Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:27:00
| Nuoroda
Dovilez rašė:
Tai kaip dauguma rašėt? tik i nemokama odonto ar ir i mokama? idmios nuomones is tu kurie turi kb virs 20 Of vf, Mf vf ir vnf O kuo tos nuomonės įdomios? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
10:43:39
| Nuoroda
Queen rašė:
Tie kurie turi KB virs 20 aisku kad nerasys vnf,juk ir taip aisku kad istos.. Bus tokių, kurie rašys Juk yra žmonių, kurie bijo, kad nepavyks, o Of jų svajonė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
10:47:33
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
AdasLv rašė:
ditesaltyte rašė:
Per pažintis tiktai, anksčiau buvo lengviau, bet pas mus dabar atnaujino morgą pagal ES standartus, tai ir tvarka visai kita, labaaaai nenori priimti. Šiaip nesakyčiau, kad itin malonus vaizdas:) Juokingi man visi tie vaikai, kur šaukia "oii, noriu pamėsinėt", jūs neįsivaizduojat, kokie šalti tie žmonės darantys tai... Aš bendrai esu šaltų nervų, bet pirmą kartą nuėjus devintoj klasėj ir pamačius močiutę gulinčią kaip lėlytę, tai suspaudė širdį. Na man tik kiaulę teko išdarinėt, todėl ir įdomu... Aš noriu pamėsinėt, bet ne senukus, o kokius sportininkus ar šiaip kokį mesomorfą, pažiūrėt, kaip ten viskas iš tikrųjų viduje yra... Nežinau, aš pati ėjau labai susidomėjus ir man labai patiko, bet dabar jau kažkaip manau, kad gal ir gerai, kad neleidžia praktiškai niekam, nes labaaai reik stiprių nervų, čia ne univere paruoštukai, ten tikrų tikriausi ką tik mirę žmonės, kuriuos net nurengia prieš tave ir nuprausia, dokumentus ištraukia Na kol nepamatai tikro skrodimo, gali tik šnekėt, ką aš ir darau Kvapas ir visi garsai turėtų tai paverst rimtu dalyku, nors man vien tik žiūrėt, kaip atidarinėja krūtinės ląstą atrodo šlykštu... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
17:54:17
| Nuoroda
serraa rašė:
Na, iš tiesų tai lavonai ne mėsinėjami ar darinėjami, o skrodžiami. Ir tai daroma ne dėl malonumo, o moksliniais sumetimais. Tad jei kas norit mėsinėti, reikėjo ne į mediciną stoti, o mėsininkais prekybcentriuose būti . Manau studentai, kad ir kažkiek apmokyti, mėsinėja... Skrost - aukštas lygis, nes gali juk neatskirt audinių, pradurt kokią plėvę ar dar koks netikėtumas gali ištikt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:10:20
| Nuoroda
serraa rašė:
O tai net ir pradedantiem studenčiokam duoda tokio darbelio? Vistiek manau, kad žmogus tai ne kiaulė(nors už jų pjaustymą taip pat nepasisakau) ir net pirmąkart skalpelį rankoj laikantis studentas,pradurdamas pilvaplėvę, to nepamiršta . Pamiršt, manau, nepamiršta, bet pradžioj tokių įvykių turėtų būt nemažai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:11:24
| Nuoroda
moniss rašė:
Perkunas rašė:
Na tai ir viskas... bent jau pasakyk~ kiek dar taip daro is tavo kurso? Na... Iš mano grupės mes trys taip darom O kitoje grupėje žinau dar vieną žmogų:) tai kokie keturi Ne tiek ir daug |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:22:48
| Nuoroda
bright_night rašė:
baikit jus verkt del tu stojimu, megaukites vasara, kaip bus taip bus, gi[b] ne pasaulio pabaiga jei ir neistosit [/b]:D Auksiniai žodžiai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:53:36
| Nuoroda
Gal kas žinot tiksliai ką tiksliai reikia atsivežti LSMU studentams? lsmuni nerandu, ką reikia atsivežti :S Kokių pažymų reikia dėl bendrabučio? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:26:36
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
Na, kiek man teko matyti skrodimus... Jie viduj nieko nepalieka. Pjauna viską lauk ir dar juokiasi, rūko skrosdami. Čia yra patologija. Kas dedas univere yra dar labai labai toli nuo realybės. Praėjusiais metais buvom su Jaunaisiais mokslininkais kažkokioj laboratorijoj, kur gyvūnėlius augina ir tiria visokiom ligom. Tai teko skrost žiurkytę. Ten auga tokie baltučiai rožinėm ausytėm triušiai, juos suima už ausų, paima didelį plaktuką ir vožia gerai į pakaušį, kai jie jiems jau nebereikalingi po tyrimų, nors jie ir sveiki gyvi būna. Da fak :S Žiaurūs tie mokslininkai... Padarytų kailiukus ar something, kiaulėm sušertų, leistų vykt energijos judėjimui žmogui palankia kryptim... Lavonus irgi turėtų sumalt ir sušert kiaulėm, gyvūnam ar tiesiog tokia trąša tręšt žemę... Kažkur tokią idėją skaičiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:32:22
