Vartotojo AdasLv pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-08 17:11:36 | Nuoroda
Akvarele92 rašė:

Hm...prie ko čia lenkiškas alus? :D :D :D

CHEAP ;D Buvom su draugu pasiėmę kažkokio pigaus alaus - kaip užgliūčino :D

Žinutė parašyta: 2011-07-09 12:09:11 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

O jei turi laikes anglu egza vistiek reikia testa laikyti? Ir jej uzskaito anglu egza, tai turbut 95 jau prie priekio butu kaip pas mane?

+1. Man irgi įdomu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 12:31:54 | Nuoroda

Gal kam teko girdėt ar bus OF stovykla? ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 21:51:57 | Nuoroda
Dovilez rašė:
daydream1 rašė:
Dovilez rašė:

Pasiskaičius visus šituos pasisakymus forumuose tai toks jausmas kad daug siemet bus stojanciu i odontologija...  matosi bus didelis konkursas... ir didele loterija stvisas stojimas

Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka :D

Net neisivaizduoju  butu idomu suzinoti kiek yra jau paduotu prasymu kur pirmu nr odontologija... bo jau nervai baigia uzgrauzt

Žinau 2 Lsmu OF vf pirmu numeriu :) Abu (vienas iš jų aš) garantuoti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 22:00:02 | Nuoroda
dovi rašė:

Kodėl pasirinkai būten odontologiją? Jei gerai pamenu iš pradžių svarstei tarp odontologijos ir medecinos ;p

Darbo valandos, galimybė turėt gyvenimą už darbovietės ribų, aiškus darbas ir jokių abejonių dėl rezidentūrų :D

Žinutė parašyta: 2011-07-10 23:10:38 | Nuoroda
Dovilez rašė:
dovi rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
daydream1 rašė:
Dovilez rašė:

Pasiskaičius visus šituos pasisakymus forumuose tai toks jausmas kad daug siemet bus stojanciu i odontologija...  matosi bus didelis konkursas... ir didele loterija stvisas stojimas

Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka :D

Net neisivaizduoju  butu idomu suzinoti kiek yra jau paduotu prasymu kur pirmu nr odontologija... bo jau nervai baigia uzgrauzt

Žinau 2 Lsmu OF vf pirmu numeriu :) Abu (vienas iš jų aš) garantuoti :)

Kodėl pasirinkai būten odontologiją? Jei gerai pamenu iš pradžių svarstei tarp odontologijos ir medecinos ;

Nes visus metus svaigau apie odontologija :) o po egzu rezu pagalvojau o gal medicina :) bet kadangi visad viduje apie odonto svajojau nebesimetau :)

Kaip galima but garantuotem? :/ labai aukstas gal jusu KB abieju :) o jei daug su tokiais? :)

Mano KB 20,18, jos dar didesnis, nemanau, kad įmanomas 0,6+ KB kilimas, kai jau yra pakankamai aukštas kb :)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 23:55:41 | Nuoroda
AdasLv rašė:

Mano KB 20,18, jos dar didesnis, nemanau, kad įmanomas 0,6+ KB kilimas, kai jau yra pakankamai aukštas kb :)

*neįmanomas

Žinutė parašyta: 2011-07-11 11:24:13 | Nuoroda
Perkunas rašė:

Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu...

Kaunas arčiau...

Žinutė parašyta: 2011-07-11 23:42:42 | Nuoroda
moniss rašė:

Kaip mokytis lietuvių VBE?
Labai paprastai:
1. Parašyt keletą  interpretacijų ar rašinių.
2. Nunešt bent porą jų patyrusiai LT VBE vertintojai
3. Įsidėmėt ką ji patarė.
4. Parašyt rašinį/interpretaciją vadovaujantis tais patarimais.
5. Teksto suvokimą pasispręst pačiam.
6. Dar kartą nueit pas VBE vertintoją ir suvokimą parašyt prie jo, kad iškart įvertintų ir duotų patarimų.

Viskas. Man dviejų konsultacijų pakako, kad egzo rezas pagerėtų 27%.

O žinot apie autorius daugiau nei įžangoje parašyta, nereikia?

Žinutė parašyta: 2011-07-11 23:52:50 | Nuoroda
neringe rašė:

Sveiki ;)
Paklausiu atvirai tų, kurie pažįsta studijuojančius mediciną VU:
Ar visi tikrai vaikšto pažaliavę? Neturi studentiško gyvenimo, pakankamai miego ir poilsio?
Kalbu apie paprastus/vidutinius žmones (ne kokius super gabius ir ne apie kokius kalikus ar nelabai protingus). Ar visa tai tik mitai?
;) ar užtenka laiko kūrybinei, visuomeninei veiklai, aktyviam laisvalaikiui?
P.s. o gal kažkas pažįsta ir studijuojančius visuomenės sveikatą VU? Bent aš girdėjau tik teigiamus atsiliepimus. m?
beje, girdėjau tokį bullshit, kad  MF'e medikai ir odontologai į kitus žiūri iš viršaus. ar tai tiesa? :O
turbūt atrodau juokinga, bet mano asmeninė fizinė ir psichologinė sveikata man yra didelis prioritetas ;D

Būkim teisingi, medikai ir odontologai yra tie, kuriais norėjo, bet netapo kiti to fakulteto, universiteto žmogėnai (aišku, yra išimčių, bet jau labai mažai...). Visi atlaikė ir tu atlaikysi, tik ar nori stengtis? ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-12 19:00:07 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
daydream1 rašė:
Ighnaz rašė:
daydream1 rašė:

O koks KB gaunasi tau?

mano 20.06 , tai ka manai?:D

Jo, tikrai ant ribos, bet ka gali zinot, gal istosi :)

Gal į medkę įstos, nors irgi...

Žinutė parašyta: 2011-07-12 21:34:55 | Nuoroda
Queen rašė:

Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų ;)

arba jum patinka treningai :) I DO LIKE MY SPORTSWEAR :S

Žinutė parašyta: 2011-07-13 00:00:39 | Nuoroda
Perkunas rašė:

Tada soriukas uz nesamoniu snekejima :D bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna :) aisku kaip kam, cia skonio reikalas :D

O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi....

Žinutė parašyta: 2011-07-13 11:11:49 | Nuoroda
Perkunas rašė:
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:

Tada soriukas uz nesamoniu snekejima :D bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna :) aisku kaip kam, cia skonio reikalas :D

O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi....

Ka PMS uzejo? :P laisvoj saly savo nuomones pasakyt negalima? :P

O man vis tiek Druskininkai geriau, net jei man pavėluoti vyriški PMS....

Žinutė parašyta: 2011-07-13 11:12:59 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:
stromma rašė:

Laba, su kokiais konkursiniais stojat į mediciną? :)

21,34

OMFG :D Nice :)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:10:11 | Nuoroda

Apie VDU taikomąją matematiką net negalvot? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:17:28 | Nuoroda
gerrit rašė:

O kur jau taip i medicina galima su 3 kalbu VBE vertinimais ir Biologija? Nei chemijos, nei matematikos...????

Chemija tai laikė... Tik matyt ne koks rezultatas, todėl nenori rodyt...

Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:27:54 | Nuoroda
liusi westenra rašė:

kaip manot kokie šansai į vf medicina su KB 19.92? 

NU NEĮSTOSI... BLT!!!! Mažiau nei 20 KB, laidok svajones apie baltą chalatą...

Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:30:08 | Nuoroda
Dovilez rašė:

na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr  siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...

Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes?

Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:32:52 | Nuoroda

Bump