Vartotojo Alyva pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-21 20:39:04 | Nuoroda

Ar šiemet žadate stoti į šią specialybę? Taigi, taigi, plepėkime apie viską, kas bus naudinga, kas svarbu... :)

Žinutė parašyta: 2011-06-21 21:11:44 | Nuoroda

O prioritetai kokie: kur, ką studijuoti? ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:01:51 | Nuoroda

Ar niekas iš JŪSŲ negavo iš LAMA BPO tokio laiško: Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
Jūs iki šiol nepristatėte savo išsilavinimą liudijančių dokumentų į nė vieną iš LAMA BPO duomenų tvarkymo punktų. Jų adresus galite rasti čia: www.lamabpo.lt/turinys/lama-bpo-punktai. Jeigu Jūs nepristatysite dokumentų iki š. m. liepos 22 d. 17 val., bendrajame priėmime dalyvauti negalėsite.

Žinau, kad tie, kas stoja nuo 2010 m. jokių atestatų, nieko LAM'ai BPO nereikia pristatyti. T. .y. į jokius LAMA BPO punkt us važiuoti nereikia.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:40:49 | Nuoroda

Tikrai nereikia žiūrėti į tai, kiek kas gavo, kiek koks draugas... :) Mūsų klasėje net tie, kas metiniame turėjo 5–6  gavo 80–100 procentų. Taigi, arba jiems nereikia mokytis, arba geri vertintojai pasitaikė. Kita vertus, tie, kas 9–10 turėjo, gavo iš viso mažai, t. y. 50–70 procentų.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:14:09 | Nuoroda
labas123 rašė:
asima rašė:
jovitaaa rašė:

Patarciau pirma susizinoti koks buvo islaikym balas ir nuo kiek tasku gavo 100proc. O tada pabandykit pasiskaiciuo, jei lbj skirsis tada rasykit. Turiu atsakymus teksto suvokimo, kam reikia galiu atsiusti(rasykit privacia sms)

gavau 42 taškus, 37 balai, padaviau apeliacijai, mokiausi 10ukais, man tai šokas, kaip tu apskaičiuoji ar verta rašyti apeliacijai? Atsiųsk į atsakymus teksto suvokimo, ačiū

tai kaip ta apeliacija rasyti, reikia nueit i mokykla ir parasyt priezasti del ko apeliuot nori? iki kada galima?

Apeliaciją galima teikti per tris darbo dienos nuo rezultatų paskelbimo. ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:00:23 | Nuoroda
asima rašė:
labas123 rašė:
asima rašė:
jovitaaa rašė:

Patarciau pirma susizinoti koks buvo islaikym balas ir nuo kiek tasku gavo 100proc. O tada pabandykit pasiskaiciuo, jei lbj skirsis tada rasykit. Turiu atsakymus teksto suvokimo, kam reikia galiu atsiusti(rasykit privacia sms)

gavau 42 taškus, 37 balai, padaviau apeliacijai, mokiausi 10ukais, man tai šokas, kaip tu apskaičiuoji ar verta rašyti apeliacijai? Atsiųsk į atsakymus teksto suvokimo, ačiū

tai kaip ta apeliacija rasyti, reikia nueit i mokykla ir parasyt priezasti del ko apeliuot nori? iki kada galima?

neskambinau mokytojau, nesakiau niekam, net tėvams, pasitariau su savimi mintyse, kad taip negali būti ir nuėjau į mokyklą tiesiu taikiniu į raštinę, man padavė prašymą dėl apeliacijos, nieko nepildžiau, pasirašiau ir atidaviau. Raštinės sekretorė šia tema su manim nešnekėjo. Ji pažymėjo KELTE apie mano pateiktą apeliaciją. Dabar kai perskaičiau Jovitos postą, mąstau ar gerai padariau, manau, kad taip, nieko nepralošiu, man tai labai svarbu. Lyg ir galvą turiu, ir labai gerai mokiausi, nesuprantu kodėl taip įvyko, blogiau tikrai nebus, tikiu tuo 100%. Gali toks pat grįžti rezultatas arba pasikeitęs į gerąją pusę. gal kas turite Jovitos suvokimo atsakymus?

Jovitos neturiu, bet turiu. :) :D :D Man irgi įdomu, kodėl visi tie, kurie gerai mokosi gavo mažiau nei tie, kurie nesimokydavo. Gal tiesiog sustresavai, suspainiojavai iš to daug žinojimo? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:16:22 | Nuoroda
asima rašė:
Alyva rašė:
asima rašė:
labas123 rašė:
asima rašė:
jovitaaa rašė:

neskambinau mokytojau, nesakiau niekam, net tėvams, pasitariau su savimi mintyse, kad taip negali būti ir nuėjau į mokyklą tiesiu taikiniu į raštinę, man padavė prašymą dėl apeliacijos, nieko nepildžiau, pasirašiau ir atidaviau. Raštinės sekretorė šia tema su manim nešnekėjo. Ji pažymėjo KELTE apie mano pateiktą apeliaciją. Dabar kai perskaičiau Jovitos postą, mąstau ar gerai padariau, manau, kad taip, nieko nepralošiu, man tai labai svarbu. Lyg ir galvą turiu, ir labai gerai mokiausi, nesuprantu kodėl taip įvyko, blogiau tikrai nebus, tikiu tuo 100%. Gali toks pat grįžti rezultatas arba pasikeitęs į gerąją pusę. gal kas turite Jovitos suvokimo atsakymus?

