Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:18:27
| Nuoroda
Yra žmonių planuojanÄių gyventi New York ar KamÄiatkoj? Ir ar galÄ—tų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnÄ— chebra? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:44:41
| Nuoroda
Amaya rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Yra žmonių planuojanÄių gyventi New York ar KamÄiatkoj? Ir ar galÄ—tų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnÄ— chebra? ;D Yra, bet tai ar ne nuo fakulteto į kurį įstosi priklauso kuriame bendrabutyje gyvensi? Na kadangi aš studijuosiu ekonomikos fakultete tai man ir gaunasi kiek žinau tuose bendrabuÄiuose gyventi, bet esu girdÄ—jusi, kad gali prašyti ir į kitÄ… bendrabutį gyventi Bet šie du bendrabuÄiai kiek žinau yra arÄiausia ekonomikos fakulteto |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:13:59
| Nuoroda
OMG man jau stogÄ… rauna, 90 proc, kai mokytoja prognazavo man 60-70 D Aš jai visad sakiau kad moku tÄ… matiekÄ… joptararai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:02:32
| Nuoroda
graze rašÄ—:
cia biski ne i tema. koks pereinamasis balas buvo zinot? ir kiek tasku simtukui reikejo (jei kas gavot ) ? Koks pereinamasis buvo nežinau, bet šimtukui reikÄ—jo surinkti maximumÄ…, tai yra 64 taškus, jei surenki 63 jau nebebus šimtukas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:46:24
| Nuoroda
historia rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Yra žmonių planuojanÄių gyventi New York ar KamÄiatkoj? Ir ar galÄ—tų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnÄ— chebra? ;D NY yra koridorinÄ— sistema, kamÄioj blokai, kur 2 kambariai turi tÅ«likÄ… ir kriauklÄ™, toks esminis skirtumas, tai jei kamÄioj turi gerus blokiokus, gali tÄ… bendrÄ… vietÄ… labai gerai susitvarkyt, jei bus apsileidÄ™, deja, tetos valytojos neturÄ—sit, kuri ten valys dÄ—l chebros, vaikai mieli, jei jÅ«s bÅ«sit faini, norÄ—sit su visais bendraut ir bÅ«sit geranoriški, jos atsiras praktiškai bilekur, jei bÅ«sit zanÅ«dni ir pan, tai chebros jum ant lÄ—kštelÄ—s nieks neatneš Na dÄ—kui, bendrÄ… vaizdÄ… madaug susidariau ;D Šiaip tikrai nebuvo tokios minties, kad gyventi bendrabutyje, galvojau nuomotis bÅ«tÄ…, kadangi kai prisiklausai apie tarakonus, nehigieniškus tualetus, dušus ir t.t. šiek tiek atbaido, bet tai po velnių nepagyvenÄ™s bendrabutyje nepajusi studentiško gyvenimo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:58:56
| Nuoroda
ingridaa51 rašÄ—:
Klausimas dÄ—l prašymų pildymo. Tarkim aš parašau 4 pageidavimus i kauno kolegija ir 2 pgeidavimus i vilniu. Ä®stoju į kauna ir kiek man teks mokÄ—ti,kai waziuosiu pasirasyti sutarti? kaina bus 120 lt nepriklausomai kiek pasirinkau specialybiu i tapacia kolegija? Man atrodo, kad taip, kadangi tÄ… +- 120Lt moki už sutarties pasirašymÄ…, o gi dviejų sutarÄių tai nesirašysi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:02:11
| Nuoroda
1gnasijus rašÄ—:
Gogenas rašÄ—:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzÄ… tikÄ—jausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikÄ—jo gauti 2 milijonus svarus, kad įstoÄiau kur noriu. Taigi realybÄ— daug geresnÄ— už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiÅ«riu DDDD Ant kiek reikia bÅ«t nuÄiuožus,kad sapnuot apie egzaminÄ… Nereikia bÅ«ti nuÄiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dÄ—l rezultatų, nes aš pvz tÄ—vų nenudžiuginÄiau jei tektu mokÄ—ti už mokslÄ… ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones :DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:09:14
| Nuoroda
ingridaa51 rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
ingridaa51 rašÄ—:
Klausimas dÄ—l prašymų pildymo. Tarkim aš parašau 4 pageidavimus i kauno kolegija ir 2 pgeidavimus i vilniu. Ä®stoju į kauna ir kiek man teks mokÄ—ti,kai waziuosiu pasirasyti sutarti? kaina bus 120 lt nepriklausomai kiek pasirinkau specialybiu i tapacia kolegija? Man atrodo, kad taip, kadangi tÄ… +- 120Lt moki už sutarties pasirašymÄ…, o gi dviejų sutarÄių tai nesirašysi ;D Na galbÅ«t. O gal kas nors žino kokia Äia sistema užtikrintai? Gal yra žmoguÄių pernai pildžiusiu? Nežinau ar gerai supratau tavo klausimÄ…, bet tiesiog užpildai lamabpo.lt prašymÄ… kur nori studijuoti, ir liepos gale ar rugpjÅ«tį sužinosi tam tinklapyje kur tave kvieÄia studijuoti, ir tada tiesiog važiuosi į tÄ… vietÄ… pasirašyti sutartį, aš bent jau taip įsivaizduoju ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:13:48
