Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:34:37
| Nuoroda
ausrike19 rašė:
Alyva rašė:
Ar niekas iš JŪSŲ negavo iš LAMA BPO tokio laiško: Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Žinau, kad tie, kas stoja nuo 2010 m. jokių atestatų, nieko LAM'ai BPO nereikia pristatyti. T. .y. į jokius LAMA BPO punkt us važiuoti nereikia. As tokio laisko negavau,ar turejau gauti?? mokykla baigiau 2010m VISKAS GERAI. NIEKAS NETURĖJO TOKIO LAIKŠO GAUTI. Tik aš kai ką buvau prisidirbęs. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:20:01
| Nuoroda
Sveiki, norėjau paklausti: jeigu aš į pirmąjį stojimą rašau visus VF (tai gaunu tik vieną pasiūlymą iš VF), bet jeigu negaunu nė jokio pasiūlymo? Tada automatiškai keliauju į antrąjį stojimą, bet jeigu vėl irgi negaunu jokio VF pasiūlymo? Tai vėl keliauju į trečiąjį? Ar paskutiniajame etape jau galiu redaguoti ir papildyti savo prašymą ir VNF, ir VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:24:18
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Sveiki, turiu klausima pvz, noriu stoti i ISM nemokama, ji rasau 1 numeriu, antru numeriu ISM mokama, treciu VU nemokama. Jei neistoju i ISm nemokama, butinai turiu stoti i mokama, o negaliu rinktis VU nemokamo? Pagal kompiuterį, jeigu į pirmą vietą neįstosi, rinks antrą numerį, kuri parašei mokamą. Ir tikrai antru numeriu į mokamą įstosi. Jeigu pinigų turi, gali iš karto rašyti antru numeriu į mokamą, jei žinai, kad galėsi mokėti. Kiti taip daro: pirma rašo VF, po to tik VNF. Aš irgi taip dariau: pirma VF, po to VNF. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:58:22
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
šiaip siūlau jum tas mokamas vietas rašyt pačiam gale, nes jei sako kad gauni pasiūlymąį vf (jei atitikai) ir į vnf. Jeigu visus rašau VF. Tai ir gaunu tik vieną VF? :) Jokių VNF negaunu, nes nebuvau pasirinkęs? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
22:09:54
| Nuoroda
Jeigu aš savo prašyme rašau ir VF, ir VNF studijas. Ar gali būti taip, kad gaučiau pasiūlymą tik VNF, nes VF netiko mano stojamasis balas? Ar privalau gauti ir VF ir VNF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:43:24
| Nuoroda
violke rašė:
Sveiki, aš pati noriu įstoti į lietuvių kalbą VPU, bet neturiu antros užsienio kalbos, turiu tik 3-ią kalbą, kuri yra nei A, nei B lygis. Yra šansų įstoti vf? Nei 3, nei 4 kalba netinka. Reikia antrosios užsienio kalbos: ar anglų, ar vokiečių, ar prancūzų. Jeigu tavo egzaminų rezultatai yra geri–labai geri–puikūs, galima įstoti į VPU VF be kalbos. Draugė su 50 proc iš lietuvių įstojo į VPU lietuvių filologiją VF, nes padėjo motyvacinis testas (gavo du taškus). Iki liepos 2 d. reikėjo laikyti motyvacinį testą, kuris atitinkamai prie konkursinio balo prideda 1–2 balus, o tai yra ypač gerai, nes jeigu konkursinis balas yra 16 su motivaciniu testu bus 17–18. Patariu pasiskaičiuoti su LAMA BPO skaičiuokle. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:45:37
| Nuoroda
Vis vien daugiau yra žinomas pavadinimas VPU, o ne LEU. Juk LEU pavadinimas priimtas visai neseniai. Galbūt pakeisk skliausteliuose temos pavadinimą. Taip bus visiems aiškiau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:54:28
| Nuoroda
Nikajis rašė:
Ar su 66 iš lietuvių VBE yra šansų į VU lietuvių filologiją įstot? :D jei ne - susitiksim VPU, mielosios ir mielieji kolegos. Ar nenori geriau pasiskaičiuoti konkursinio balo, o po to jį palyginti su 2010 m. priimtųjų į VF ir VNF studentų vietomis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:58:31
| Nuoroda
Konkursinis balas susideda ne vien iš VU ir VPU. Baigus VPU studijas, mano nuomone, daugiau yra perspektyvų darbo rinkoje. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:59:30
| Nuoroda