Jovitos neturiu, bet turiu. :) :D :D Man irgi įdomu, kodėl visi tie, kurie gerai mokosi gavo mažiau nei tie, kurie nesimokydavo. Gal tiesiog sustresavai, suspainiojavai iš to daug žinojimo? :)

atsiųsk į atsakymus, ačiū. Iš vakaro su savo vaikinu susibariau, žiauriai, gal tai paveikė. mama džiaugiasi mano rezultatu, o aš nelabai, bijau kad stojant į VF nepakenktų

Jeigu lietuvių ne pirmoje vietoje, tada gerai. Kitiems tai pirmoje vietoje. Tai va. :) Tada jau blogiau. Koeficientas ne 0,2, o 0,4. :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:23:51 | Nuoroda
MirtisAlyvuose rašė:

as irgi mazai gavau,bet vat kai buvo bandomasis gaudavau 60-70procentu,o cia beveik per puse maziau ;/ daug kas sake rasyti apeliacija,bet bijau,kad nusmuks balas ir nebeistosiu net i mokama ;/

Svarbus TAU tas LT egzas stojant? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:56:29 | Nuoroda
egluteGreen rašė:
Vaideisen rašė:

viena alytiske neislaike, o po apeliacijos 94 gavo

Girdejau toki atveji kai sumaise kodus: moksliuku su dvejetukininku, pastarasis gavo 100, o moksliukas neislaike. Kai ji padave apeliacija gavo savo visus balus.

ANTIS, nors girdėti galima visko. N etik kodus sumaišo, bet ir vertintjams reikia įtikti: vienam tas patinka, kitam tas neparinka... Oi, buvo ir bus tokių atvejų, kad blogiausieji mokiniai išlaiko 100 proc. Žinoma tai tik vienetai tokių. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:47:02 | Nuoroda
Edgaras4 rašė:

E tai cia rimtai nespesim i pirma rata jei duosim pvz. lietuviu apeliacijas? 

Sumažino procentus ar šiek tiek padidino? ;) Juk sakoma, kad jeigu duodi apeliaciją gali ir numažinti. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:50:52 | Nuoroda

Jeigu pateiki apeliaciją, per kiek laiko ją peržiūri? Juk atestatus iki liepos 15 d. turime gauti. O kažkas sakė, kad apeliacijų ats bus liepos 22 d. Kai pirmas LAMA BPO etapas. ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:05:03 | Nuoroda
saeure rašė:

Gavau 77%, 61 tašką... būtų dzin, bet su tokiu apgailėtinu įvertinimu tikrai neįstosiu ten kur noriu, tad rašysiu apeliaciją, nes net jei ir numažins, kaip ir nėra ko prarasti

Jeigu lietuvių VBE ne pirmoje vietoje. Tada viskas ok. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:15:01 | Nuoroda
milkaa rašė:

Kai domėjausi dėl anglų apeliacijos, tai kažkur radau švietimo ministro pasisakymą, kad darbai peržiūrimi per 2-3 savaites ir jų rezultatai turi būti iki einamų metų liepos 12 dienos. Taigi atsipalaiduokit - spėsit. ;)

Tai iki liepos 12 d. viso turi apeliacijos būti peržiūrėtos? :) Taip supratau, t. y. teisingai?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:23:53 | Nuoroda

Štai ką NEC'as rašo: www.egzaminai.lt/naujienos/200/

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:37:45 | Nuoroda
milkaa rašė:

Aš manau, kad iki liepos 12 (imtinai) atsakymai bus, tik neaišku ar jum spės atspauzdinti tą diplomą, jei anksti išleistuvės mokykloj.

Atsakymai bus paskelbti KELTE tą pačią dieną. Kitiems išleistuvės tai liepos 12–15 dienosmis. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:38:15 | Nuoroda

Kas nors dėl lietuvių VBE rašys apeliaciją? 

Žinutė parašyta: 2011-07-01 22:52:15 | Nuoroda
saeure rašė:
Alyva rašė:
saeure rašė:

Gavau 77%, 61 tašką... būtų dzin, bet su tokiu apgailėtinu įvertinimu tikrai neįstosiu ten kur noriu, tad rašysiu apeliaciją, nes net jei ir numažins, kaip ir nėra ko prarasti

Jeigu lietuvių VBE ne pirmoje vietoje. Tada viskas ok. :)

Esmė tame, kad būtent lietuvių kalbos egzaminas man ir yra pagrindinis...Vienužo apeliaciją jau parašiau, pažiūrėsim kiek numažins

O kur ir ką žadi studijuoti? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 23:12:02 | Nuoroda

Kas į VU Lietuvių filologiją? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 12:34:31 | Nuoroda
Sraigt rašė:
Alyva rašė:

Kas į VU Lietuvių filologiją? :)

aš! trečiu numeriu ir be antros kalbos : D

O ką pirmų–antru numeriu rašei? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 12:42:42 | Nuoroda

Diskutuojame, dalinamės įspūdžiais, kalbamės... Nesvarbu, ar prašyme rašėte pirmu numeriu lietuvių filologiją ar dvyliktu. :)