Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
19:11:55
| Nuoroda
_studente__ rašė:
Perspektyvos priklauso tik nuo jūsų pačių. Na taip, daugumą gąsdina, kad reikės studijuoti 6 metus, bet jei specialybė patinka, tai viskas įmanoma. Sutinku Tikrai viskas tik nuo mūsų priklauso, kiek patys stengsimės poto ir norėsim. Vieniem sekasi, kiteim - ne. Svarbiausia manau yra pasirinkti tai, ką tikrai nori studijuoti ir nepraleisti tų metų su mintim , kad studijuoji nemielą dalyką. O ką jau kalbėti apie širdžiai nemielą darbą ;o Mane irgi bandė atkalbėti, kad rinkčiaus kažką kitą studijuot, bet juk tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
16:21:20
| Nuoroda
Visiškai teisingai smigliuk sakai dėl to, kad reikia nebijoti su visais tavo žodžiai sutinku Žinok, aš irgi buvau ant visokių verslų ir ekonomikų vos neperėjus, bet poto laiku supratau, ko tikrai noriu. Dėl VU, tai žinoma, jei balas susidaro, reikia rašyti. Nors aš irgi rašiau, nors žinau, kad neįstoriu, nes ten balas aukštas labai, o mano toks mažesnis. Bet jei kas užtai VU padės man eit i 2 turą todėl tikiuosi kad VDU vistiek mane išvys (chuckle) Ir šiaip, kaip jau buvau berods rašius, svarbiausia dirbti širdžiai mielą darbą, tai kas domina. O su tais perėjimais tai irgi nematau problemos. Mokytis ir tobulintis juk galima kad ir visą gyvenimą |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:46:48
| Nuoroda
Gal galite paskaičiuoti mano kb, nes kaip sakėt, jūs paskaičiuosit tiksliau nei lamabpo. Noriu į vf psichologiją įstoti. Lietuviu 86, matematika 63, istorija 74, anglu A metinis 8. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:18:04
| Nuoroda
Sakykim, kad 26d sužinau, kad įstojau ir 27d planuoju atvykt užpildyt dokumentus. Ir tą pačia dieną laikyčiau anglų testą. Jei užsiregistruoju pasirinktą valandą, o nespėčiau ateit, nes nespėčiau dokumentų užsipildyt dėl žmonių gausos. Tai neužsiregistravus kitą valandą galima ateit ir laikyt ar vėl registruotis. Viską norėčiau tąpačią dieną sutvarkyt, nes gyvenu tolokai
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
20:55:09
| Nuoroda
Turiu klausimą. Ar kai užpildau LAMABPO prašymą, jį išsaugau ir man daugiau nieko nebereikia daryti? Tiesiog laukti antradienio ir viskas? O egzaminų rezultatus ir brandos atestato pažymius automatiškai kažkaip jie ten gauna? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
20:59:35
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Turiu klausimą. Ar kai užpildau LAMABPO prašymą, jį išsaugau ir man daugiau nieko nebereikia daryti? Tiesiog laukti antradienio ir viskas? O egzaminų rezultatus ir brandos atestato pažymius automatiškai kažkaip jie ten gauna? Aah dabar pažiūrėjau, kad viską rodo jau ) Tada kitas klausimas. O kaip praneš kur įstojau? Tam pačiam lamabpo bus kas parašyta? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
22:09:57
| Nuoroda
O kas į VDU planuojat dar? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
18:48:40
| Nuoroda
Nelaikiau anglų kalbos egzamino, bet A lygį turėjau 8. Jei anglų egzamino balas nėra svarbiausias ir sudaro 0.2 kb tai ima metinį pažymį, taip? Tada kaip skaičiuoti savo kb? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:08:43
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Kris rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Domerkantas rašė:
Sveiki, žadu stoti į politikos mokslus su balu 18. Kokie šansai yra įstoti? Ar įmanoma įstoti per pirmąjį turą? Kiek maždaug žmonių antrame ture atsisako šios vietos ir ar kitame ture gali atsirasti vilčių?
