Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
11:30:11
| Nuoroda
neklaužada rašė:
numesk linka, kur jas galima rasti taigi prisijungi su tuo savo slaptažodžiu ten kur prašymą rašei. Ten ir yra tos diagramos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:20:58
| Nuoroda
Mūza rašė:
Bajerio nesuprantu... tai KTU pakviestų į vf buvo tik 19? VDA 20, VGTU 83, VDA KDF 6 aha, del ktu neklysti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:37:27
| Nuoroda
Mūza rašė:
pinokio rašė:
Mūza rašė:
Bajerio nesuprantu... tai KTU pakviestų į vf buvo tik 19? VDA 20, VGTU 83, VDA KDF 6 aha, del ktu neklysti ko 69? zmoniu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
23:39:37
| Nuoroda
tricksterr rašė:
Štai ką radau VU tinklalapyje :
Vienas iš pirmųjų klausimų įstojus į universitetą yra kur ir kaip pasigaminti studento pažymėjimą? Viskas labai paprasta – Atvykus pasirašyti studijų sutarties, nepamiršk prieiti prie laukiančių Studentų atstovybės narių ir pasakyti savo elektroninio pašto adresą. Nurodytu adresu pasibaigus sutarčių pasirašymui gausi mūsų laišką iš info@vusa.lt su detalia instrukcija, kaip
Atvykus pasirašyti sutarties į VDA, mane taip pat nusiuntė pas SA narius ir daviau savo duomenis.Todėl manau nereikėtų kol kas jaudintis dėl studentų pažymėjimo. O kaip dėl KTU ir VGTU? Būvot pas studentų atstovybę? O KTU viskas tvarkingai buvo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
08:17:10
| Nuoroda
Kubushiuke rašė:
Sveikučiai !!! ;D Gal kas nors ką nors žinot apie stovyklą? ;D Kada ji vyks, kaip į ją užsirašyti ...? tai kad čia man atrodo visiems atskirai bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
08:55:53
| Nuoroda
Kubushiuke rašė:
Mmm, aš į statybos inžineriją įstojau, tai čia tas pats fakas su architektūros, tai jaučiu ir aš tik rugsėjo gale ;DDDD tai greičiausiai tada |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:13:51
| Nuoroda
Broleisn rašė:
O gal žinot kodėl KTU fuxų stovykla vyks rugsėjo pabaigoje? man atrodo, kad mums reiktų džiaugtis, jog išvis ta stovykla vyks Nors šiaip aš irgi norėčiau labiau, kad būtų rugpjūtį... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
08:47:41
| Nuoroda
Kubushiuke rašė:
O pats / pati kur įstojai? Aš į architektūrą įstojau. Pas mus lygtais rugsėjo 24 ar kažkur panašiai turėtų būti |