Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
11:07:24
| Nuoroda
Visiškai sutinku su tavim betko studijuot tai nematau reikalo. Nei pačiai idomu, o ir metai veltuoj prašvaistyti. Ir tuo labiau nenorėčiau nemėgstamo darbo dirbt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
17:04:17
| Nuoroda
Bet žinok, kad nevisur žiūri į atstumą... :? Daugiausia į socialinę padėti šeimos žiūrės. Taip, kad gali gyventi dar toliau, bet tai dar nereiškia, kad gausi bendrabutį. Man panaši situacija su atstumu bus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
17:06:06
| Nuoroda
Galit gal ką plačiau apie ją papasakot? pvz koks kb buvo praėjusiais metais ir pan? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
17:08:17
| Nuoroda
Labas Na aš asmeniškai magistrantūra užsieny nesidomėjau. Bet šiaip manau, kad tikrai viskas įmanoma |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
17:12:05
| Nuoroda
Žinau, man taspats. Aš i VDU noriu. Parašiau ten kaip būtų su tuo bendrabučiu, tai va taip ir atsakė panašiai kaip tau parašiau. Pirmiausia socialinė padėtis.. Nežinau, bandyk dar pasidomėti, parašyk i emailą jiems, gal ten kitaip bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
21:25:52
| Nuoroda
Aš tai kažkaip jau senai žonojau, kad i socialinius mokslus stosiu, o iš jų artimiausia psichologija vis dar yra Stoju dėl to, kad pati noriu ir žinau, kad man bus idomu ir nesigailėsiu tų ateinančių studijų metų Tik dabar baigiu prarast viltį pirmu stojimu įstoti nes tikrai trūks keliu dešimtųjų balo.. bet jei sėkmė nenusišypsos per pirmą, tai antru stojimu man durys atviros tikiuos. O kodėl tu visdar neapsisprendi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
23:20:15
| Nuoroda
Aha, aš irgi tą pastebėjau ;D Gal ir atsiras keli vyrukai jau nuo rugsėjo, reikia tikėtis ;D Oj ne, aš bent jau ir pajūrio galima sakyt, iš Kretingos į Kauną ketinu belstis ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:31:40
| Nuoroda
Va man irgi VU tas kb toks nelabai pasiekiamas, o VDU manau neblogas variantas Na, kiek domėjaus tai magistrantūrą galima VU laisvai eit baigt ir tai bus įtraukta bent jau pas mane į planus, jei viskas dabar gerai susiklostys |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
11:28:15
| Nuoroda
Aš vis dar naiviai tikiuosi, kad pirmam ture tas mažiausias balas bus mažesnis nei praeitais metais. tada viskas gerai būtų ;D Jau baigiu susitaikyt, kad teks laukt antro stojimo ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
12:14:59
| Nuoroda
Justt rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Aš vis dar naiviai tikiuosi, kad pirmam ture tas mažiausias balas bus mažesnis nei praeitais metais. tada viskas gerai būtų ;D Jau baigiu susitaikyt, kad teks laukt antro stojimo ;D Vaa as nebestoju jau viena vieta maziau Šauniai ! ką studijuosi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
12:54:28
| Nuoroda
Justt rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Justt rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Aš vis dar naiviai tikiuosi, kad pirmam ture tas mažiausias balas bus mažesnis nei praeitais metais. tada viskas gerai būtų ;D Jau baigiu susitaikyt, kad teks laukt antro stojimo ;D Vaa as nebestoju jau viena vieta maziau Šauniai ! ką studijuosi? Tai ten ekonomikos mokykla ;D Tai ciuju kad ekonomika xD Tai žinau tą ;Dp tai ir idomu kas ten toks būsi: ekonomistas, finansininkas ar dar koks panašus ;D O ekonomika tai neblogas pasirinkimas. Pas mane kažkur ten tolimesniu nr stojime irgi ji buvo, bet jaučiu taip ir liks jinai savo vietoj ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
13:00:24
| Nuoroda
Bet tai man irgi neaišku biški su tuo prašymu i antrą stojimą. kur čia jį reiks rašyt ar pildyt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:56:41
