Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:36:12
| Nuoroda
hitas rašė:
modzodzo rašė:
O mano matematikos 82, konkursinis balas gaunasi 19,86, galiu atsisveikint su nemokamu kaip apmaudu,tiktai poros tasku truko iki reikiamo matematikos balo, o tiek zioplu klaidu pridariau... Tiesa, kad kiekvienas taskas labai svarbus Nesuprantu, kaip 19,86 galima atsisveikint Yra, kur 14.18, berods, paskutinis priimtas į vf Nu dar ISM'e mačiau 20+ reikia. Tai vat į ISM ir taikau gaila labai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:01:12
| Nuoroda
Ievacka10 rašė:
Kaip manote, ar su 18,96 KB istociau i VU/KTU/ISM VF ekonomika? i ISM reikalingas balas yra 20 ir daugiau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:05:40
| Nuoroda
Sveiki, aš taip pat į iSM, greičiausiai tarptautinį verslą ir komunikaciją iki nemokamo pritrūko laabai nedaug, jeigu nebūčiau praradus tik 2 taškų matematikos egzamine per savo žioplumą, būčiau įstojus Graužiuos dabar, bet ką jau pakeisi, vis tiek stosiu tik į ISM |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
17:01:45
| Nuoroda
verslo finansu valdymo kiek zinau nera tokio ISM,bet siaip zinoma,kad ISM geriau. tiesiog du nesulyginami dalykai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
17:03:53
| Nuoroda
young_architect rašė:
Kaip manot, ar pavyktų įstoti su mažesniu nei 20 kb į visiškai nemokamą? 19, 58? Ar čia būtų tik vf? niekaip as rasiau del balo 19,86, ir tai net VF nepazada,o apie nemokama galiu net nesvajot |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
13:26:09
| Nuoroda
JustinasK rašė:
Nu bet blemba, 6 tūkst. ne tiek ir mažai, tai ir nežinau. Šiaip jei stočiau į ISM, tai tikrai į finansus. Na, dar bus matyt, yra šiek tiek laiko pagalvoti.:) kad šiaip dar daugiau turėtų gautis nei 6 tūkst... Aš skaičiavau tarptaunio verslo ir komunikacijų kainą su vf, tai gaunas apie 8 tūkst. , o semestro kaina labai panaši į finansų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:00:49
| Nuoroda
_coliuke_ rašė:
Gal sukuriam bendra grupe skype ar fb busimu ISM pirmakursiu?:) gera ideja ! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:41:52
| Nuoroda
usect rašė:
Galbut kas galetu placiau paaiskinti, kaip yra su ta finansuojama vieta. Tarkime, as istoju su 20+ KB, bet man ir universitete reikia ishsilaikyti rotacijose tarp tu 20+ istojusiu, ar mano vidurkis neturi nukristi kazkiek balu, ar reikia tiesiog ishsilaikyti tarp paprastu VF vietu. Siaip sunku ishsireikst, bet gal kas placiau apie visa sita finansavima, nes ism.lt neradau:? nemokamos vietos yra perskaičiuojamos po 2 metų, kartu su krepšeliais. Jeigu prarandi valstybės krepšelį, prarandi ir nemokamą vietą. Taigi išlaikyti nemokamą vietą yra pakankamai nesunku |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
17:01:28
| Nuoroda
usect rašė:
Aj tai labai super, nes tikrai nelabai galiu sau leisti mokamai mokytis:) Ir dar idomu, kiek kazin planuojama, tarkime i ekonomika, priimti zmoniu su 20+? na turėtų priimti visus kiek stos, nes pažadėjo, kad įstoję su 20 ir daugiau mokysis nemokamai šiaip rašo,kad nemokamų vietų per visas programas žada turėt apie 100. „Priimdami sprendimą didinti visiškai finansuojamų vietų skaičių siekiame mūsų studijas padaryti prieinamesnes kuo didesniam skaičiui pačių gabiausių jaunų žmonių. Mes tikimės, kad studijas mūsų universitete pasirinks apie šimtą studentų su nemokamoms studijoms reikalingu balu“, – sakė rektorius. |