Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:18:27
| Nuoroda
Yra žmonių planuojančių gyventi New York ar Kamčiatkoj? Ir ar galėtų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnė chebra? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:44:41
| Nuoroda
Amaya rašė:
Eglė* rašė:
Yra žmonių planuojančių gyventi New York ar Kamčiatkoj? Ir ar galėtų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnė chebra? ;D Yra, bet tai ar ne nuo fakulteto į kurį įstosi priklauso kuriame bendrabutyje gyvensi? Na kadangi aš studijuosiu ekonomikos fakultete tai man ir gaunasi kiek žinau tuose bendrabučiuose gyventi, bet esu girdėjusi, kad gali prašyti ir į kitą bendrabutį gyventi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:13:59
| Nuoroda
OMG man jau stogą rauna, 90 proc, kai mokytoja prognazavo man 60-70 Aš jai visad sakiau kad moku tą matieką joptararai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:02:32
| Nuoroda
graze rašė:
cia biski ne i tema. koks pereinamasis balas buvo zinot? ir kiek tasku simtukui reikejo (jei kas gavot ) ? Koks pereinamasis buvo nežinau, bet šimtukui reikėjo surinkti maximumą, tai yra 64 taškus, jei surenki 63 jau nebebus šimtukas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:46:24
| Nuoroda
historia rašė:
Eglė* rašė:
Yra žmonių planuojančių gyventi New York ar Kamčiatkoj? Ir ar galėtų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnė chebra? ;D NY yra koridorinė sistema, kamčioj blokai, kur 2 kambariai turi tūliką ir kriauklę, toks esminis skirtumas, tai jei kamčioj turi gerus blokiokus, gali tą bendrą vietą labai gerai susitvarkyt, jei bus apsileidę, deja, tetos valytojos neturėsit, kuri ten valys Na dėkui, bendrą vaizdą madaug susidariau ;D Šiaip tikrai nebuvo tokios minties, kad gyventi bendrabutyje, galvojau nuomotis būtą, kadangi kai prisiklausai apie tarakonus, nehigieniškus tualetus, dušus ir t.t. šiek tiek atbaido, bet tai po velnių nepagyvenęs bendrabutyje nepajusi studentiško gyvenimo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:58:56
| Nuoroda
ingridaa51 rašė:
Klausimas dėl prašymų pildymo. Tarkim aš parašau 4 pageidavimus i kauno kolegija ir 2 pgeidavimus i vilniu. Įstoju į kauna ir kiek man teks mokėti,kai waziuosiu pasirasyti sutarti? kaina bus 120 lt nepriklausomai kiek pasirinkau specialybiu i tapacia kolegija? Man atrodo, kad taip, kadangi tą +- 120Lt moki už sutarties pasirašymą, o gi dviejų sutarčių tai nesirašysi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:02:11
| Nuoroda
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiūriu Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:09:14
| Nuoroda
ingridaa51 rašė:
Eglė* rašė:
ingridaa51 rašė:
Klausimas dėl prašymų pildymo. Tarkim aš parašau 4 pageidavimus i kauno kolegija ir 2 pgeidavimus i vilniu. Įstoju į kauna ir kiek man teks mokėti,kai waziuosiu pasirasyti sutarti? kaina bus 120 lt nepriklausomai kiek pasirinkau specialybiu i tapacia kolegija? Man atrodo, kad taip, kadangi tą +- 120Lt moki už sutarties pasirašymą, o gi dviejų sutarčių tai nesirašysi ;D Na galbūt. O gal kas nors žino kokia čia sistema užtikrintai? Gal yra žmogučių pernai pildžiusiu? Nežinau ar gerai supratau tavo klausimą, bet tiesiog užpildai lamabpo.lt prašymą kur nori studijuoti, ir liepos gale ar rugpjūtį sužinosi tam tinklapyje kur tave kviečia studijuoti, ir tada tiesiog važiuosi į tą vietą pasirašyti sutartį, aš bent jau taip įsivaizduoju ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:13:48
| Nuoroda
Kumana rašė:
Gal ne i tema, bet kas zinot kada bus paskelbti KB i vf ir vnf vietas universitetuose? Kiek žinau liepos 26 dieną, bus kvietimo studijuoti paskelbimas, po to seka jau tas sutarčių pasirašymas ir t.t. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:24:01
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:30:28
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Į KTU nenoriu, kodėl neinau, o MRU nėra to ko aš noriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:43:54
