Vartotojo dona92 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-13 00:14:54 | Nuoroda

Vaje žmonės, aš tokia optimistė 18,28 i mokamą tikiuosi ....

Žinutė parašyta: 2011-07-13 10:56:58 | Nuoroda

turedama 18.28 i biologija tikriausiai dideli sansai istoti ? ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-13 23:03:27 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:
geezuz rašė:
HappyWyy rašė:

Mano balas 19,08 rašau ir mediciną mokamą

Labai gerai pagalvokit,ar pavesit mokslus ir dar 10 metu,pas mus simtukininkai ir olimpiadininkai gale su skolom sedi,o kiek buta euforijos,jei neturit stipriu chemijos ziniu,geriau neikit,nes tik ji reikalinga ir su mokyklos programa neturi nieko bendro

Mano 73 iš egzamino dar tikrai neparodo mano žinių. Nereikia nei olimpiadininku būt, nei šimtukininku, tereikia turėti daug noro ir atkaklumo, o visa kita išmokstama su pastangom:) Jei aš prasisukau geriau už daugelį išvis nesimokydama, manau, įdėjusi daug darbo išsilaikysiu ir tavo taip baisiai aprašytose medicinos studijose:))

Isvis egzai nu sorry, bet neparodo tikrosios asmenybes, kurioje srityje esi gabus. nenoriu girtis, bet bent jau as mokykloje beveik nesimokinau mokyklos kurso, o gilinausi i chemija papildomai, ir kai suzinojau kad tai kuo domejausi sudaro medicinoje chemija, pradejau juoktis, nes tai gal lengva.....

Žinutė parašyta: 2011-07-13 23:05:13 | Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
ditesaltyte rašė:
liusi westenra rašė:

kaip manot kokie šansai į vf medicina su KB 19.92? 

Nu aš nesuprantu, ar jūs tyčiojatės klausdami su tokiais KB

Ne nu rimtai žmonės, nevarykit Dievo į medį su tokiais klausimais.... Juk yra ir su 19,3 svajojančiais apie mediciną jau nuo mažų dienų....

ir su zemesniais netgi ;/

Žinutė parašyta: 2011-07-14 11:09:56 | Nuoroda
gerrit rašė:
AdasLv rašė:
liusi westenra rašė:

kaip manot kokie šansai į vf medicina su KB 19.92? 

NU NEĮSTOSI... BLT!!!! Mažiau nei 20 KB, laidok svajones apie baltą chalatą...

:). Zinoma, kad nera shansu, nes daugelis (praktishkai visi) jau turi +21 bala...

Man įdomu iš kur tokie visažiniai atsiranda , kurie žino kiek ir kokius balus turi. Tiesiog keista iš jūsų pusės.

Žinutė parašyta: 2011-07-14 11:20:57 | Nuoroda

Kame prikolas, kad tas "tu neįstosi, o aš įstosiu, nes turiu aukštesnį balą" erzina. toks puikavimasis ir kelimas į dangų gaunasi. nekalbu apie visus. Beto, na ir kas , kad su aukstais balais įstosite, per tą puikavimasi galima skaudžiai nusiristi į pakalnę, o kai prašysite pagalbos, nebegausite jo, nes buvote "ereliais skraidančiais padangėje " tai ir vėl tapkite jais savarankiškai.

Žinutė parašyta: 2011-07-14 11:27:48 | Nuoroda
zMoGaS rašė:

Manau, kad  studiju metais bus taip, kad niekam neidomu kiek tu simtuku kas gavo :) Balu reikia tik, tam, kad i norimas studijas istotume, o ne tam, kad mojuotumem diplomais ir girtumemes :D

Tai būtent, bet reikia nepamiršti, kad vietų skaičius ribotas, ir vieni studijuos nemokamai, kietiems teks mokėti. panašiai kaip ir olimpiadose yra tik 1 pirma vieta, 1 antra, 1 trečia... t.t... negali visi užimti tos pačios vietos.

Žinutė parašyta: 2011-07-14 11:31:36 | Nuoroda

žinoma, tereikia tikėti ir būti optimistiškiems.

