Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-07
16:48:11
| Nuoroda
as sugebejau issprest sunkiausius,isskyrus tikimybes,bet daug kur lengvuose praradau po taska,uz zioplas klaidas bent jau 10 tasku jau tikrai suskaiciavau kurie nusibrauks tai turbut tiek praradus jau neverta apie 90 svajot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
16:54:45
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
o toj paskutinej uzduoty tai negalejo integrala imt nuo 0 iki kvadratines saknis is 5 ir padaugint is 2? galima |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
16:56:12
| Nuoroda
ausraausra rašė:
modzodzo rašė:
as sugebejau issprest sunkiausius,isskyrus tikimybes,bet daug kur lengvuose praradau po taska,uz zioplas klaidas bent jau 10 tasku jau tikrai suskaiciavau kurie nusibrauks tai turbut tiek praradus jau neverta apie 90 svajot? pagal pernai metus tai gali tiketis dar 90. nepamirsk kad ir uz atskiras uzdavinio dalis duoda po taska kitą zinau,tai as jau cia kaip minimum tuos 10 nusibraukiau ech,tokia gera nuotaika buvo po egzaminu,o dabar tiek zioplu klaidu radau,penktoko lygio,kaip apmaudu is tikruju kur sunkesne uzduotis nepadarai klaidu,o kur lengva,per ta lengvuma ir prigauna |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
17:30:37
| Nuoroda
o 12.2 neturetu 1 buti iskaitomas i intervala? pati man atrodo prazioplinau ir parasiau neiskaitoma |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
22:54:11
| Nuoroda
666666 rašė:
McKonst rašė:
JustinasK rašė:
Netikėkit čia tais "oj koks buvo lengvas". Visada yra tokių, kuriems būna lengva ir tokių, kuriems sunku. Ir su anglų egzaminu buvo tokių, kuriems labai lengvas pasirodė, bet su mokytoja kalbėjau, sakė, kad prastoki rezultatai. Čia tam forume susirinikę tikrai tie, kurie domisi egzaminais, rezultatais, t.y. suinteresuoti šiais dalykais, tai šiaip ir normalu, kad jie yra kažkiek "protingesni". Taigi, kol nėra konkrečių rezultatų, negalime kažko tvirtinti. Palaukim, sužinosim. Manau labai teisingai pasakyta ir esu iš tų, kurie tikisi, kad ne visiem jis buvo toks lengvas, nes pati mąstau, jog galėjau surinkti trisdešimt - keturiasdešimt taškų... Gaila ir baugoka. Bet jau nieko nebepakeisiu... Nu as tai kaip ir daugelis manau jog sitas egzas buvo gana nesudetingas,tik vietomis reikejo sitkiek loginio mastymo,kuris kainavo daug tasku.Vis delto lyginant sita foruma su anglu kalbs forumu tai nepaliginamai cia daugiau zmoniu kurie sako jog egzas buvo gan legvas nei anglu forume is kuriu dauguma sake jog buvo labai sunkus.Nu vis delto as manau jog daugumos nuomone daug ka pasako. greiciausiai,kad tiesa. Anglu egzaminas netgi nebuvo labai sunkus (tikrai ne,isskyrus painia eses formuluote), taciau daug kas skundesi. Matematika daugelis patenkinti as ir maniau,kad bus sunkesnis |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-16
11:39:41
| Nuoroda
Sparnai rašė:
Waja5 rašė:
Dėl užsienio kalbų (anglų ir rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatų skelbimo
Birželio 15 dieną posėdžiavęs Valstybinių brandos egzaminų vertinimo komitetas svarstė ir patvirtino pagrindinės sesijos užsienio kalbos (anglų) ir užsienio kalbos (rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatus. Pagal 2011 m. brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašo 131 punktą konkrečią rezultatų skelbimo datą per 3 dienas po Vertinimo komiteto posėdžio nustato Nacionalinio egzaminų centro direktorius. Nacionalinio egzaminų centro direktoriaus įsakymu nustatyta užsienio kalbos (anglų) ir užsienio kalbos (rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatų skelbimo data yra 2011 m. birželio 17 diena. Apie kitų valstybinių brandos egzaminų rezultatų skelbimo datas informuosime iš anksto. Kitą savaitę rezultatų skelbti neplanuojame. Oficialūs rezultatai mokykloms, kaip jau įprasta, bus pateikiami NEC duomenų perdavimo sistema ir atsiunčiant vertinimo komisijos pirmininko ir Nacionalinio egzaminų centro direktoriaus pasirašytus protokolus. Nacionalinio egzaminų centro testuojamas naujas rezultatų skelbimo būdas sudarys moksleiviams galimybę internetu pamatyti savo užsienio kalbos (anglų) darbo įvertinimo rezultatą, o rusų kalbos – ir darbo įvertinimo rezultatą, ir patį darbą (atsakymų lapą). Prisijungti prie rezultatų skelbimo sistemos bus galima adresu rezultatai.nec.lt per Elektroninės valdžios vartų portalą arba iš duomenų tvarkytojo (mokyklos) gautu kandidato kodu ir vienkartiniu slaptažodžiu (moksleivio asmens kodas), kurį privaloma pasikeisti prisijungus pirmą kartą. Šis būdas yra naudojamas pirmą kartą, testuojamas, tad laukiame Jūsų nuomonių, pastabų dėl galimų trūkumų ar netikslumų. Apie juos prašytume pranešti NEC elektroniniu paštu [email protected] arba telefonu 8-5-2756180. Primename, kad pagal 2011 m. brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašą kandidatai apeliacijas gali pateikti mokyklos direktoriui per tris darbo dienas nuo valstybinio brandos egzamino rezultatų paskelbimo dienos.
