Vartotojo Greta Sin ~ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:38:57 | Nuoroda
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
zaara rašė:

Ei,o jūs registruositės į tą anglų diagnostinį testą ar ne?;D

Dar ne ;D ir nežinau ar registruosiuos. nes kai klausiau tai sakė jei registruojies tai jie tavęs kaip ir laukia, bet jei ateini vėliau pvz nespėji ar išvis nesiregistruoji, nes aš bent jau neisivaizduoju kiek eilėj tektu prastovėt, tai sakė neišvarys ir vistiek atlikčiau testą tapačią dieną kai ateičiau :)

Tai va,aš irgi dėl to dvejoju dar ;D

O ir jei atėjus po visų stovėjimų eilėj ir doc pasirašymų pasakytu, kad va palaukt valandėlę reiktų ir pan. tai pff ne problema tiek jau patyrus per dieną ;D nors reikia manyti, kad viskas bus stebuklingai greitai ir atėjus bus vieta natyčia palikta ir  sakys va prašau, sėskis ir laikyk :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:44:55 | Nuoroda
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
zaara rašė:

Dar ne ;D ir nežinau ar registruosiuos. nes kai klausiau tai sakė jei registruojies tai jie tavęs kaip ir laukia, bet jei ateini vėliau pvz nespėji ar išvis nesiregistruoji, nes aš bent jau neisivaizduoju kiek eilėj tektu prastovėt, tai sakė neišvarys ir vistiek atlikčiau testą tapačią dieną kai ateičiau :)

O ir jei atėjus po visų stovėjimų eilėj ir doc pasirašymų pasakytu, kad va palaukt valandėlę reiktų ir pan. tai pff ne problema tiek jau patyrus per dieną ;D nors reikia manyti, kad viskas bus stebuklingai greitai ir atėjus bus vieta natyčia palikta ir  sakys va prašau, sėskis ir laikyk :D

O tu ryt dokumentus jau gal veši?;D

Amm manau, kad geriausiu atveju trečiadienį paskirsiu tam dieną, nes vargu ar susimesčiau per pusvalandi koki. Visgi iš Kretingos į Kauną yra šios toks atstumas. Nors ką galiu žinot kaip iš tos laikės sušvies galvelėj ;D o tu kada važiuosi?

bet kai pagalvoju.. daaug turėtu būt trečiadieni suvažiavusių :D ehh nesulaukiu jau rezultatų ;D

klausyk, o tu bendrabuti imsi? nereikia ten išsitraukt tos sutarties iš neto, ten viską vietoj pildyt reiks, taip? ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:46:20 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus :)

Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! :)

Tikek tuo ir istosi :) o kur stoji?

Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja :)

O koks pas tave kb gavosi? :>

18,66 :)

Aukštas :} turėtum ryt įstot. O va man toks ant ribos :D tai todėl nerimauju ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:48:04 | Nuoroda
Lady rašė:

Gal kas žinote, kelintą valandą rytoj bus paskelbta, kur istojom?:)))  

Nuo 12h jau galėsim žiūrėt :) ir labai viliuos, kad neužlūs lama :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:50:45 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! :)

Na jo, bet ir man dar kazkaip neramu, atrodo mazu kas gali nutikt :) o tu palauk i psichologija jei neklystu ?:)

Aha. 1-3 psichologijos. bet 4 sociologiją rašiau :) balas tai taspats mano visur gavos

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:53:02 | Nuoroda
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
zaara rašė:

O tu ryt dokumentus jau gal veši?;D

Amm manau, kad geriausiu atveju trečiadienį paskirsiu tam dieną, nes vargu ar susimesčiau per pusvalandi koki. Visgi iš Kretingos į Kauną yra šios toks atstumas. Nors ką galiu žinot kaip iš tos laikės sušvies galvelėj ;D o tu kada važiuosi?

bet kai pagalvoju.. daaug turėtu būt trečiadieni suvažiavusių :D ehh nesulaukiu jau rezultatų ;D

klausyk, o tu bendrabuti imsi? nereikia ten išsitraukt tos sutarties iš neto, ten viską vietoj pildyt reiks, taip? ;D

