinine ir veterinarine genetika ? ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
19:25:51
| Nuoroda
gal kas nors domejotes medicinine ir veterinarine genetika ? ;]
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:10:21
| Nuoroda
ziurekit zmones ;] o per antra rata i medicina LSMU mokama su 17.5 kazkur istoti imanoma ? cia siaip jusu nuomone idomi ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
00:17:17
| Nuoroda
o tai pakartotine sesija laike tie kurie negalrjo del ligos, ar kitos svarbios priezasties dalyvauti ? ar ir tie kurie neislaike pagrindines ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
00:21:57
| Nuoroda
nu jasno. tai pakartotine sesija, kaip mokyklinis jau wadinasi ?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
00:24:34
| Nuoroda
kazkaip atsibundu po truputi. tai ok. kas pagrindinio neislaiko, tai perlaiko kita met. mokyklinio nebera tada ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
22:02:27
| Nuoroda
kiek daug norinciu stoti ir daug priima, tai manau svarbiausia ir gerai, ne taip kaip meno srityje, stoja keli simtai, o priima kad ant pirstu suskaiciuoti galima. :] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:13:49
| Nuoroda
nu gal nepergyvenkit, tikejimas ir pasitikejimas padeda, jei manot, kad surinke daugiau nei 80 proc is kokio egzamino neistosit, ir vis tai kartojat, tai galiu palinketi sekmes, o tie kurie maziau surenka, savimi pasitiki ir nesigrauzia. Tai spaudziu tokiems desine. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
01:36:20
| Nuoroda
tai cia mokytojai suvedineja rezultatus ??? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
13:20:04
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
jurgiz rašė:
o yra toks dalykas kaip dalinai mokamos studijos? Nėra. Įstoji į vf arba vnf. Po dviejų metų bus perskaičiuojamas visų vidurkis, jeigu buvai vf vietoj ir tavo vidurkis bus 20proc mažesnis už kurso vidurkį tave perkels į vnf vietą ir reikės mokėti tiek kiek tais metais kaip įstojai, tarkim 10tukst. Žinoma jeigu įstoji į vnf, bet gerai mokaisi, palaikai gerą vidurkį, gali prašyti, kad tau sumažintų studijų kaina ir gali gauti vienkartinę nuolaidą studijų semestrui. Kuo toliau tuo idomiau darosi.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
13:20:50
| Nuoroda
kada gi rezultatai rašė:
Sveiki, kaip manot ar KB 19.26 yra pakankamas įstoti į mediciną? Agirdi, nedrebink kinku- istosi. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
13:21:26
| Nuoroda
Gal kas planuoja stoti i VU biologija, arba yra jau studijuojanciu ? : ] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
12:43:58
| Nuoroda
Karo0722 rašė:
be_coco rašė:
Karo0722 rašė:
envy rašė:
Karo0722 rašė:
Protingi žmonės, patarkite, ką man daryti. Problema yra ta, kad mano konkursinis balas 18.84 ir aš žiauriai norėčiau į nemokamą. Paaiškinkit man kas nors kaip vyksta procesas pirmajame ir antrajame turuose? Jei aš pasirašau sutartį pirmajame ture, automatiškai nebegaliu pretenduoti į antrąjį dėl nemokamo??? Prašau, paaiškinkit kas nors, tai man labai svarbu! O gal man kitais metais perlaikyti biologiją, nes šįmet tik 82 surinkau, nors man asmeniškai egzaminas nesunkus pasirodė? AČIŪ Tikra tiesa, pasirašius sutartį pirmame bendrojo stojimo ture, beje iki liepos 29d, antrajame nebedalyvauji. Kadangi visi rašiusieji prašymus gauna po vieną pasiūlymą vf ir vnf, lieka vf vietos žmonių, pasirinkusių vnf arba išvažiuojančių studijuoti svetur, kas šiemet dažnas reiškinys:) Tuomet dėl likusių laisvų vietų varžomasi antrame ture. Visuomet išlieka rizika, gali nebegaut pasiūlymo, kokį lama pateikė pirmame, bet, jei noras išties didelis.. Ne vienas šitaip įstoja. Svarbu dar paminėti, jog, pirmame ture gavus pasiūlymą iš aukštosios mokyklos vnf studijoms, kurias įrašei vienu iš pirmų trijų prioritetų ir pasiūlymo atsisakius, antrame ture taip pat nebedalyvaujame. Sėkmės Tai jei aš parašiau 2 numeriu vnf, ir tarkim pirmajame ture gavau pasiūlymą ten stoti, tačiau jo atsisakiau, tai antrame ture išvis nedalyvauju, ta prasme, net nepretenduoju į mokamą?
O aš žinau, kad pernai pasirašę per pirmą turą sutartis, po to dalyvavo antrame ir po antro turo nutraukė pirmąsias sutartis ir pasirašė naująsias. Nežinau, neįkandama man šita sistema ;D Tai va, man irgi, jei čia tiesa, tai man reikia keisti prioritetus, kad nebūtų vnf pirmuose numeriuose ir galėčiau antrame ture dalyvaut. Keistai čia kažkaip, nežinau iš tikrųjų, ar verta taip rizikuot metus prarast, ar geriau į mokamą varyt ir viskas, gal kažkaip ir išsivyniočiau su tais pinigais... Kaip nervina mane, tai negaliu! slow down, zmones. nera ko nervotis ir aukoti nerviniu lasteliu. ziurekit su dziaugsmu ir viskas. kaip bus taip. Tikejimas padeda :] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
14:23:51
| Nuoroda
Akvarele92 rašė:
deive10 rašė:
apie koki anglu kalbos testa cia kalbat? LSMU įstojus ir atvažiavus pasirašyti sutarties, laikai anglų testuką pagal jį maždaug į srautus skirsto kiek žinau bet teko girdeti, kad testa laiko kita diena |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
00:37:48
| Nuoroda
labuka, as taip pat planuoju i VDU, jei VU nepriims ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:50:14
| Nuoroda
Gal kas domejotes, jeigu i VNF istoji, iki kada reikia susimoketi uz studijas ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
10:50:33
| Nuoroda
Sveiki, Gal galite kas tiksliai nurodyti kokius dokumentus reikia pristatyti rašant prašymą dėl bendrabučio ? Būsiu dėkinga ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
11:10:02
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
dona92 rašė:
Sveiki, Gal galite kas tiksliai nurodyti kokius dokumentus reikia pristatyti rašant prašymą dėl bendrabučio ? Būsiu dėkinga ;] Sveiki, Cia rasite visą info apie bendrabucius, atsidare anketa, rasite ir dokumentus kuriuos reikia pristatyti. Geriausia sia anketa pildyti su teveliais, jie tikrai supras ko reikia, nes kiekvienas atvejis individualus. www.vdu.lt/naujienos/vdu-bendrabuciai-laukia-naujakuriu.html Tai reiškia kad anketą reikia užpildyti namuose, ir ją pateikti "gatavą" ? |