Vartotojo Ggg pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-01 10:02:13 | Nuoroda

įdomu,kiek šiais metais šimtukų.. bet kad virš 90 daug labai tai jooo;}

Žinutė parašyta: 2011-07-01 10:05:43 | Nuoroda
yellow rašė:

į medkę su 20,36 įstosiu ?? VU noriu.

 tikrai įstosi..

Žinutė parašyta: 2011-07-01 10:59:20 | Nuoroda

Gal kas turi instrukciją ?:}

Žinutė parašyta: 2011-07-01 11:11:03 | Nuoroda

Parašiau asmeninę,lauksiu:)

Žinutė parašyta: 2011-07-03 19:43:16 | Nuoroda

Keletas pastebėjimų: būsimi 12okai,nusiraminkite,nepanikuokite..ir prisiminkite - vasara skirta poilsiui,nesimokykit,viską spėsit pakartoti per mokslo metus,jei dirbsit nuo pirmų savaičių:) Dar manau,kas čia sakė,jog praktiškai skaitė tik žalias knygutes ir gavo virš 95 - netikiu:)) tikrai ne kartą vartėt,gilinot Maderį,Williamsą,galit nesvaikt :) Manau,kad pirma perskaitai Maderį,Williamsą,atsirenki info,o garantijai pakartoji viską,kas yra žalioj knygutėj:) Klaidų tose knygutėse tikrai yra,ypač toj senesnės,toj naujoj jau ženkliai mažiau,bet yra:)O pagrindas - senų egzaminų sprendimas,formuluočių šlifavimas taip,kad įtiktum vertintojui:) Nes gali daug žinoti,nusimanyti,bet rezultatai nenudžiugins..būtent tokia ir buvo mano metodika,man ji pasiteisino,bet ir dirbau nemažai:)
 

Žinutė parašyta: 2011-07-05 00:55:03 | Nuoroda

Man irgi juokinga,kai žmonės mato tik pinigus:) Jie svarbus kriterijus,bet pirma turi būti pašaukimas.Jei būsi geras specialistas,nesvarbu, odontologas,kardiologas,nefrologas,tas pats mechanikas,statybininkas,mokytojas,policininkas..tu būsi visuomet reikalingas:) Reikia jausti kažkokią ugnelę tam darbui,domėtis naujovėmis,norėti tobulėti..

Žinutė parašyta: 2011-07-05 10:31:43 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Ace Of Spades rašė:

odontologu tu dideli pinigai yra pats diziausias mitas - odontologes zodziai. beveik kiekvieno gydytojo alga reiktu padaugint is tam tikro koeficiento, nes kai kurie tiek kisenen gauna, kad net alga pamirsta pasimt :) aisku, nekalbu apie paprastus poliklinikose dirbancius seimos gydytojus. parodykit nors viena odontoga, gaunanti i kisene, visiem ir taip sunku uzmoket jiem :D taigi dar labai abejotina, ar tikrai vidutinis odontologas uzdirba daugiau uz vidutini gydytoja - tavo mociute gyvenanti kaime gali is klisti cia :D
bet nesamone kad sitaip kalba apie pinigus pakrypo. cmon, juk diskutuojam apie vienas garbingiausiu profesiju! :D

 True true... Negalima sakyt, kad odontologai neuždirba, bet pirmus 10-15 metų reikės užsidirbt pradiniam kapitalui ir paskui atidirbinėt paskolą. Po to, jau galima mąstyt apie "geresnį" gyvenimą nei gydytojo. Aš gyvenu kaime, kaip ir, tai mano močiutė gydytojai duoda ~20lt už tai, kad išrašo vaistų, nors tą patį padarytų, jei ir neduotų, o kiek tokių senučių yra? Kiek budėjimas ++ duoda?

Gal kas žinot, kiek šiuo metu kainuoja kabineto atidarymas?

 Priklauso nuo miesto,vietos mieste,kokią įrangą naudosi,kokius asistentus priimsi dirbt :) Šiaip gyvenime tavo vietą lemia daug faktorių - gali labai greitai prasimušti,gali dar ilgai sedėti skylėj..:) Tai priklauso ir nuo tavo charakterio..paprastai tie žmonės,kurie mato vien pinigus,nieko gero nepasiekia:)

Šiaip perspektyvų gal ir daugiau gydytojams - užsienis laukia,ypač kai kurių specialybių, išplėstomis rankomis:)Be to reikia mokėti gudrauti:)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 10:37:53 | Nuoroda
neringe rašė:

Sveiki ;)

Kaip manot, ar su konkursiniu balu 19,96 jau galiu būt rami dėl medicinos mokslų srities krepšelio? Ar jau galiu pradėt ramias atostogas? Klausiu visai paprastai, nes buvo gandų, kad šiais metais balai kils, kad žmonės geriau išlaikys nei pernai ir t.t.

ačiū

 Giliai įkvėpk ir eik ilsėtis..:) Pailsėk gerai,nes per mokslo metus medicinoj,girdėjau,teks gerokai paplušėti:)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 18:30:01 | Nuoroda
daydream1 rašė:

Sveiki ,

kiek siemet priima i VU vf odontologija? su konkursiniu balu 20.06 imanoma pakliuti per plauka?