Žinutė parašyta: 2011-07-14 11:37:47 | Nuoroda

Jap, bet kitiems nesiseka tas :D tai siulau paklausyti muzikos, ji nuramina, ir šiaip apmąstyti savo elgesi. Peace...

Žinutė parašyta: 2011-07-14 11:41:37 | Nuoroda
Flower_ rašė:
navigacija rašė:

Gal atsiras žinančių kur dabar dirba žmonės jau įgiję šią specialybę?

Mane taip pat neramina sis klausimas : )

kazin , kas kas nors is dirbanciu atsiras, jugi nera prasmes jiems sedesi saituose ir atsakineti i klausimus ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-14 19:00:06 | Nuoroda

Taip pat domina, ar pas jus baigus biologijos studijas, toliau testi magistra galima VU medicinines biologijos srityje ?

Žinutė parašyta: 2011-07-15 12:39:56 | Nuoroda

Gal kas nors zinote, kokiu elektroniniu pastu galima susisiekti su LSMU SA ?  ; ]

Žinutė parašyta: 2011-07-15 18:23:35 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Labas :) laaabai norėčiau į farmacją, tačiau vargu ar turėdama kb 18,2 įstočiau... kaip manot? :)

Meginti verta ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-16 12:07:53 | Nuoroda

INTP, medicina

Žinutė parašyta: 2011-07-17 00:14:06 | Nuoroda

Sveiki, kokios perspektyvos, darbo klausimais ir tolesniu studijavimu, placiau yra susijusi si specialybe ;]

kazkiek zinau, bet norisi, viska iki "dugno" suzinoti ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-17 00:19:32 | Nuoroda
bright_night rašė:
dona92 rašė:

Gal kas nors zinote, kokiu elektroniniu pastu galima susisiekti su LSMU SA ?  ; ]

:)

Dekoju

Žinutė parašyta: 2011-07-18 00:41:22 | Nuoroda
Dajana rašė:

Sveiki:) o kaip tas prasymas rektoriui turi atrodyti?

Cia gal tas prasymas rasomas tuomet kai pasirasai sutarti su universitetu, nes kitaip nesamone rasyti.  kai ten visus duomenis apie save pateiki. kokius tik imanoma dokus tureti su savimi manau reikia susivesti, kuriu zinoma gali prireikti ir tiek. ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-19 12:17:32 | Nuoroda
stud rašė:
Driukas rašė:
Perkunas rašė:
jurgiz rašė:

gal kas zino kiek siais meitais bus lsmu vf ir VU vf laisvu vietu?

Idomu butu suzinoti ir man :)

Dėl LSMU nieko negaliu pasakyti, bet VU, kaip ir pernai, taip ir šiemet planuojama 180 vf vietų. Tiesa, į vf vietas pernai buvo priimti 182 žmonės, nes visos planuotos vnf vietos (jų buvo net 2 :D) buvo apmokęstintos valstybės, taigi, mokančių už mokslą pirmakursių medikų pernai išvis nebuvo :) Šiemet planuojama suteikti 10 vnf vietų, tačiau vėl gali būti, kad jas visas "pripliusuos" prie tų 180 vf vietų :)

Labas. Siuo metu is pernai istojusiu medicinos studentu uz moksla moka 8 zmones

klevas.vu.lt/pls/klevas/ni$rotacija_public.print_clob_pub?p_rotacija_progr_id=86211

Kaip idomiai cia, kai kaikuriu, kurie auskti stojamieji balas, netgi skolas kelias turi ir svertinis koeficientas semestru neausktas...

Žinutė parašyta: 2011-07-19 18:58:41 | Nuoroda
viksva rašė:

"Bet, kita vertus, konkurencija ten baisi – tie, kurie už valstybinius egzaminus turi per 90 balų, turi šansų, kitaip jau nieko“, - sakė Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) prezidentas Pranas Žiliukas.

.......................

kur turi sansu, istoti, ar buti VF vietoje ?

Žinutė parašyta: 2011-07-23 07:38:30 | Nuoroda

cammon zmones, jugi kiek nedaug beveik liko laukti kol viskas taps aisku ir faina  :]]