Vartotojo Pride pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-20 15:52:27 | Nuoroda
Light Arus rašė:

4kl. 4. Ilga trumpa

Lėtas greitas

Apatinius užskaitys?

Manau, kad uzskaitis. As taip pat parasiau :D

Žinutė parašyta: 2011-06-20 16:32:13 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

Sveiki, aš taip pat planuoju į farmaciją :) Šiaip labai noriu, bet tėvai spaudžia pirma rašyti  odontologiją Vilniuj ir Kaune, taigi gaunasi, kad farmacija tik trečiu numeriu :( Jei pavyks įstoti, labai džiaugsiuos :)

Kai man mama liepia stoti i medicina, as jai liepiu eiti dirbti siuveja.

Žinutė parašyta: 2011-06-20 19:34:12 | Nuoroda
****** rašė:

Spėja, kad 100 vbe gali užtekti 94 taš27, bet čia dar neaišku :)

Praeitais metais uzteko 93 ar 94, tad siemet turetu uztekti 90-91 :) Nezinau ar gausiu 100, kazkaip nusimato 99 arba 98 ;/

Žinutė parašyta: 2011-06-20 19:35:57 | Nuoroda
NachNachas rašė:
Light Arus rašė:

na matai sunku pasakyt ką tu rašei. Šiaip žinau ,kad minusuoja, tai max tris taškus  gali gauti

Bet logiškai mąstant tai ten perteklinės info 0. Juk susiejau kasą ir kepenis su gaureliuose vykstančiu įsiurbimu. Ir juolab, kad viskas ką minėjau yra egzamino programoj..

Nepamirsk, kad NEC = LOX'u biuras. Jie sudare klausima taip, kad galima buvo ji suprasti skirtingai, parasyti du visiskai teisingus atsakymus, bet mat vieno jie TIKEJOSI ir todel ta viena ir TIK ta viena uzskaitis... Galbut tau ir nenuims, o galbut nuims 1 taska...

Žinutė parašyta: 2011-06-20 19:50:13 | Nuoroda
Queen rašė:
Pride rašė:
****** rašė:

Spėja, kad 100 vbe gali užtekti 94 taš27, bet čia dar neaišku :)

Praeitais metais uzteko 93 ar 94, tad siemet turetu uztekti 90-91 :) Nezinau ar gausiu 100, kazkaip nusimato 99 arba 98 ;/

Čia praeitais metais taip buvo? aš tai nežinau..kiek reikia surinkti taškų kad gauti 90?

Paziurek egzaminu analizes :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-20 20:06:38 | Nuoroda
NachNachas rašė:
Ighnaz rašė:

ale daznai taip, kol rasai gudru atrodo, kai iseini uz galvos susiemi :D

kaip as kad normaliai parases apie tai kodel igavo atsparuma pesticidams, dadejau sakini "beto, pesticidai skirti vabzdiams naikinti, o piktzoles reiktu naikinti herbicidais" .....

Oooo, kritikuoji Nec'a... Sėkmės kolegijoj :DDD

Jeigu NEC'as pasiskaitytu sita foruma ir gautu musu IP adresus ir mes kolegijoje atsidurtumem :D

Žinutė parašyta: 2011-06-20 20:14:36 | Nuoroda
NachNachas rašė:
Pride rašė:
NachNachas rašė:
Ighnaz rašė:

ale daznai taip, kol rasai gudru atrodo, kai iseini uz galvos susiemi :D

kaip as kad normaliai parases apie tai kodel igavo atsparuma pesticidams, dadejau sakini "beto, pesticidai skirti vabzdiams naikinti, o piktzoles reiktu naikinti herbicidais" .....

Oooo, kritikuoji Nec'a... Sėkmės kolegijoj :DDD

Jeigu NEC'as pasiskaitytu sita foruma ir gautu musu IP adresus ir mes kolegijoje atsidurtumem :D

Dėl šios priežasties ir sukurti dinaminiai IP :D

Del sios priezasties sukurti Proxy serveriai :) Dinaminiais IP nepasitikiu :D Paklausk betkokio hakerio, visi pasakyks, kad gera IP grandine apsaugos tave :) Na, bent duos pakankamai laiko i kojas det :d

Žinutė parašyta: 2011-06-21 12:42:52 | Nuoroda
vitern rašė:
ZYWIEC rašė:
vitern rašė:
ZYWIEC rašė:
NachNachas rašė:

Tikiuosi būsimieji kursiokai mėgs alų... :D

Kaip manai, ka reiskia mano nicas:DD jau mes megstam

megsti lenkiska alu?