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Į KTU nenoriu, kodėl neinau, o MRU nėra to ko aš noriu Su tokiais pakankamai gerais rezultatais turi geru sancu istoti i VU ekonomika nemokamai. Kodel renkiesi vadyba? Tiesiog kai studijuosi vadybą ir verslo administravimą Vilniaus Universitete , man atrodo, kad po 4 kurso studijos šakojasi į marketingas ir globalus verslas, verslo organizavimas, buhalterinė apskaita ir auditas, komercija, verslo rizika ir draudimas. O mano tikslas baigti buhalteriją, tai va po 4 kurso rinksiuos buhalterinę apskaitą ir auditą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:49:14
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Eglė* rašė:
Zigmukas rašė:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybą ir verslo administravimą, nenoriu tokios didelės konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Į KTU nenoriu, kodėl neinau, o MRU nėra to ko aš noriu Su tokiais pakankamai gerais rezultatais turi geru sancu istoti i VU ekonomika nemokamai. Kodel renkiesi vadyba? Tiesiog kai studijuosi vadybą ir verslo administravimą Vilniaus Universitete , man atrodo, kad po 4 kurso studijos šakojasi į marketingas ir globalus verslas, verslo organizavimas, buhalterinė apskaita ir auditas, komercija, verslo rizika ir draudimas. O mano tikslas baigti buhalteriją, tai va po 4 kurso rinksiuos buhalterinę apskaitą ir auditą. Labao persektyvi specialybe, nors visi ir saiposi is vadybininku, nors negali ten sustoti Būtų labai šaunu jei plačiau papasakotum |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:19:34
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiūriu Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau
Na tavo sapnas tikrai įdomus
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:20:04
| Nuoroda
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiūriu Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:29:15
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D Galvojau, kad gausiu 46% : DD Tai man kaip buvo, galvojau būsiu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiūrėk tu man kaip pasisekė ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:36:57
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D Galvojau, kad gausiu 46% : DD Tai man kaip buvo, galvojau būsiu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiūrėk tu man kaip pasisekė ;D Pasisekė, sveikinu Dėkui |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:21:55
| Nuoroda
nesakyk rašė:
usect rašė:
66666 turek omeny, kad stojant tarkim i ISM ir norint gauti visiskai finansuojama vieta (ne dalinai) reikia tureti 20.5+ konkursini ir matematikos 1 taskas cia gali tureti itakos. O pasisakymai kad zmogus gaves daugiau nei 90 negali buti nusivyles tai is vis juokingi. Ir matau vidutiniokai nesupranta, kad yra toks dalykas kaip sportinis interesas, kai visada norisi siekti geriausio ir buti geresniam uz kitus. Pats gavau 99 ir esu labai patenkintas bet visiskai suprantu tuos, kurie yra nusivyle, nes gaves 96 ir pats nesidziaugciau. aha, manau yra ir tokiu,kurie nusivyle savo 100% , nes del sportinio intereso norejo buti geresni uz tuos,kurie surinko 100%, bet deja, tenka stoveti viename lygyje su jais. Jie be jokios abejones norejo surinkiti 65/64 tasku ir gauti 101%.... Usect nemanai kad nusišnekėjai? Kiekvienas žmogus vertina savo galimybes, ir ne visi, kad ir tarkim matematikai yra gabūs, taigi man pavyzdžiui deja iš matematikos išėjo 7, o iš egzamino gavau 90 proc. ir tu man pasakyk priežastį kodėl aš turėčiau liūdėti? Pagal savo galimybes aš išlaikiau tikrai gerai. P.S. nesakyk puikus sarkazmas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:09:55
| Nuoroda
guillermo rašė:
Sakykit ar galima pasitikėt Kur Stoti leidinio informacija apie minimalius KB į vf vietą, nes jie man atrodo įtartinai žemi. Na tikrai netikiu, kad jie spausdintų klaidingą informaciją, čia tau ne Panelė žurnalas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:13:28
| Nuoroda
guillermo rašė:
Eglė* rašė:
guillermo rašė:
Sakykit ar galima pasitikėt Kur Stoti leidinio informacija apie minimalius KB į vf vietą, nes jie man atrodo įtartinai žemi. Na tikrai netikiu, kad jie spausdintų klaidingą informaciją, čia tau ne Panelė žurnalas Jei ne Panelė tai gal Žmonės? Gal ir Žmonės |