Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:16:01
| Nuoroda
asima rašÄ—:
mano 55 taškai 86 balai, jomajo, 9 taškais mažiau, tai ir 9 balais iš 100 turÄ—jo bÅ«ti mažiau. Pagal 2010, 2009 m bÅ«Äiau turÄ—jus apie 97 balus, kaip NEC sakiÄiuoja. Šiandien portaluose rašo, kad NEC egzaminų verinimÄ… politizuoja, NECo direktorius Zybartas pripažino, kad iš dalies. Ko jie tiek ilgai tempia dÄ—l vertinimo, visÄ… mÄ—nesį. Egzaminai-politika, įsivaizduojateâ–¼ Supranti šių metų egzaminas tikrai buvo lengvas, lyginant su praeitais ar dar senesniais, palygink preitų metų paskutinius uždavinius ir šių, Äia nebuvo jokio olimpiadinio uždavinio kur tikrai reiktu pasukti galvÄ…, todÄ—l šiais metais kiekvienas balas buvo tikrai svarbus, buvo daug iššlaikiųsiu šimtuikui, berodos sakÄ— 180 ar 160, tai ko Äia bereikia norÄ—ti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
19:00:22
| Nuoroda
Monstras rašÄ—:
AdasLv rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
asima rašÄ—:
mano 55 taškai 86 balai, jomajo, 9 taškais mažiau, tai ir 9 balais iš 100 turÄ—jo bÅ«ti mažiau. Pagal 2010, 2009 m bÅ«Äiau turÄ—jus apie 97 balus, kaip NEC sakiÄiuoja. Šiandien portaluose rašo, kad NEC egzaminų verinimÄ… politizuoja, NECo direktorius Zybartas pripažino, kad iš dalies. Ko jie tiek ilgai tempia dÄ—l vertinimo, visÄ… mÄ—nesį. Egzaminai-politika, įsivaizduojateâ–¼ Supranti šių metų egzaminas tikrai buvo lengvas, lyginant su praeitais ar dar senesniais, palygink preitų metų paskutinius uždavinius ir šių, Äia nebuvo jokio olimpiadinio uždavinio kur tikrai reiktu pasukti galvÄ…, todÄ—l šiais metais kiekvienas balas buvo tikrai svarbus, buvo daug iššlaikiųsiu šimtuikui, berodos sakÄ— 180 ar 160, tai ko Äia bereikia norÄ—ti 100 dar nieko, kai mÄ…stai apie kitus egzaminus, bet šitam menkiausia klaida viskÄ… griovÄ—, tuo labiau, kad didžioji dalis liko ant ledo ne dÄ—l to, kad kažko neišmÄ…stÄ— ar nežinojo, o dÄ—l to, kad padarÄ— daug žioplų klaidų... Žioplų klaidų nebÅ«na, bÅ«na žiopli žmonÄ—s. O šiaip dabar, tai kažkaip apmaudu, kad viskas baigÄ—si... Tikrai bÅ«na žioplų klaidų, nepasakok Äia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
00:22:28
| Nuoroda
Man bÅ«tų įdomu sužinoti, ar su mano tokiais rezultatais (yra apaÄioja) na ir dar istorijos egzaminu, kuris turÄ—tų svyruoti nuo 60 iki 80 proc. turÄ—Äiau galimybÄ™ įstoti į VU vadybÄ… ir verslo administravimÄ… VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:35:18
| Nuoroda
Na aš taip pat planuoju Äia stoti, ir rašiau pirmu numeriu VF, su 18.72 balu ir antra vietÄ… į VNF, bet tikiuosi pakliųti į VF |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
20:24:58
| Nuoroda
v-a-s-a-r-a rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Na aš taip pat planuoju Äia stoti, ir rašiau pirmu numeriu VF, su 18.72 balu ir antra vietÄ… į VNF, bet tikiuosi pakliųti į VF manau, kad ir pakliusi i vf:) sekmes!;) Tikiuosi, o tu planuoji irgi į VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:07:11
| Nuoroda
Aš šiandien visÄ… dienÄ… buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinÄ—ti ir kai perskaiÄiau visÄ… šiÄ… temÄ…, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverÄiai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:11:26
| Nuoroda
senas_von_krienas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Aš šiandien visÄ… dienÄ… buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinÄ—ti ir kai perskaiÄiau visÄ… šiÄ… temÄ…, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverÄiai Priklauso nuo specialybÄ—s. Kitur ir 19,90 vos ne beverÄiai Na planuoju į VU vadybÄ… ir verslo administravimÄ…, bet sakau, nebežinau kÄ… manyti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:09:23
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-Äioji), Je je je, visa net drebu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:51:00
| Nuoroda
gal yra žmonių planuojanÄių apsigyventi KamÄiatkoj? NorÄ—jau paklausti kažin ar ekonomikos fakulteto studentai ten gali apsigyventi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:35:48
| Nuoroda
Aš tai nebežinau kÄ… daryti, esu girdÄ—jusi na ir atitinkamai mÄ—nesinis mokestis sako, kad kamÄiatkoj yra bÅ«klÄ— geresnÄ— taip pat esu girdÄ—jusi, kad gali prašyti ten apgyvendinti ir ekonomikos fakulteto studentai, taÄiau iškyla tada abejonÄ—s ar nebÅ«tų geriau gyventi ten kur ir visi ekonomikos fakulteto studentai, t.y. New Yourkerį, taÄiau atbaido tokie dalykai, kaip bendras tualetas visam aukštuj (o apie tokius tualetus tikrai sklinda ne kokios kalbos) ir šiaip sako kad ten žiauriausi bendrabuÄiai. Tad prašau žmonÄ—s, kurie esat ten gyvenÄ™ ir matÄ™ savom akim patvirtinkite arba paneikite tuos gandus, nes tikrai nebežinau kÄ… daryti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
14:25:51
| Nuoroda
O kaip dÄ—l anglų kalbos? Ar labai kankina? Nes Äia deja mano silpniausia vieta |