Dink iš čia, Ieva P., su savo erezijom. oi oi kaip kultūros kai kuriems reiktų pasimokyt, gal ir savo pavaduotojai nuėjęs taip pasakyk,kai tokį patį parodys?:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
14:21:09
| Nuoroda
As cia planuoju baimes kol kas nejauciu,netgi laukiu,bet zinoma neaisku kaip viskas bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
15:27:52
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
As planuoju cia tik ekonomika, jeigu aisku nepaves lietuviu ir perzengsiu 20 balu kartele, o sakot tvk idomiau nei ekonomika? man pati programa idomesne,bet cia kiekvienam skirtingai manau. ekonomikoj daugiau matematiniu dalyku,kuriu as nelabai megstu, tvk to nera daug be to, i ekonomika dabar daugiausiai stojanciu,tai man asmeniskai norejos kazko kito |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
12:49:36
| Nuoroda
Buk_laimingas rašė:
O jums patiktu tokie teksto suvokimo klausimai? Kiek stilistiniu fabulų pastebėjote I tekse? (fabulų paklaida +-2) (3 taškai). Pateikite tris svarius argumentus, kodėl posakis - propersais linguoja egles iki samanu lygumos, nera metonimija? ( 3 taškai). Ivardinkite sias stilistines fabulas: a) metafora b) epitetas c) ironija d) hiperbolė Labai smagu OMG O nec'as turbut isprotejo siais metais, rasinio temos irgi tragiskos... interpretacijai "Skirgaila" gal ir nieko butu,bet musu mokytoja net nemoke ju rasyt,sake,kad mums rasiniai gerai sekasi,tai net nebuciau galejus interpretacijos pasirinkt. Dziaugiuosi,kad neteko pakartotines rasyt,ir uzjauciu tuos, kurie tokia raset |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
16:56:43
| Nuoroda
lietum rašė:
Lietuvių bus birželio 30d, o istorija liepos 4d. Kantrybės, kolegos tai lietuviu tikrai 30 bus? laukiam laukiam... su baime |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
10:11:45
| Nuoroda
Justt rašė:
Majamm rašė:
O as norejau del tu konkursiniu balu pasitikslinti. Vakar varciau kur stoti, ir ten yra visu univieru praeitu metu konkursiniai balai. Ir pvz kaip taip gali buti, kad stojant i daleiskim kokia teise pirmo istojusio i vf vieta konkursinis balas buvo tarkim 21, o paskutinio istojusio i vf 17. O jau kas stojo jau i vnf vieta tai pirmojo konkursinis balas buvo 18. Tai yra didesnis uz to, kuris istojo i vf vieta. Cia visi skaiciai yra mazdaug primesti, bet principas tas pats. Ir taip ziuriu yra daugelyje studiju. Tai taip ir nesupratau kaip taip gali buti, nebent kazkas su gan gerais balais vistiek stoja i mokama vieta net nebandydami finansavima gauti ir taip gaunasi? Tikiuosi kas nors supratot ka norejau pasakyti ir galesit pakomentuoti:) Jei sarase pasirenki VF ir VNF tai gauni du kvietimus (y auksciausio numerio VF ir auksciausio numerio VNF) ir galbut zmogus parase dvi teises VF ir VNF noredamas apsidrausti.. taciau jo pakvietimas visdelto galioja ir mes jy matome sarase Tai gali i ta pacia vieta istoti ir VF ir VNF? Jei abudu parasei auksciausiai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
21:20:33
| Nuoroda
drauge_ieva rašė:
Aš kažkaip tik apie tvk galvoju, nes manau, jog ekonomikos studijos mane sužlugdytų morališkai o tu, modzodzo, planuoji į visiškai nemokamas studijas ar tik vf taikyti? Aš ir tą patį manau dėl ekonomikos studijų,ne man Ech,labai norėčiau į tas visiškai nemokamas,bet nežinau kaip bus su lietuvių ir matematikos rezultatais,gali pritrūkt šiek tiek,sunku prognozuot... Bet bet kokiu atveju stočiau tik į ISM, jei ir nepavyktų į nemokamą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:30:25
