Vartotojo dona92 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-23 13:17:30 | Nuoroda
Driukas rašė:

Iš tiesų, juk nebus tragedijos, jeigu ir neįstosim į vf vietą. Juk medicina mūsų svajonė, todėl dėl jos galime ryžtis ir mokamoms studijoms. Kam neleidžia finansai, galėtų nepabijoti pasinaudoti valstybės lengvatine paskolų sistema, pagal kurią studijuojant būtume atleisti nuo palūkanų mokėjimo, todėl didžiulė finansinė našta kuriam laikui būtų nuimta nuo mūsų pečių. Jeigu ir toks scenarijus nepriimtinas, galima kuriam laikui išvykti į užsienį ir ten užsidirbti būsimoms studijoms arba tiesiog dar metelius palaukti ir mėginti laimę perlaikinėjant egzaminus. Išties malonu pasiekti tikslą be jokių sunkumų, tačiau gyvenime kartais tenka įveikti kryžiaus kelius, o juk svajonė nebūtų svajone, jeigu ji tebūtų ranka pasiekiama. Kad ir kas benutiktų, kad ir kokie rezultatai mūsų belauktų liepos 26d. hell yeah, mes vis tiek galiausiai tapsime medikais, nesvarbu, kiek ilgai ir sunkiai dėl to reiks kovoti, tačiau galiausiai gelbėsime žmonių gyvybes, nes tokia yra mūsų svajonė ir lemtis ;)

Yeah, siunciu zaibuka, parasei, tai ka visada kartoju  :]

Žinutė parašyta: 2011-07-23 15:27:24 | Nuoroda
Driukas rašė:
Perkunas rašė:

Bet zinokit, vyrai, jei as busiu teisus, tj vesites mane i geriausia kabaka Vilniui susirasiu, jei kas

Žinai, būtų kaip rankas sukirst, sutikčiau, bet kadangi forumas tai.. ai, per fuxų stovykla nusigersim, koks skirtumas :D

hey, bet juk Emilis į chemiją stoja.. tikiuosi? :D medicina, kiek pamenu, jo nelabai traukė arba bent jau straipsniuose apie jį taip rašė :D

Cammon, jei uzsienis priima ji, o tai bus aisku rugpjuti, taj niekur cia lt nebus jo.... isvis saunuolis yra kad prasimuse :}

Žinutė parašyta: 2011-07-23 15:39:43 | Nuoroda
viksva rašė:

Ar aš viena nerandu sau vietos, ar ir jum tas pats ? :DD Blemba, pasukit kas laiką bent per vieną dieną :D

Ne, neviena : ] jau vos ne valandas skaiciuoju, kada bus aisku, ir vis netikiu, kad sestadienis ritasi i vakara, kad lieka vis maziau laiko.. damn it, taip sirdis dreba, ir nieko nesinori daryti, ir refresinu puslapius, su mintimi, kad kokia naujiena :]

Žinutė parašyta: 2011-07-23 15:40:46 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:

Nu tai dėl to ir stoja, kad tik rugpjūtį gaus pakvietimą:) Bet stojimai 26-29 Liepos, tai reiškia, kad jis įstos ir kažkas praras vietą, nors jis ten ir nesruošia mokytis:) 

tiesiog ciuvas apsidraudzia : ]

Žinutė parašyta: 2011-07-23 16:04:34 | Nuoroda

Gal yra sitam forume kas nors is klaipedos daugiau, kas i LSMU ? : ]

Žinutė parašyta: 2011-07-24 00:12:28 | Nuoroda

kai kurie medicina supranta, kad  reikia uzsivilkti balta chalata  ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera  :]

Žinutė parašyta: 2011-07-25 00:22:08 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:

Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų :D praėjusiais metais irgi vėlavo :D gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis :D

Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt :D

Davai stumiam kartu :D jau valandas skaiciuoju, kada pagaliau :]

Žinutė parašyta: 2011-07-25 00:43:56 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
dona92 rašė:
Žalia arbata. rašė:
moniss rašė:

Nebijokit, dar prie žadamos 12h pridėkit +2h ir sužinosit kada skelbia iš tikrųjų :D praėjusiais metais irgi vėlavo :D gal tik 17h buvo, o į vnf kvietimai tik kitą dieną atsirado išvis :D

Nu eina sau. Ir taaaip nervai man nebelaiko jau, planuoju rytojų prastumt belekaip, o čia dar laukt :D

Davai stumiam kartu :D jau valandas skaiciuoju, kada pagaliau :]

Reikia dar nuotraukas varyt kur pasidaryt! :D

net pamirsau :] taip ir praeis laikas, dar einan foto pasidaryti kur i kokia parduotuve oro sali ir net nemirktelejus  : D  cha wakaras

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:20:22 | Nuoroda

zmones, tai rezus skelbti turetu nuo 12 val ar iki 12 wal ? ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:35:30 | Nuoroda
Pride rašė:
x-az2010 rašė:
Pride rašė:
dona92 rašė:

kai kurie medicina supranta, kad  reikia uzsivilkti balta chalata  ir sypsiotis kalbant su ligoniu, tai tokiu budu uzsitarnauja gera varda, bet tikiu, kad tokiu mananciu siame forume nera  :]

Man atrodo, kad nemaza dalis stojanciu i medicina prisiziurejo visokiu grey's anatomy ir Hausu ir jiems atrodo, kad jie pabaigs, bus labai svarbus, gales daryti vos ne ka nori ir bla bla bla... 

Atsiprasau, bt, manau, kd tik debilai galetu tiketi serialais ar filmais. Cia lygiai tas pats, kd tiketum, jog egzistuoja ekstrasensai.

Na, mano klasej mergos prisiziurejo tu Hausu ir Greys anatomy nuo kokiu ~14 ar 13 metu ir nusprende tapti "daktaremis" :D

nu tai tada tiesiog nusisypsoti reikia joms ir palinketi sekmes ;]

Žinutė parašyta: 2011-08-20 20:49:57 | Nuoroda

Kas istojo i BU biologija 2011  : D

fb drauguose esu " Donata Kini "

yra sukurta special musu  grupe, esat  labai laukiami : ]