| Nuoroda
Muskietininx rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Aš vis dar naiviai tikiuosi, kad pirmam ture tas mažiausias balas bus mažesnis nei praeitais metais. tada viskas gerai būtų ;D Jau baigiu susitaikyt, kad teks laukt antro stojimo ;D Man taip pat gali tekti jo palaukt. Koks praeitais metais mažiausias VDU pirmam ture buvo ? Šiaip dar rašysiu MRU, bet ne pirmuoju, ten turbūt tikrai nepasiseks. Dar mačiau Klaipėdoje yra, bet apie tai info. nėra daug, net jokios statistikos negaliu rast. Lygiai kaip ir apie MRU, niekur nerandu jų praeitų metų stojimo statistikos., todėl net nežinau koks ten mažiausias balas buvo. O su VDU prablemų nėra. Pirmam ture berods mažiausias buvo 18.04 ar 18.06. ir ką, jei nekris šiais metais, tai man dabar trūksta truputi daugiau nei vienos dešimtosios balo ... MRU nežiūrėjau, nes pvz praėjusias metais net antro turo jie neskelbė, draugė nebeįstojo. O ir šiaip balas ten aukštas, ir nevilioja ten manęs. Kas svarbiausia, gal kokius metus galvojau, kad i KU stosiu, net referata ar kaip tą savo darbą pavadint apie KU psichologija vienai pamokai rašiau, tai ir paskaitas, ir dėstytojus ten kaip ir visą kitą žinau. O va i VDU vis norėjau, bet va Klaipėda mano mylimas miestas yra. Bet visgi dėjau pirmą VDU, nes poto jei nebūsiu pabandžius tai gailėsiuos : )) Na aš tai žinau, kad jei ne pirmu turu, tai antru turėčiau tikrai istoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
15:00:16
| Nuoroda
smigliukas rašė:
Greta, bendrabutį bandysiu gauti, bet tikrai žinau, kad negausiu ;D nors vistiek pabandysiu. O tada kai pamatysiu kad negavau greit greit bet kokį gyvenamąjį plotą rasiu ir gerai ;D O tu?
Aš kažkaip irgi labai abėjoju ar bendrabuti man kas duos, bet bandyti vertą, o gal ;D Bet galėtu duot, nes baa paskelbia kas gauna tai rugpjūčio 20 sakė, o tai tada taaip nenoriu ieškot kur gyvent, dar vienas galvos skausmas, nes laabai greit tai reiks padaryt, nebent reikia rinkt žmones, kas norėtu, vienai brangu bus ;D O poto kas mėnesi sakė skelbia ar yra laisvų vietų, tai teks sekt ir bandyt isitrint |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
15:54:46
| Nuoroda
Aha reikia vėl būt optimiste ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
18:59:44
| Nuoroda
KB 17.92 Tai spėju realiausia galimybė įstot pas jus per antrą stojimą į psichologija, jei balas nekirs per pirmą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:07:15
| Nuoroda
Makaras rašė:
Greta Sin ~ rašė:
KB 17.92 Tai spėju realiausia galimybė įstot pas jus per antrą stojimą į psichologija, jei balas nekirs per pirmą? Net neabejoju, kad patektum ir pirmu etapu Mano balas mažesnis dešimtąją su trupučiu nei praėjusių metų Aišku, jei nesustos vunderkindai su aukščiausiais balais ir paliks vietos man, tai aišku ir per pirmą pasiseks. Bet jau tokia maža riba man čia. Bet dar vilties turiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:32:35
| Nuoroda
Makaras rašė:
www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/papildomas-pri%C4%97mimas va tikiuosi padejau tau nors kiek:) Ačiū ! O gal ką žinau apie pagrindinio priėmimo 2 etapą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:32:49
| Nuoroda
žinai* |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
15:19:56
| Nuoroda
marjory rašė:
norėčiau sužinoti daugiau apie stipendijas. ar sunku jas gauti? Na kai aš klausiau, tai man i emailą parašė : "Pirmą pusmetį visi pirmakursiai, kurie įstojo į valstybės finansuojamą vietą gauna 128 Lt stipendiją. Vėliau jos jau yra skirstomos pagal studijų rezultatus, daugiau apie stipendijas skaitykite čia: www.vdu.lt/studijos/apie-studijas-vdu/stipendijos-ir-parama-studentams.html " |