Tiesiog nesenai teko gert:D sito

ne toks jis ir skanus, seip is lenkisku geriausias reds. O pats skaniausias alus tai rusiskas ;D

Man tai skanus. O siaip tokio dalyko, kaip "geriausias" alus nemanau, kad galima isskirti, nes skiriasi zmoniu skoniai :) Ir siaip, vien vokietukai turi pora tukstanciu alaus rusiu :d

Žinutė parašyta: 2011-06-21 15:54:41 | Nuoroda
viksva rašė:

Tai per 6 metus išragausit visas alaus rūšis :D

Tikekimes :d tada busim tikri ekspertai :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-21 19:27:04 | Nuoroda
NachNachas rašė:
ZYWIEC rašė:
koshkin rašė:

kalbėjausi su mokytoja,tai ji sakė,kad šiemet darbai prastoki,taip pat sakė, kad buvo vienas jų grupėj idealiai atliktas darbas - vadinasi 100taškų.
dėl kepenų ir kasos tų funkcijų,tai buvo duodami taškai 2už kasos funkcijas 2už kepenų funkcijas - ir taip aš vieną tašką praradau, parašiusi vieną kasos funkciją ir 3kepenų funkcijas - nesąmonė.....
taip pat padarytų klaidų skaičius,mano manymu,priklauso dar ir koks vertintojas vertins,pavyzdžiui frazę naudingi požymiai perduodami kitoms kartoms(čia su kikiliais kur užduotis buvo)supras arba nesupras kaip paveldimumą,tai vat,tikiuosi viskas bus gerai,linkiu jums visiems gerų rezultatų:)

O kiap ivardint 2 kasos funkcijas?

Aš manyčiau, kad reikejo ihomeostazę ir virškinimą minėti. Kasa - kasos fermentai ir insulinas, bei gliukagonas. O dviejų kepenų funkcijų dar ir dabar neįvardinčiau. Viena funkcija, kad išskiria tulžį, kuri emulguoja riebalus... O kita gal, kad kepenyse skaidomas alkoholis....? :? ta pasme, jei į gaurelį įsiurbiamas alkoholis, jis kraujotakos sistema nukeliauja į kepenis ir ten suskaidomas...

Kepenys irgi dalyvauja homeostazeje :) Taip pat kepenys vygdo lipogeneze, kaupia gelezi, kaikuriuos vitaminus, dar berods riebalus :)

Žinutė parašyta: 2011-06-21 22:13:20 | Nuoroda
Medicus rašė:

Na jo geriausiai yra tokie stori angliški (Grey's) arba vokiški, o ką reikia lietuviškai gali šalia su pieštuku prisirašyti :D

Grey's anatomy for students? Teko vartyti, man TIKRAI patiko :)

Žinutė parašyta: 2011-06-22 01:27:31 | Nuoroda
aarco rašė:

aš ir įsiterpsiu :) o kaip yra su pačiu kolektyvu?  kaip vienas žmogus man pasakojo, visur didžiulė konkurencija, nesutarimai, o apie kokią nors pagalbą ar užrašų paskolinimą nereikia net minčių turėti? ;D

Is mano klases apie ~15 zmoniu stoja i medicina. Nors visi ir draugiski, sutariam, praktiskai nesipykstam, bet paskutinius ~6 menesius apie tokius dalykus, kaip uzrasu paskolinimas nebuvo ne kalbos tarp stojanciu i medicina. Konkurencija jauciasi tiesiog ziauri :) As savo konspektus duociau su mielu noru, bet niekas nenori. Sako, kad ten prirasyta daugiau, negu reikia zinoti baigus universiteta :D

Žinutė parašyta: 2011-06-22 01:54:21 | Nuoroda
aarco rašė:
Pride rašė:
aarco rašė:

aš ir įsiterpsiu :) o kaip yra su pačiu kolektyvu?  kaip vienas žmogus man pasakojo, visur didžiulė konkurencija, nesutarimai, o apie kokią nors pagalbą ar užrašų paskolinimą nereikia net minčių turėti? ;D

Is mano klases apie ~15 zmoniu stoja i medicina. Nors visi ir draugiski, sutariam, praktiskai nesipykstam, bet paskutinius ~6 menesius apie tokius dalykus, kaip uzrasu paskolinimas nebuvo ne kalbos tarp stojanciu i medicina. Konkurencija jauciasi tiesiog ziauri :) As savo konspektus duociau su mielu noru, bet niekas nenori. Sako, kad ten prirasyta daugiau, negu reikia zinoti baigus universiteta :D

;DDD tada aš noriu tokių konspektų ;DD matyt mano klasė kažkokia išskirtinė, mes kaip šeima, viskuo dalindavomės, ir atrodo duodi, ir džiaugies padėjęs :) vadinasi sakė tiesą apie esamą konkurenciją.. :)

As stoju ne i medicina ir mano konpektai pagrinde chemija, biochemija, genetika, molekuline biologija, siek tiek botanikos ir bendros biologijos. Pries pora dienu sumaniau susikonspektuoti apie nariuotakojus, tai po diveju dienu non-stop rasymo atrodo, kad greit teks desine ranka anputuoti :d Tam tikslui sumaniau ismokti rasyti kaire xDDD

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:03:26 | Nuoroda
aarco rašė:
Pride rašė:
aarco rašė:
Pride rašė:
aarco rašė:

;DDD tada aš noriu tokių konspektų ;DD matyt mano klasė kažkokia išskirtinė, mes kaip šeima, viskuo dalindavomės, ir atrodo duodi, ir džiaugies padėjęs :) vadinasi sakė tiesą apie esamą konkurenciją.. :)