| Nuoroda
Kumana rašÄ—:
Gal ne i tema, bet kas zinot kada bus paskelbti KB i vf ir vnf vietas universitetuose? Kiek žinau liepos 26 dienÄ…, bus kvietimo studijuoti paskelbimas, po to seka jau tas sutarÄių pasirašymas ir t.t. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:24:01
| Nuoroda
Zigmukas rašÄ—:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybÄ… ir verslo administravimÄ…, nenoriu tokios didelÄ—s konkurencijos ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:30:28
| Nuoroda
Zigmukas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Zigmukas rašÄ—:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybÄ… ir verslo administravimÄ…, nenoriu tokios didelÄ—s konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Ä® KTU nenoriu, kodÄ—l neinau, o MRU nÄ—ra to ko aš noriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:43:54
| Nuoroda
Zigmukas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Zigmukas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Zigmukas rašÄ—:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybÄ… ir verslo administravimÄ…, nenoriu tokios didelÄ—s konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Ä® KTU nenoriu, kodÄ—l neinau, o MRU nÄ—ra to ko aš noriu Su tokiais pakankamai gerais rezultatais turi geru sancu istoti i VU ekonomika nemokamai. Kodel renkiesi vadyba? Tiesiog kai studijuosi vadybÄ… ir verslo administravimÄ… Vilniaus Universitete , man atrodo, kad po 4 kurso studijos šakojasi į marketingas ir globalus verslas, verslo organizavimas, buhalterinÄ— apskaita ir auditas, komercija, verslo rizika ir draudimas. O mano tikslas baigti buhalterijÄ…, tai va po 4 kurso rinksiuos buhalterinÄ™ apskaitÄ… ir auditÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:49:14
| Nuoroda
Zigmukas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Zigmukas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Zigmukas rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Zigmukas rašÄ—:
Snekejau su vyriausiuoju egzaminu vykdytuoju, tai absoliuti nesamone siemet egzas, apie 180 vaiku gavo 100, o uzdavinyje su pusim net klaidingai buvo pateikta salyga, buvo galima kitaip interpretuot, todel uzteko parasyti atsakyma skaiciu ir taskas tavo. Tikiuosi tie šimtukininkai nestos į VU vadybÄ… ir verslo administravimÄ…, nenoriu tokios didelÄ—s konkurencijos ;D Manau daug matematiku nueis i MIFA, mane ikalbina ten i finansu draudimo matematika taciau ten gyvenimo nera zmonems, statistika, ekonometrija, fu ;D Belieka ekonomika, dalis i ISM, dalis VU, dalis MRU, dalis KTU. na taip, apie ISM ir aš galvojau, bet su tokiais rezultatais kaip mano ten nepateksi į vf, o va qal į VU kažkiek galimybių yra ;D Ä® KTU nenoriu, kodÄ—l neinau, o MRU nÄ—ra to ko aš noriu Su tokiais pakankamai gerais rezultatais turi geru sancu istoti i VU ekonomika nemokamai. Kodel renkiesi vadyba? Tiesiog kai studijuosi vadybÄ… ir verslo administravimÄ… Vilniaus Universitete , man atrodo, kad po 4 kurso studijos šakojasi į marketingas ir globalus verslas, verslo organizavimas, buhalterinÄ— apskaita ir auditas, komercija, verslo rizika ir draudimas. O mano tikslas baigti buhalterijÄ…, tai va po 4 kurso rinksiuos buhalterinÄ™ apskaitÄ… ir auditÄ…. Labao persektyvi specialybe, nors visi ir saiposi is vadybininku, nors negali ten sustoti Jei nori galiu papasakoti placiau apie sia specialybe, mano sese magistra butent sia pakraipa eme ir dabar turi labai gerai. BÅ«tų labai šaunu jei plaÄiau papasakotum |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:19:34
| Nuoroda
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
1gnasijus rašÄ—:
Gogenas rašÄ—:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzÄ… tikÄ—jausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikÄ—jo gauti 2 milijonus svarus, kad įstoÄiau kur noriu. Taigi realybÄ— daug geresnÄ— už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiÅ«riu DDDD Ant kiek reikia bÅ«t nuÄiuožus,kad sapnuot apie egzaminÄ… Nereikia bÅ«ti nuÄiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dÄ—l rezultatų, nes aš pvz tÄ—vų nenudžiuginÄiau jei tektu mokÄ—ti už mokslÄ… ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones :DD Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau DDD
Na tavo sapnas tikrai įdomus D O ar bent buvo į tą linkmę rezultatas?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:20:04
| Nuoroda
EglÄ—* rašÄ—:
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
1gnasijus rašÄ—:
Gogenas rašÄ—:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzÄ… tikÄ—jausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikÄ—jo gauti 2 milijonus svarus, kad įstoÄiau kur noriu. Taigi realybÄ— daug geresnÄ— už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiÅ«riu DDDD Ant kiek reikia bÅ«t nuÄiuožus,kad sapnuot apie egzaminÄ… Nereikia bÅ«ti nuÄiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dÄ—l rezultatų, nes aš pvz tÄ—vų nenudžiuginÄiau jei tektu mokÄ—ti už mokslÄ… ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones :DD Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau DDD
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:29:15
| Nuoroda
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
1gnasijus rašÄ—:
Gogenas rašÄ—:
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D Galvojau, kad gausiu 46% : DD Tai man kaip buvo, galvojau bÅ«siu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiÅ«rÄ—k tu man kaip pasisekÄ— ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:36:57
| Nuoroda
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
Jolanta* rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
1gnasijus rašÄ—:
Gogenas rašÄ—:
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D Galvojau, kad gausiu 46% : DD Tai man kaip buvo, galvojau bÅ«siu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiÅ«rÄ—k tu man kaip pasisekÄ— ;D PasisekÄ—, sveikinu DÄ—kui |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:21:55
| Nuoroda
nesakyk rašÄ—:
usect rašÄ—:
66666 turek omeny, kad stojant tarkim i ISM ir norint gauti visiskai finansuojama vieta (ne dalinai) reikia tureti 20.5+ konkursini ir matematikos 1 taskas cia gali tureti itakos. O pasisakymai kad zmogus gaves daugiau nei 90 negali buti nusivyles tai is vis juokingi. Ir matau vidutiniokai nesupranta, kad yra toks dalykas kaip sportinis interesas, kai visada norisi siekti geriausio ir buti geresniam uz kitus. Pats gavau 99 ir esu labai patenkintas bet visiskai suprantu tuos, kurie yra nusivyle, nes gaves 96 ir pats nesidziaugciau. aha, manau yra ir tokiu,kurie nusivyle savo 100% , nes del sportinio intereso norejo buti geresni uz tuos,kurie surinko 100%, bet deja, tenka stoveti viename lygyje su jais. Jie be jokios abejones norejo surinkiti 65/64 tasku ir gauti 101%.... Usect nemanai kad nusišnekÄ—jai? Kiekvienas žmogus vertina savo galimybes, ir ne visi, kad ir tarkim matematikai yra gabÅ«s, taigi man pavyzdžiui deja iš matematikos išÄ—jo 7, o iš egzamino gavau 90 proc. ir tu man pasakyk priežastį kodÄ—l aš turÄ—Äiau liÅ«dÄ—ti? Pagal savo galimybes aš išlaikiau tikrai gerai. P.S. nesakyk puikus sarkazmas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:09:55
| Nuoroda
guillermo rašÄ—:
Sakykit ar galima pasitikÄ—t Kur Stoti leidinio informacija apie minimalius KB į vf vietÄ…, nes jie man atrodo įtartinai žemi. Na tikrai netikiu, kad jie spausdintų klaidingÄ… informacijÄ…, Äia tau ne PanelÄ— žurnalas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:13:28
| Nuoroda
guillermo rašÄ—:
EglÄ—* rašÄ—:
guillermo rašÄ—:
Sakykit ar galima pasitikÄ—t Kur Stoti leidinio informacija apie minimalius KB į vf vietÄ…, nes jie man atrodo įtartinai žemi. Na tikrai netikiu, kad jie spausdintų klaidingÄ… informacijÄ…, Äia tau ne PanelÄ— žurnalas Jei ne PanelÄ— tai gal ŽmonÄ—s? Gal ir ŽmonÄ—s |