| Nuoroda
Aš irgi tik tvk su matematika ir aš šiek tiek susimoviau, šiaip niekad ir nebuvo mano stiprioji vieta tai vat ir nežinau ko tikėtis dabar,greičiau tie rezultatai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:36:42
| Nuoroda
kažin su 11-12 prarastų taškų 86 jau niekaip neverta tikėtis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:41:02
| Nuoroda
o jeigu sprendimas uzdavinio su tikimybem pasirinktas geras, taciau (neisivaizduoju kokiais budais ir kokiu proto uztemimu) sumaisiau stipriuosius varzovus su silpnaisiais ir ne taip sudauginau...tai cia nulis tasku? visiskas nulis?? //// |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:59:25
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
modzodzo rašė:
o jeigu sprendimas uzdavinio su tikimybem pasirinktas geras, taciau (neisivaizduoju kokiais budais ir kokiu proto uztemimu) sumaisiau stipriuosius varzovus su silpnaisiais ir ne taip sudauginau...tai cia nulis tasku? visiskas nulis?? //// Gal vieną tašką duotų. ziauru! nesuprantu koks buvo proto uztemimas,visus uzdavinius mokejau sprest,o praradau apie 13 tasku per tokias zioplas klaidas... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:00:57
| Nuoroda
666666 rašė:
andriusk92 rašė:
erikabzz rašė:
'Lukas rašė:
erikabzz rašė:
Monstras rašė:
Justt rašė:
Pagal ka tu cia garantuoji? 11 tasku prarasta ir 10% prarasta? kazkaip Neitikanamai skamba seni ;D Rytoj galėsi vikikita'os ir erikabzz'o paklausti kiek gavo. Duodu garantą, kad bus 85 minimum, bet manau apie 90 turės būt. Tikiuosi, kad taip ir bus, nes tik per žioplas klaidas praradau tiek taškų. O kiek surinkai taškų mždg? 53 as irgi 53 arba 54 ,ir ramiai tikiuosi gauti 85-90 ,gal net kokius 92 ) 92 ;DD.Nu ir optimistas,bet deja mission impossible.Maximum uz tiek tasku 85 ir tai labai abejoju,greiciausiai bus ~82 o galit man paaiskint,kaip 64 taskus paskirsto per 100 balu? taip gaunasi,kad kazkoks vaikas gaves ta pati tasku skaiciu gaus maziau uz kita? tiesiog sekmes reikalas kaip paskirstys? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:12:05
| Nuoroda
Et, kokia nesamone! kaip galima prasokt balus... turbut dauguma stirpriausiu prasoks,o silpniausius paliks |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:34:32
| Nuoroda
Gabrielele rašė:
noriu issipasakot.. matematika visad buvo pats megstamiausias man dalykas mokykloje, uzdavinius spresdavau su malonumu, nes viskas buvo aisku, ir buvau tikra, kad matematika islaikysiu geriausiai, bet kai atejo egzamino diena taip susimoviau, kad mn baisu net pagalvot.. tai labai labai bijau suzinot rezultataus, parasiau tik normaliai, bet zinau, kad galejau daug geriau. ta pati situacija. nors ir nebuvo pats megstamiausias dalykas,egzamina galejau parasyt puikiai,deja... zinok,kad tu ne viena tokia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:22:10
| Nuoroda
O mano matematikos 82, konkursinis balas gaunasi 19,86, galiu atsisveikint su nemokamu kaip apmaudu,tiktai poros tasku truko iki reikiamo matematikos balo, o tiek zioplu klaidu pridariau... Tiesa, kad kiekvienas taskas labai svarbus |