Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:25:44
| Nuoroda
vitern rašė:
Pride rašė:
sanemis rašė:
Na, bet juk medicina neapsiriboja vien anatomija ar chirurgija O ar penkiametis viakas zino, kas yra psichiatras, kas yra infekciniu ligu gydytojas? Ar infekcijos plitimui suprasti nereikia kazko stebeti? Is kaiptik reikia DAUG stebeti ir reikai daug biochemijos ziniu tau advokatu reikia butu, irodineji ir irodineji, jau u*piso.. bek pilnai oksiduokis tada |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:29:21
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
Bet kadangi tu neturi teises sakyti jog as nesidomiu ir nesidomejau tai man neidomi tavo nuomone. Medicina ne man, mane labiau zavi galimybe pavaidinti dievuli ir sukurti zmogeedzius pomidorus Leisk paklausti kiek tau metų? o gal tu vis dar neišaugęs iš 12os metų kai atrast viską rupedavo? Psichiatre nebusiu, bet turiu gerų pažįstamu kurie galėtų tau padėti. O koks tau skirtumas kiek man metu? parasiau apie psichiatrus, tai dabar tokia bandysi vaidinti? :D ir zinok, kad man rupejo viska atrasti nuo pat mazu dienu ir taip, as neisaugau is to amziau Tai turbut kai papilstei tu chemikalu ivairiu i viena bliuda tai ir ivyko nelaime.. ir ne viena |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:29:53
| Nuoroda
vitern rašė:
Pride rašė:
vitern rašė:
Pride rašė:
sanemis rašė:
Na, bet juk medicina neapsiriboja vien anatomija ar chirurgija O ar penkiametis viakas zino, kas yra psichiatras, kas yra infekciniu ligu gydytojas? Ar infekcijos plitimui suprasti nereikia kazko stebeti? Is kaiptik reikia DAUG stebeti ir reikai daug biochemijos ziniu tau advokatu reikia butu, irodineji ir irodineji, jau u*piso.. bek pilnai oksiduokis tada o tu redukuokis ;DD Betka atiduociau uz amzina jaunyste!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:30:57
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Būsiu puiki daktarė ir niekas man nesutrukdys, ne tau sakyt kur žmonės studijuot turi, jei rupi pinigai tau, tai pats ir eik i maisto sauga, kysiuku daug gausi, zmoniu gyvybem nerizikuosi, savo atsainuma demonstruot galesi firmu direktoriams, o ne ligoniams. Su tokiu poziuriu, kaip tavo tai tik i gilia provincija su 800lt ant popieriaus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:32:14
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Berniukai jums tik vienas patarimas, psistenkit anglų kuo geriau išlaikyt, pakliūsit į pirmą srautą ir galėsit konkuruot, konkuruot ir dar kartą konkuruot bei savo erezijas skleist, kai likę du srautai tuo tarpu ne tik puikūs medikai bus bet ir gyvenimus turės. ir kodel manai, kad pirmame sraute niekas netures gyvenimu? :D O VU tie srautai yra? Kai net neplanuoju studijuoti tos medicinos, tai kazkaip ir nesidomejau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:33:41
| Nuoroda
Justėėė rašė:
tai jau gali pamiršt tokius smagumynus, nes univere niekas neleis taip žaisti bei rizikuoti. viskam yra ribos. Manai? :D Eis jie labai ir ziures, ka as darau namie? Ka sprogdinu, gal mane seks ir stebes ar neperku bidonelius su azotu? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:35:05
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
Būsiu puiki daktarė ir niekas man nesutrukdys, ne tau sakyt kur žmonės studijuot turi, jei rupi pinigai tau, tai pats ir eik i maisto sauga, kysiuku daug gausi, zmoniu gyvybem nerizikuosi, savo atsainuma demonstruot galesi firmu direktoriams, o ne ligoniams. Su tokiu poziuriu, kaip tavo tai tik i gilia provincija su 800lt ant popieriaus. Tai ir linkiu tau ten pabuvoti. ;) beje geriausia praktika provincijose ir būna, išmanusis beniuk. Aga, dirbant 8h su mazais i kelnias besislapinanciais vaikais, kurie net nezino ka jiems skauda |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:36:23
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
tai jau gali pamiršt tokius smagumynus, nes univere niekas neleis taip žaisti bei rizikuoti. viskam yra ribos. Manai? :D Eis jie labai ir ziures, ka as darau namie? Ka sprogdinu, gal mane seks ir stebes ar neperku bidonelius su azotu? :D Negalvojau, kad būna ant tiek kvailų žmonių, kurie gali rizikuoti savo bei aplinkinių namų saugumu, ne, žinoma, kad namuose niekas nestebi. Rizikuoju SAVO, bet ne aplinkiniu saugumu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:37:02
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Man nereikia manyti, kad pirmas srautas neturi gyvenimo, nes aš žinau. dah. Tai kad kazkaip ten nebuvai |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:45:51
| Nuoroda
sanemis rašė:
Justėėė rašė:
Man nereikia manyti, kad pirmas srautas neturi gyvenimo, nes aš žinau. dah. Kiekvienas gyvenimą suvokia kitaip, ką reiškia neturėti gyvenimo? Neiti į vakarėlius? Daug mokytis? Būti tylesniam ir ramesniam? Tada taip, bet kiekvienas gyvenimą suvokia skirtingai, vieniems kas tau linksma - bus nuobodybė ir kvaila, tad gal jie teiks, kad tu gyvenimo neturi. Iš vis apie žmogų sakyti, kad jis neturi gyvenimo, yra labai drąsu. Jei gyvenimas = komine busena. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