| Nuoroda
Driukas rašė:
Iš tiesų, juk nebus tragedijos, jeigu ir neįstosim į vf vietą. Juk medicina mūsų svajonė, todėl dėl jos galime ryžtis ir mokamoms studijoms. Kam neleidžia finansai, galėtų nepabijoti pasinaudoti valstybės lengvatine paskolų sistema, pagal kurią studijuojant būtume atleisti nuo palūkanų mokėjimo, todėl didžiulė finansinė našta kuriam laikui būtų nuimta nuo mūsų pečių. Jeigu ir toks scenarijus nepriimtinas, galima kuriam laikui išvykti į užsienį ir ten užsidirbti būsimoms studijoms arba tiesiog dar metelius palaukti ir mėginti laimę perlaikinėjant egzaminus. Išties malonu pasiekti tikslą be jokių sunkumų, tačiau gyvenime kartais tenka įveikti kryžiaus kelius, o juk svajonė nebūtų svajone, jeigu ji tebūtų ranka pasiekiama. Kad ir kas benutiktų, kad ir kokie rezultatai mūsų belauktų liepos 26d. hell yeah, mes vis tiek galiausiai tapsime medikais, nesvarbu, kiek ilgai ir sunkiai dėl to reiks kovoti, tačiau galiausiai gelbėsime žmonių gyvybes, nes tokia yra mūsų svajonė ir lemtis +1 Įkvepiantys žodžiai Žiūrėsim kaip su stojimais Šiaip labai tikiuos, kad odontologijos balas kils nesveikai, todėl pateksiu tik į mediciną |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:43:05
| Nuoroda
www.ve.lt/naujienos/klaipeda1/naujoji-karta/mokysis-kembridze-536696/ Senokas straipsnis, bet... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:44:55
| Nuoroda
JustSmile rašė:
Neislaikiau nei vieno egzamino, bet tikiuosi istot i nemokama medicina VU, ziuresim kaip seksis ? Kaip suprast? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
19:07:41
| Nuoroda
Marciogala rašė:
Išnuomojamas kambarys 3-jų kambarių bute ([b]pageidautina LSMU, Medicinos Akademijos studentei, ramiai ir be žalingų įpročių[/b]). Kituose Diskriminacija |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
19:35:55
| Nuoroda
Queen rašė:
Dovilez rašė:
www.alfa.lt/straipsnis/11972651/Studijuoti.aukstosiose.mokyklose.pageidauja.beveik.45.tukst..jaunuoliu=2011-07-23_12-32/ ar matet? kaip suzinoti ar nesam tarp tu 5000 ismestu is stojimo? Jetau,kaip suprast blogai užpildyti dokumentai? Aš jau pradedu nervintis.. PX Pasaulis suksis net jei ir neįstosi Palauksi metus, subręsi, sužinosi, ko nori iš gyvenimo... Kiekviena patirtis naudinga |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
21:48:39
| Nuoroda
Iš kur atstumo iki uni, tėvų pajamų pažymas gaut? :S |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:32:04
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
bright_night rašė:
ar daug planuojanciu rytoj pat vaziuoti pasirasyti sutarties? As tai poryt turbut vaziuoju, nors jauciu tada didziausios eiles =\ Neiseina kitaip Same... Vėliau neišeina, o ryt tik kad spėčiau visas pažymas dėl benderio gaut... Žinau, kad buvo klausta daug kartų, bet: reikia atsivežt originalų atestatą ir jo kopiją ar vietoj padaro kopiją? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:37:42
| Nuoroda
Bl Aš irgi įstojau... Tikėjaus kilimo ir pakvietimo į mediciną ;( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:38:46
| Nuoroda
Lietuvaitis rašė:
Lietuvaitis rašė:
Įstojau į VU mediciną!!! Pirmu pageidavimu! Sveikinimai medikams |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:41:48
| Nuoroda
stromma rašė:
Adas, kodėl tada rašei pirmiau odontologiją? Nežinau... Kažkaip tuo metu atrodė teisinga... Pažiūrėsim kaip čia bus, jei nepatiks, galėsiu krepšelį persinešt :S |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:45:23
| Nuoroda
moniss rašė:
Viskas, dabar jau prasideda tikra vasara D Sveikinu Jutai kilimą šiais metais, ne? |