Atsiprašau už temos teršimą. Ne tai norėjau pasakyti. Sakau tik tai, jog konkursinis balas susideda ne vien iš lietuvių VBE. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
13:18:07
| Nuoroda
KasTu rašė:
Klausimas: kai ten užpildai prašymo formą, tai ji tokia automatiškai bus priimta ir išsiųsta liepos 22 ?Nereikia niekur eiti patvtinti ? Niekur nereikia eiti. Automatiškai išsiunčia liepos 22 17 val. Jeigu mokyklą baigei anksčiau nei 2010 m., tada reikia į LAMA BPO punktą pristatyti atestatą (ar jo kopiją, nebepamenu). |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
19:04:06
| Nuoroda
enrikaaaa rašė:
Klausykit, iki kada ir per kur reikia rašyti motyvacinį laišką? Ar jį siųsti reikia ar kaip? Nes draugas nori stoti į kūno kultūra ir ten reikalaujamas motyvacinis laiškas, tačiau nežinome kur jį reikia rašyti. Rašyti motyvacinį testą-laišką jau nebegalima. Laikas baigėsi. Kiek pamenu, tai iki liepo 2 d. buvo galima jį atlikti. Kai LAMA BPO pasirenki, pvz., kūno kultūrą, automatiškai turi išmesti naują langą dėl testų ir egzaminų. Buvo galima pasirinkti net kada laikyti, kur... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
20:06:26
| Nuoroda
Jeigu aš pirmame ture rašiau VF ir VNF. O gaunu VNF vietą. Jos atsisakau ir dalyvaujų antrame ture dėl VF. Ar man VNF vieta išliks? Ar aš vėl galiu VNF vietą gauti? Gal kie no nors pažįstami yra dalyvavę papildomame priėmime? Kaip ten viskas vyksta? Kokios tikimybės dėl VF ir VNF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
09:40:20
| Nuoroda
raidės rašė:
Tikėkimės, kad ne. Nors iš čia susirinkusių regisi, kad bus. Juokisi puodas, kad katilas juodas. Pačios rezultatai VBE yra aukšti, t. y. ir konkursinis balas bus/yra aukštas. :D :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:11:04
| Nuoroda
Romeni rašė:
Sveiki. Labai tikiuosi, kad šį pasisakymą pamatys koks nors VU filologas, nes man reikia greitosios pagalbos Jau mina ant kulnų apsisprendimo laikas, o aš vis dar svyruoju nežinodama, ką daryti. Noriu stoti į VU Lietuvių filologiją, bet tik su sąlyga, kad galėsiu pasirinkti literatūros kryptį (kalbos dalykams visai neturiu pašaukimo ir jėgų kalti). Klausiau per Litexpo ar tai įmanoma ir man atsakė, kad norint galima visai išvengti kalbinių dalykų, bet kažkaip pradėjau abejoti, kiek iš tiesų tai veikia realybėj. Gal atsiras studijuojančių ir galinčių pasidalinti patirtimi? Būčiau labai dėkinga. (o jei netyčia atsirastų galinčių apskritai papasakoti apie šią studijų programą mano el.paštas [email protected]. AČIŪ) Nuo antrojo kurso renkiesi: ar kalbininko sritį, ar literato. Patikėk, jog ir literatūroje neužteka pašaukimo, žinojimo. Reikia ir „pakalti". Net rimtai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:12:38
| Nuoroda
stromma rašė:
Laba, tai kaip supratau iš šio forumo, jei užpildei lama bpo, tai nieko ten siųsti nebereikia,ir gali jau laukti liepos 22? visada maniau, jog reikės siųsti, ar kažkas panašaus Ne, nereikės. Iki liepos 22 d. 17 val. gali koreaguoti savo prašymą, o po 17 val. jau nebegalėsi ir prašymas bus išsiųstas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:56:05
| Nuoroda
Raidės, tavo tokie aukšti balai, o dar sakai žmonėms, jog į VU su aukštais balais nestotų. Tai tu pati ir nestok. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
19:29:14
| Nuoroda
Kalbu ne apie klasikinę filologiją, o apie lietuvių filologiją. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
10:20:22
| Nuoroda
Dark_night rašė:
Gal zinote ar jau 26 diena galima vezti dokumentus i universiteta? Taip, galima, žinoma, jeigu gauni pakvietimą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:34:59
| Nuoroda
Įdomu, ar šiemet, kaip ir pernai, bus diagramos antrame ture? Rašys, kiek liko laisvų vietų į VF ar VNF? |