Kiek praeitais metais konkurisinis balas buvo VU vf odontologija? kaip manot, kiek kils siais?:)

 Prognozuojama,kad šiais metais bus panašiai kaip ir 2009,o 2009 buvo 20,12 berods:) Aš tai manau kad bus koks 20..ir būsim kolegos:)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 12:42:16 | Nuoroda

Klausimas: kai ten užpildai prašymo formą, tai ji tokia automatiškai bus priimta ir išsiųsta liepos 22 ?Nereikia niekur eiti patvtinti ?

Žinutė parašyta: 2012-07-10 17:58:24 | Nuoroda

Nerijau, šiaip tai nelabai tu čia gražiai agituoji stoti į LSMU vien todėl, kad kalbi visiškai nepagrįstai ir neteisingai, na bet oh well, visokių yra ir visokių reikia :) Manau, kad lyginti studijų kokybę gali tik tie, kas yra studijavę ir ten,ir ten..(beje, turim viena panelę,kuri perbėgus iš LSMU į VU odonto po metų,tai va gal ji galėtų pakomentuoti )

Aš pati studijuoju odontologiją VU,įstojau praeitais metais ir tikrai nesigailiu ir tiesiog parašysiu kokie yra mano įspūdžiai.Įstojusiųjų mūsų - kaip viena klaselė,dvi grupės,bet man visiškai nesijaučia tas padalinimas į grupes,nes visur kartu vaikštom, bet neįžvelgiu tame minuso - kaip tik, visi labai greitai susibendravom, susidraugavom ir klimatas yra labai geras ,susiradau tikrų draugų,žodžiu, geriau nei negalėjau įsivaizduoti.. Kas sako,kad labai didelė tarpusavy konkurencija,trintis prasideda..na taip,pasistengti labiau reikia,bet aš niekad nejaučiau kažkokio liūdesio,kad va čia gavau mažiau nei kitas, ar džiaugsmo,kad kažką parašiau geriau..ir dauguma taip:) Ir manau,kad pati studijų kokybė automatiškai labai pagerėja,kai kurse mažiau žmonių - na,reikia įsivaizduot,kai paskaita skaitoma šimtui,o kur trisdešimčiai žmonių..iškart atsiranda ir geresnis kontaktas su dėstytoju,ir baimės jokios nėra prieit kažko pasiklaust,be to ir paskaitas tiesiog esi priverstas lankyt :)
Dėstytojai - dauguma tikri savo dalyko profai, supratingi ir kartu reiklūs..aišku,visokių niuansų buvo ir bus,bet šiaip pabaigus pirmą kursą galiu pasakyti,kad nusivylus tikrai nesu.
Dėl sesijos..iš pradžių pavydėjau Kaunui,kad jie ciklais eina...na - juk praeini ir atsisveikini,bet dabar linkstu prie atsiskaitymo sesijomis, nors tai yra sunkiau :) Persigalvojau todėl,kad na,juk dažnai - mokais,mokais egzui ir po egzo daug ką užmiršti..o kai esi priverstas viską kartoti, paskaitų medžiaga eina greta, tau ateina bendras suvokimas,supratimas, iš tikro net sunku paaiškinti :D
Vat dar vienas didelis pliusas VU odonto yra tai,kad kai persikelia studentai atlikti praktikas į Žalgirio kliniką, jie turi po savo kėdę,o nėra sulipę po kelis prie vienos:) Ir šiaip labai gražiai tos klinikos sutvarkytos :)
Taip pat nesam kažkokie mokslų fanatikai, randam ir rasim laiko viskam..būna sunkesnių savaičių,lengvesnių..užtat labai pradedi vertint laisvą laiką ir stengies jį išnaudot optimaliai :D

Na bet čia kiekvienas renkasi pagal save.. Išvis,aš tai sveikinu kiekvieną,kuris norėdamas apskritai įstojo į odontologiją - visgi aukštas konkursinis balas:)