As stoju ne i medicina ir mano konpektai pagrinde chemija, biochemija, genetika, molekuline biologija, siek tiek botanikos ir bendros biologijos. Pries pora dienu sumaniau susikonspektuoti apie nariuotakojus, tai po diveju dienu non-stop rasymo atrodo, kad greit teks desine ranka anputuoti :d Tam tikslui sumaniau ismokti rasyti kaire xDDD

aš jau ir buvau pagalvojus, kad čia gera išeitis, ypač praversianti paskaitų metu, bet kažkaip man nelabai sekas ;D vieną kart bandžiau rašyti, kai reikėjo už klasioką, kuris ypač baisiai rašė, darbą padaryt ;DD

Pamegink :) Siaip seimoje yra kairiarankiu? As, galima sakyti, pradejau ne nuo to galo, nes ziauriai norejau "uzkoduoti" savo dienorasti ir paslepti ji nuo piktu akiu :) bet... PRAKTIKA PRAKTIKA ir dar karta PRAKTIKA :D Pamegink bent po 30min per diena tam skirti :) Ir siaip megink viska daryti kaire ranka :)

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:05:35 | Nuoroda
viksva rašė:

man ištikro baisu, kai čia visi tokie pasišentę mokslui rašo medicinos temoje :D

Gali jaustis geriau, manes nedomina darbas, kurio metu teks dirbti su mazais, besiseilejanciais vaikais, ju mamom, kurios bando vaikams prikaisioti n ligu, idiotais, kurie nesupranta, kas jiems yra ir davatkom, kurios istikro yra "kietos" daktares :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:11:32 | Nuoroda
aarco rašė:

ne nėra. kažkaip visa kita galiu daryti kaire ranka, bet rašyti.. na ne :D tikrai reiks užsiimti tuo, mažiau apie egzus galvosiu :D

Zinai ka pamegink? Rasyk atvirksciai :D Tai yra nuo desines lapo puses ir raides atvirksciai deliok :) Kairiarankiams toks rastas yra "naturalus". Beto, smagu duoti toki konspekta kitiems :D Klausia "o kaip man ji issifruoti?" :D

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:20:35 | Nuoroda
aarco rašė:
Pride rašė:
aarco rašė:

ne nėra. kažkaip visa kita galiu daryti kaire ranka, bet rašyti.. na ne :D tikrai reiks užsiimti tuo, mažiau apie egzus galvosiu :D

Zinai ka pamegink? Rasyk atvirksciai :D Tai yra nuo desines lapo puses ir raides atvirksciai deliok :) Kairiarankiams toks rastas yra "naturalus". Beto, smagu duoti toki konspekta kitiems :D Klausia "o kaip man ji issifruoti?" :D

o čia tai geras patarimas! :) manau tokiu atveju, niekas nenorės mano konspektų ;D

Galbut, su konspektais nemeginau. Kadangi mano tevai daznai bando gauti mano dienorasti, pradejes nauja butent TAIP ji ir rasiau, todel ir sakau, kad ne nuo to galo pradejau. Vienu zodziu, man patiko ju veido israiskos pamacius ta dienorasti xDDD

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:30:52 | Nuoroda
aarco rašė:
Pride rašė:
aarco rašė:
Pride rašė:
aarco rašė:

o čia tai geras patarimas! :) manau tokiu atveju, niekas nenorės mano konspektų ;D

Galbut, su konspektais nemeginau. Kadangi mano tevai daznai bando gauti mano dienorasti, pradejes nauja butent TAIP ji ir rasiau, todel ir sakau, kad ne nuo to galo pradejau. Vienu zodziu, man patiko ju veido israiskos pamacius ta dienorasti xDDD

įsivaizduoju ;D tikies kažką perskaityti, o še, kad nori, nieko nesupranti :DD bet landūs tėvai, jei vis nori paskaityti :D

Kaikurie kairiarankiai be vargo perskaitytu. Bet ne visi. Daugelis kairiarankiu taip raso pradinese klasese, bet veliau pamirsta, kaip skaityti toki rasta :) Tiesa, yra vienas triukas, bet as jo neisduosiu xD

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:39:07 | Nuoroda
aarco rašė:
Pride rašė:

Kaikurie kairiarankiai be vargo perskaitytu. Bet ne visi. Daugelis kairiarankiu taip raso pradinese klasese, bet veliau pamirsta, kaip skaityti toki rasta :) Tiesa, yra vienas triukas, bet as jo neisduosiu xD

eii, čia kaip duoti šunui kaulą ir pasakyti, kad nevalgytų ;DD

Jeigu pradesi tiap rasyti pati suprasi :) As nenoriu, kad kasnors perskaitytu mano dienorasti :D

Žinutė parašyta: 2011-06-22 02:48:37 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

O jus ilgai nemiegat ziuriu :D

offtopic klausimas Pride: Kokia mokykla baigineji?

Ilgai nemiegu :) Mokykla parasysiu i pm.