18:13:23
| Nuoroda
Salvis rašė:
Atleiskit, kolegos, bet labai juokinga ta Jūsų diskusija. Pride, o tu sau vieną šventyklą pasistatysi, ar ji filialų kur nors turės?1. Justėėė, Tau ypatingas klausimas. Nelabai smagu girdėti tokius atsiliepimus iš Kauno kolegų. Tu drąsiai teigi "žinau, kad ten žmonės visiškai netui praktikos, nes visas medikų lobynas yra LSMU MA, ten kur ruošiami geriausi medikai". Kadangi šiuolaikinė medicina yra įrodymais paremtas mokslas, norėčiau, kad pateiktum straipsnius ar tyrimus, kuriuose šie teiginiai yra įrodyti ir pagrįsti. 1. Cia pasiulymas? :D Manau, kad uztektu kurnors kaime ant backos atsistojus pakalbeti idiotams apie "isganima", "amzina gyvenima, rysi su dievu" aR dar kokai nesamone ir pinigeliai plauktu 2. tu gal niekada nematei, kiek davatku baznyciose susirenka? Jos visos mielai atsiduotu kunigeliui ^^ |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
10:26:41
| Nuoroda
O jeigu tuos genus kryzminant pazymejau kaip sukibusius? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
10:42:23
| Nuoroda
Delčia rašė:
O kaip tu juos užrašei? Neatsimenu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
12:58:52
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
apie svoguna as rasiau kad mechaniskai nepazeistas turi buti, be to visose lastelese turi buti vienodas normalus kiekis vandens ir uz tai taska gavau Logiskai mastant visose lastelese ir taip bus vienodas kiekis vandens. Sito gali neuzskaityti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:21:46
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Pride rašė:
Ighnaz rašė:
apie svoguna as rasiau kad mechaniskai nepazeistas turi buti, be to visose lastelese turi buti vienodas normalus kiekis vandens ir uz tai taska gavau Logiskai mastant visose lastelese ir taip bus vienodas kiekis vandens. Sito gali neuzskaityti. Gal apie nepazeidima buvo instrukcijoj, gal "normalus" uzsiskaiciavo, nzn sito klausimo instrukcijos neskaiciau. Jeigu bus pazeistas, tai tikrai netiks, tad turetu uzskaityti. Kas ziures i supuvusi svoguna? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:23:00
| Nuoroda
Light Arus rašė:
tikiuosi , kad gavau 97 Tas pats cia |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:32:00
| Nuoroda
Light Arus rašė:
evoliucijos ką nors pameni? Ir kaip ten su tom palaipom, kodėl M ilgesnės už N? Kažint tinka toks ats: M palaipos augalas yra išsivystęs, o N augalas - besivystantis. Kadangi augalas auga kartu su palaipa,todėl N augalo palaipa trumpesnė. Kiek ziurejau, panasu, kad abu augalai turi visus organus, tad nezinia kaip vertintojai i ta "issivystes" ziures... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:34:10
| Nuoroda
Queen rašė:
Light Arus rašė:
evoliucijos ką nors pameni? Ir kaip ten su tom palaipom, kodėl M ilgesnės už N? Kažint tinka toks ats: M palaipos augalas yra išsivystęs, o N augalas - besivystantis. Kadangi augalas auga kartu su palaipa,todėl N augalo palaipa trumpesnė. Man rodos tavo atsakymą turėtų užskaityt,nes mokytoja sakė kad tinka,nors aš tai kitaip rašiau apie motininį augalą,per nelyg evoliucijos nežiurėjau,sakau žiauriai skubėjau tik vėliau išėjus pagalvojau kad reikėjo nufotkint,nes sakė kad taisyt jau pabaigė.sąlygos tai požymių įvairovė,konkurencija,didelė populiacia.ten kur evoliucijos 4 kodėl skiriasi tai reikėjo rašyti skirtingos sąlygos/skirtingas maistas/geografinė izoliacija. Dėl ląstelės gyvos tai tikrai nebuvo tokio paminėto instrukcijoje,ir tiesą pasakis ta instrukcija labai labai papildyta,nes sakė vertintojai pykosi ir vis pildė ir pildė.pavyzdžiui ten kur virškinimas tai kur 4 taškai,jeigu parašėt kad tulžis skaido riebalus 0 taškų,bet jei parašėt kad tulžis emulguoja riebalus iki mažesnių dalelių,tai jau 1 taškas. Tiksliai, tai kokius cia procesus reikejo mineti? Tai ten uzskaite homeostaze ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:41:14
| Nuoroda
Light Arus rašė:
NE Tai pagal LOX'u biura iseina, kad gliukozes siurbimas ir homeostaze neturi nieko bendro? O gal pagal juos iseina, kad kepenys ir kasa nedalyvauja homeostazej? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:48:45
| Nuoroda
Light Arus rašė:
Pride rašė:
Light Arus rašė:
NE Tai pagal LOX'u biura iseina, kad gliukozes siurbimas ir homeostaze neturi nieko bendro? O gal pagal juos iseina, kad kepenys ir kasa nedalyvauja homeostazej? :D Visada reikia atsižvelgti į temą. Pradžioje , manau, tikrai supratai, kad tai virškinimas. Todėl apie virškinimą reikėjo kalbėt. Taip.... Bet jie galejo kazkaip pamineti, kad tos homeostazes netinka, bent duoti suprasti, nes kai teisingai atsakai i klausima, bet pasirodo neto TIKEJOSI sudarinetojai ir tiesiog nuplaukia 4 taskai.... |