Dekui už atsakymą Sveiki, Na sunku pasakyti kaip bus šiemet ar su tokiu balu jūs pakliūsite. Reikėtų tikėtis kad taip. Šiemet yra pakeistos taisyklės dėl antrojo etapo, tad labai sunku sakyti kiek išdalinsime dar vietų, o kiek dar jų liks. .. . Kad po pirmojo etapo jų liks, tai tikrai nes visuomet visi neateina. O vat po antrojo šiemt manome jų liks nedaug. o kaip pasikeite tos taisykles del antrojo etapo? Pernai dalyvavo visų prašymai kurie nepasirašė sutarties dėl VF, o šiemet dalyvaus tik tie kas patirtins prašymą. Ir negalės dalyvaut tie kas pasiųlytos VF vietos kuri yra įrašyti 1-3 vietoj atsisakys. Ne, jau dabar tikrai nesuprantu... Jus saket, kad antru turu bus galima pretenduoti i vf vietas, tik nebus galima rasyti vel tu 1-3spec jeigu buvai gaves jas vf ir atsisakei. O dabar suprantu, kad jei jau atsisakei, tai antru etapu visai negali dalyvauti vf??? Atsakykit, kas zinot 2 turu galėsi dalyvauti tik tokiu atveju, jei per 1 turą pasiūlybą gavai i 4,5,6...... savo pasirinkimą. Tada taip pat 2turu galėsi pertvarkyti savo stojimo eilės tvarką, tik negalėsi pridėti naujų pasirinkimų. Ir čia nėra skirtuvo vf ar vnf. Jei per 1turą pasiūlymą gavai 1-3 pasirinkimą ir atsisakei, tai teks laukt papildomo, to paskutinio priėmimo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:12:16
| Nuoroda
Pas mane 4nr lyderystė. Gal dar kas rašėt šitą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:46:35
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Sveiki, būsimieji ir būsimosios KU studentai ir studentės! Gal žinote tiksliai kokių dokumentų reikės, kai vyksime pasirašyti sutartis? Bei kokių dėl barako gavimo? Atrodo, visą KU internetinį puslapį skersai ir išilgai ir dar visaip kitaip peržiūrėjau, bet niekur taip ir neradau tokios informacijos surašytos. Tai arba aš akla, arba tokios informacijos nėra patalpinta. ;D Brandos atestato kopiją. :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:25:01
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Brandos atestato kopiją. :) O tos kopijos neturi būti patvirtintos notariškai ir pan.? Hmm. Na aš čia dar mokykloj kaip ir referata apie ku psichologijos studijas rašiau. Tai nieko neradau apie notaro patvirtinima. Kiek žinu kituose universitetuose tai vietoj visas reikalingų dokumentų kopijas padaro. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:26:23
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
O dabar dar: jeigu primu etapu neistojau nei i viena is 1-3 nr, bet i 4,5 ir t.t vf, tai galiu antru etapu vel bandyti i tas 1-3? :) Taip, gali ir gali vietom keist jei nori. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:35:49
| Nuoroda
Greičiau tas antradienis ateitų Aš jau nujaučiu, kad pirmadienį neramiai miegosiu, o atsikėlus nerimaudama jungsiuos prie lamabpo ir žiūrėsiu kur pakvietimas bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
17:27:50
| Nuoroda
Aaaaah. pagaliau po truputi viskas eina i pabaigą ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:51:18
| Nuoroda
Kadangi tokios temos praėjus kelis puslapius neradau, tai manau tada jos reikia ;D Vis smagiau bus atvykt į naują vietą Tai va. Aš pati pirmu nr parašiau psichologiją, o ketvirtu nr sociologiją Tikiuos papildyt VDU gretas. Tad belieka laukti 2dienio ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:00:11
| Nuoroda
Kiek žinau, tai sutartys bus pasirašomos VDU rūmuose K. Donelaičio g. 52 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:54:51
| Nuoroda
Pas mane tai dar 4nr sociologija yra Bet vistiek stengsiuos i 1nr psichologiją įstot. Ahh bet dabar taip jaudinuos, nes mano balas tik 17.92 toks arba kaipnors įstosiu per pirmą turą, arba per antra jau tikrai turėčiau ;D I fuxu stovyklą žadat važiuot jei įstosit? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:00:00
| Nuoroda
Tai šaunu Belieka sulaukt kaipnors 2dienio ir galėsim girtis kas kur patekom |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:01:21
| Nuoroda
Egle, manau tau realus šansas įstoti i vdu, balas nemažas ) |