Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:18:30
| Nuoroda
Adele, tai laikysim motyvacini anglu testa tik tada kai atvažiuosim sutarčiu pasirašyt arba kitą kokia dieną |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:19:53
| Nuoroda
Aš irgi bendrabučio noriu, net i taiką patekt. nes pačiai butą ieškotis. omg dar kai kauno visai nepažįstu o karas.... hm. nevilioja |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:27:05
| Nuoroda
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Aš irgi bendrabučio noriu, net i taiką patekt. nes pačiai butą ieškotis. omg dar kai kauno visai nepažįstu o karas.... hm. nevilioja Joo,Karo bendrabutis išties atrodo čiut kaip po karo..;D aš tai į Baltiją norėčiau labiausiai,bet iš bėdos gal ir ta Taika tiktų ;> Na aš bantija irgi bandyčiau, bet ten šansų mažiau. o dar bus taip, kad kitų socialinė padėtis bus bloga ir mane prastums ir reisk koki mėnesi laukt bedrabučio ar dar kaip suktis |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
22:42:24
| Nuoroda
Man tąpatį daug kas sakė apie psichologiją. Bet visgi, svarbiausia ko noriu aš, o ne kiti. Ir visiškai sutinku su tuo, kad yra tik neperspektyvūs žmonės |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:15:18
| Nuoroda
Aš 4nr rašiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:22:53
| Nuoroda
plumbum rašė:
Sveiki. Na, aš jungiuosi į Jūsų gretas (kol kas negausias),tikiuosi patapti VDU pirmakurse. Na, kažkaip pastaruoju metu nebuvo nerimo, bet va kai baigėsi laikas, kurio metu buvo galima keisti ir pildyti stojimų sąrašus, tai kažkokia lengva panika ima, maždaug :" o jei neįstosiu, gal reikėjo daugiau prirašyt visko, išnaudot visas galimybes nesėkmės atveju?". ;> jei atvirai, tai aš VDU nieko nežinau, baisu, kad pasiklysiu, susivelsiu iš pirmų dienų, nes, kiek teko skaityti, nebus jokių grupių, visi vos ne srautais vaikščiosim. Eina sau. ;D Aha, mane irgi taip neramina, kad išpradžiu reiks priprast, nes pvz kaunas tai man visiškai nepažįstamas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:31:37
| Nuoroda
Aha. aš irgi tą buvau kažkur nuskaičius ;D nee. aš jei atvertus 2dieni pamatysiu, kad pirmu nr istosiu jaučiu šokinėt iš laimės pradėsiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:35:27
| Nuoroda
bus vienas iš nedaugelio kartų, kai teks pasiklaust bandos jausmu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:48:23
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:53:56
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:03:25
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:13:21
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
zaara rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? Gali but, mudvi cia is kitu krastu visai High five,ir aš iš žemaitijos ;D O musu gretos dideja Va čia man jau patinka ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:14:11
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
HEI! Ar jau skaitet VDU puslapy apie ivadine studiju savaite, jergau man net galva apsisuko keik ten visko vyks Paskaičius tik dar labiau užsinorėjau čia studijuot. Man labiausiai patiko ta vieta, kad studentai rinksis ziuret krepsini dideliame ekrane, liux Aha, ta savaitė ir taip gėris manau bus. bet kai pamačiau, kad krepšini kartu žiūrėt bus galima. susilydžiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:18:52
| Nuoroda
zaara rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
HEI! Ar jau skaitet VDU puslapy apie ivadine studiju savaite, jergau man net galva apsisuko keik ten visko vyks Paskaičius tik dar labiau užsinorėjau čia studijuot. Man labiausiai patiko ta vieta, kad studentai rinksis ziuret krepsini dideliame ekrane, liux Aha, ta savaitė ir taip gėris manau bus. bet kai pamačiau, kad krepšini kartu žiūrėt bus galima. susilydžiau Perskaičius viską ir man dar labiau norisi čia studijuoti,laukiu jau o į fuxų stovyklą atrinks tik 400 pirmakursių,ne per daugiausiai,žinant,kiek jų bus iš viso >;D tikėkim, kad mes būsim kelios iš tų 400 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:20:28
| Nuoroda
Bet tai kai fainai, neblogai čia mūsų prisirinko ;D Galėsim kartu lėkt Kauno tirinėt nes pvz bent man reiks pavaikštinėt tiek po Kauną, tiek patį VDU skersai išilgai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
18:22:10
| Nuoroda
Ar kai ten skaičiuoja tą socialinę padėtį, tai skaičiuoja pagal dar nenuskaičuotas pajamas ar jau nuskaičiuotas? Nes skaičiukai tai skiriasi O jei pvz negauni bendrabučio, yra kokia galimybė užsirašyti i kokia tai eilę, kad kai atsiras vietos bendrabutį, kad praneštų? ir pvz jei bendrabuti gaunu vėliau, tai vėl pažymą apie tėvų pajamas reikia imt naujas ir vėl viskas skaičiuosis išnaujo? Nes kiek tėvai sakė, tai atlyginimas nuo rugsėjo keisis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
18:27:17
| Nuoroda
Gal kai jau žinosim ar įstojom tai pasikeičiam kokiais skype kontaktas ar fb? Plėsim pažįstamų ratą, o ir bus lengviau pirmom savaitėm |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:13:40
| Nuoroda
Aš nuprotėsiu jaučiu iki rytojaus ;DD Jau dabar širdelė spurda iš to jaudulio ir laukimo. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:12:13
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! Tikek tuo ir istosi o kur stoji? Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja O koks pas tave kb gavosi? :> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:29:52
| Nuoroda
zaara rašė:
Ei,o jūs registruositės į tą anglų diagnostinį testą ar ne?;D Dar ne ;D ir nežinau ar registruosiuos. nes kai klausiau tai sakė jei registruojies tai jie tavęs kaip ir laukia, bet jei ateini vėliau pvz nespėji ar išvis nesiregistruoji, nes aš bent jau neisivaizduoju kiek eilėj tektu prastovėt, tai sakė neišvarys ir vistiek atlikčiau testą tapačią dieną kai ateičiau |