Na aš norėčiau ryt jau nuvažiuoti,nes trečiadienį jau kitokių reikalų turiu ;D O dėl bendrabučio tai norėčiau labai jį gauti,o kad tik kas man jį duotų..;D Aš tai žadu ten vietoje viską pildyti,tik kaip suprantu,reikia tuos visus reikiamus dokumentus dėl bendrabučio iš karto pasiimti;>

aš nesenei pamačiau, kad kažkas klausė vdu tam jų forume, kokios pajamos turėtu būt vienam asmeniui. ir rašo ~300lt. Tai jau baigiu prarast vilti gaut bendrabuti, nes jei dar skaičiuoja viską su nenuimtom pajamom tai man šakes, reiks kažkaip suktis :D nors vistiek bandysiu laime ir pildysiu doc dėl bendrabučio :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:58:25 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Na jo, bet ir man dar kazkaip neramu, atrodo mazu kas gali nutikt :) o tu palauk i psichologija jei neklystu ?:)

Aha. 1-3 psichologijos. bet 4 sociologiją rašiau :) balas tai taspats mano visur gavos

o koks gavos? :)

17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:01:02 | Nuoroda

Galėtu, bet to nedaro :D aš irgi neisivaizduoju tada kur ir su kuo gyvensiu :D poto reiks manau kas kažkiek laiko vis klausimėt ar vietos neatsirado taikoj arba baltijoj, gal kas sumastys išeit :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:03:29 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:

17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas :)

Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu ;) gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume :)

Aš dar vilties neprarandu. ir ryt tikiuos ji pasiteisins :)) aha, aš irgi taip spėju, kad su daug kuo gali būti bendrų paskaitų. ir tas fainas dalykaas yra ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:26:52 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu ;) gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume :)

Aš dar vilties neprarandu. ir ryt tikiuos ji pasiteisins :)) aha, aš irgi taip spėju, kad su daug kuo gali būti bendrų paskaitų. ir tas fainas dalykaas yra ;D

Joo :) as atvira naujoms pazintims :D :D

Nuo rytojaus kai jau bus daugiau kas žinoma reiks kontaktais pradėt keistis, kad drąsiau būtų naujoj vietoj ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:32:25 | Nuoroda
Boombling rašė:

Nutilo kažko taip visi :D kas kiek pageidavimų rašėt? :]]

pas mane irgi buvo 9. o paskutine dieną iki galo užpildžiau, velniai nematė ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:00:39 | Nuoroda
malvea rašė:
deoksiribonukleo rašė:

Tai būkit čia visą naktį. ::D

gal ir nieko, bet girdžiu mama jau šnopuoja, tuoj rėks :išjunk kompą!!:D ir taip rėkia,kad per vakarą jau pakelį baigiu surukyt, nein jai suprast,kad aš jaudinuos...

Aha.. mano mama tokia pati. vis zyzia kad kompą jungčiau ir kad vyno taurė vis nemažėja :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:06:46 | Nuoroda
deoksiribonukleo rašė:
coliuke223 rašė:

man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti :D

Reik daryt kokį naktinėtojų čiątą.

Right.. jum gerai. O aš pvz turėsiu eit ale miegot. ir neužmigsiu ir žiūrėsiu tamsoj i vieną tašką kokį daugiau nei pusę nakties :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:14:42 | Nuoroda
edvis_mXt rašė:
deoksiribonukleo rašė:
swipt rašė:
deoksiribonukleo rašė:
coliuke223 rašė:

man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti :D

Reik daryt kokį naktinėtojų čiątą.

Pritariu :D

Pameskit kokį skaipą tuomet.

edcka_999

gretax_

velniai nematė, dar neisiu miegot :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:16:39 | Nuoroda

Ir šiaip pasigirkit kur jau tiksliai įstojot :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:17:49 | Nuoroda

tai čia daro kas tą chat ar ne? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:18:56 | Nuoroda

ej žmonės, klausykit, tai dabar 2 ture kadangi noriu dalyvaut tai dabar nieko nedaryt ten prašyma jei kas patvarkyt ir viskas? laukt rugpjūčio 1? ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:30:19 | Nuoroda

Sveikinu įstojusius :))

Ehh o man dabar reiks laukt 2 turo :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:37:03 | Nuoroda
nicelife rašė:
Ligituulis rašė:

Daug kas stosite antru etapu dar? 

nemazai man rodos , kaip ir as ;D

Aha. aš irg stosiu 2 etapu, nes per 1 pritrūko.. ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:39:48 | Nuoroda

Balai kris 2 turu, taip? tada i psichologija su 17.92 įmanoma įstoti? ;>

ir tada dabar aš tik išsaugau savo prašymą ir belieka laukti rugpjūčio 1?