Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:16:01
| Nuoroda
asima rašė:
mano 55 taškai 86 balai, jomajo, 9 taškais mažiau, tai ir 9 balais iš 100 turėjo būti mažiau. Pagal 2010, 2009 m būčiau turėjus apie 97 balus, kaip NEC sakičiuoja. Šiandien portaluose rašo, kad NEC egzaminų verinimą politizuoja, NECo direktorius Zybartas pripažino, kad iš dalies. Ko jie tiek ilgai tempia dėl vertinimo, visą mėnesį. Egzaminai-politika, įsivaizduojate▼ Supranti šių metų egzaminas tikrai buvo lengvas, lyginant su praeitais ar dar senesniais, palygink preitų metų paskutinius uždavinius ir šių, čia nebuvo jokio olimpiadinio uždavinio kur tikrai reiktu pasukti galvą, todėl šiais metais kiekvienas balas buvo tikrai svarbus, buvo daug iššlaikiųsiu šimtuikui, berodos sakė 180 ar 160, tai ko čia bereikia norėti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
19:00:22
| Nuoroda
Monstras rašė:
AdasLv rašė:
Eglė* rašė:
asima rašė:
mano 55 taškai 86 balai, jomajo, 9 taškais mažiau, tai ir 9 balais iš 100 turėjo būti mažiau. Pagal 2010, 2009 m būčiau turėjus apie 97 balus, kaip NEC sakičiuoja. Šiandien portaluose rašo, kad NEC egzaminų verinimą politizuoja, NECo direktorius Zybartas pripažino, kad iš dalies. Ko jie tiek ilgai tempia dėl vertinimo, visą mėnesį. Egzaminai-politika, įsivaizduojate▼ Supranti šių metų egzaminas tikrai buvo lengvas, lyginant su praeitais ar dar senesniais, palygink preitų metų paskutinius uždavinius ir šių, čia nebuvo jokio olimpiadinio uždavinio kur tikrai reiktu pasukti galvą, todėl šiais metais kiekvienas balas buvo tikrai svarbus, buvo daug iššlaikiųsiu šimtuikui, berodos sakė 180 ar 160, tai ko čia bereikia norėti 100 dar nieko, kai mąstai apie kitus egzaminus, bet šitam menkiausia klaida viską griovė, tuo labiau, kad didžioji dalis liko ant ledo ne dėl to, kad kažko neišmąstė ar nežinojo, o dėl to, kad padarė daug žioplų klaidų... Žioplų klaidų nebūna, būna žiopli žmonės. O šiaip dabar, tai kažkaip apmaudu, kad viskas baigėsi... Tikrai būna žioplų klaidų, nepasakok čia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
00:22:28
| Nuoroda
Man būtų įdomu sužinoti, ar su mano tokiais rezultatais (yra apačioja) na ir dar istorijos egzaminu, kuris turėtų svyruoti nuo 60 iki 80 proc. turėčiau galimybę įstoti į VU vadybą ir verslo administravimą VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:35:18
| Nuoroda
Na aš taip pat planuoju čia stoti, ir rašiau pirmu numeriu VF, su 18.72 balu ir antra vietą į VNF, bet tikiuosi pakliųti į VF |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
20:24:58
| Nuoroda
v-a-s-a-r-a rašė:
Eglė* rašė:
Na aš taip pat planuoju čia stoti, ir rašiau pirmu numeriu VF, su 18.72 balu ir antra vietą į VNF, bet tikiuosi pakliųti į VF manau, kad ir pakliusi i vf:) sekmes!;) Tikiuosi, o tu planuoji irgi į VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:07:11
| Nuoroda
Aš šiandien visą dieną buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinėti ir kai perskaičiau visą šią temą, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverčiai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:11:26
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Eglė* rašė:
Aš šiandien visą dieną buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinėti ir kai perskaičiau visą šią temą, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverčiai Priklauso nuo specialybės. Kitur ir 19,90 vos ne beverčiai Na planuoju į VU vadybą ir verslo administravimą, bet sakau, nebežinau ką manyti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:09:23
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Je je je, visa net drebu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:51:00
| Nuoroda
gal yra žmonių planuojančių apsigyventi Kamčiatkoj? Norėjau paklausti kažin ar ekonomikos fakulteto studentai ten gali apsigyventi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:35:48
| Nuoroda
Aš tai nebežinau ką daryti, esu girdėjusi na ir atitinkamai mėnesinis mokestis sako, kad kamčiatkoj yra būklė geresnė taip pat esu girdėjusi, kad gali prašyti ten apgyvendinti ir ekonomikos fakulteto studentai, tačiau iškyla tada abejonės ar nebūtų geriau gyventi ten kur ir visi ekonomikos fakulteto studentai, t.y. New Yourkerį, tačiau atbaido tokie dalykai, kaip bendras tualetas visam aukštuj (o apie tokius tualetus tikrai sklinda ne kokios kalbos) ir šiaip sako kad ten žiauriausi bendrabučiai. Tad prašau žmonės, kurie esat ten gyvenę ir matę savom akim patvirtinkite arba paneikite tuos gandus, nes tikrai nebežinau ką daryti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
14:25:51
| Nuoroda
O kaip dėl anglų kalbos? Ar labai kankina? Nes čia deja mano silpniausia vieta |