Vartotojo Greta Sin ~ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:30:02 | Nuoroda

ėė klausykit, nejau tiek žmonių ir yra pakviesta kaip rodo tos stulpelinės diagramos? pvz ten ku vf psichologija 5 žmonės?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:36:58 | Nuoroda
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Nejau tos diagramos yra teisingos, kad pvz i vf pakvietė tik 2, 5, ar ten 40 žmonių? Nes jei taip, tai jau prarandu viltį... :|

taip, teisingos... aš ir visa dieną žiūriu į tas diagramas ir vis labiau manau kad šiais metais jau ragai man ;X

Shit... :|  pvz aš net pakvietimo nebūčiau gavus jei poros kolegijų nebūčiau parašius. ir įstojau i vieną iš jų į vf. bet visai ne ten kur norėjau. O dabar vis žiūriu į tas diagramas ir net neisivaizduoju ar kas per tą 2 etapą geriau bebus ..

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:47:57 | Nuoroda
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Nejau tos diagramos yra teisingos, kad pvz i vf pakvietė tik 2, 5, ar ten 40 žmonių? Nes jei taip, tai jau prarandu viltį... :|

taip, teisingos... aš ir visa dieną žiūriu į tas diagramas ir vis labiau manau kad šiais metais jau ragai man ;X

Shit... :|  pvz aš net pakvietimo nebūčiau gavus jei poros kolegijų nebūčiau parašius. ir įstojau i vieną iš jų į vf. bet visai ne ten kur norėjau. O dabar vis žiūriu į tas diagramas ir net neisivaizduoju ar kas per tą 2 etapą geriau bebus ..

o aš niekur negavau, lauksiu metus turbūt. ;X
antram etape yra vilčių, bet irgi matant tas diagramas manau teks nusivilti dar ir antra, ir galiausiai trečią kartą... ;/

Aš jau jaučiu ką duos 1dienį tą ir imsiu, nors ir kaip bebūtų :| ir gal reiks bandyt kitais metais perstot ar dar ką daryt. nes už mokslą kokiu >6000 tikrai nemokėsiu..tuo tarpu kai kb mano nėra žemas, ir labai nedaug pritrūko :|

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:52:51 | Nuoroda
Beprotybė. rašė:
Greta Sin ~ rašė:

ėė klausykit, nejau tiek žmonių ir yra pakviesta kaip rodo tos stulpelinės diagramos? pvz ten ku vf psichologija 5 žmonės?

Jo,geras klausimas. Man ir rodo,kad į dailėtyrą-8,menotyrą-10.  Visos kitos ir 13 ir mažiau. Agh. 

Žiūriu ir prarandu viltį :| nes jau tie stulpeliai pas men beveik visi pilni .

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:55:48 | Nuoroda
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Aš jau jaučiu ką duos 1dienį tą ir imsiu, nors ir kaip bebūtų :| ir gal reiks bandyt kitais metais perstot ar dar ką daryt. nes už mokslą kokiu >6000 tikrai nemokėsiu..tuo tarpu kai kb mano nėra žemas, ir labai nedaug pritrūko :|

man ir labai pikta, mokiaus gerai, tad neketinu mokėt už mokslą ;X lauksiu metus. nežinau ar apsimoka perstot tau, nes metus veltui kažką darysi. na nežinau, jetus kaip lievai ;/

va būtent :| lieva sistema kažkokia. Man tai kažkaip nesinori visus metus nieko neveikt. Ar apsimoka ar ne aš jau nebeisivaizduoju ;s užknisa. baa ir poto zyzia visi kodėl emigruoja žmonės.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:02:43 | Nuoroda
koshkin rašė:
Greta Sin ~ rašė:
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

man ir labai pikta, mokiaus gerai, tad neketinu mokėt už mokslą ;X lauksiu metus. nežinau ar apsimoka perstot tau, nes metus veltui kažką darysi. na nežinau, jetus kaip lievai ;/

va būtent :| lieva sistema kažkokia. Man tai kažkaip nesinori visus metus nieko neveikt. Ar apsimoka ar ne aš jau nebeisivaizduoju ;s užknisa. baa ir poto zyzia visi kodėl emigruoja žmonės.

o tu natram ture zadi dalyvaut?as jei neistosiu tai eisiu dirbt kas belieka - arba uzsienis

Dalyvausiui 2 ture, nieko neprarasiu vistiek, ba dar bus taip, kad gausiu i tapačia vietą pakvietima.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:11:07 | Nuoroda
koshkin rašė:
enga rašė:
koshkin rašė:
Greta Sin ~ rašė:
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

o tu natram ture zadi dalyvaut?as jei neistosiu tai eisiu dirbt kas belieka - arba uzsienis

bandom dalyvaut antrame, kas bus tas. eisiu aš į darbo biržą jei niekur nepriims. šiaip nesamone mūsų atžvilgiu, jei tu raudonu baigei ir neįstoji, tai čia omg... ;O o Greta irgi su tokiais balais turėtum ne kolegijoj mokintis o universitete. pvz mano giminaitis visiškai nieko nesimokino, egzu rezai žemi ir ktu mokosi vf, čia pernai stojo....

va kame esmė pas mane,raudonu baigiau o dbr melsiuosi kad paimtu i kolegiją..........................o jei nepakliusiu i nieka tai nusisausiu

Aš kadangi i socialiius mokslus viską rašiau, tai mano va 17.92 pasirodo per mažas universitetui, minimum 0.12 pritrūko. Šakes :| dabar jau gailiuos, kad kokios fizikos nesimokiau, o tai tikrai i kokia inžineriją būčiau įstojus ar dar kur :| dabar taip spėju, kad universiteto man nepavyks pamatyt, liks kolegija tik.

koshkin, tau tai išvis tada, jei su raudonu baigei, o va 2 etapo dar turi laukt ;o

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:16:40 | Nuoroda
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Aš kadangi i socialiius mokslus viską rašiau, tai mano va 17.92 pasirodo per mažas universitetui, minimum 0.12 pritrūko. Šakes :| dabar jau gailiuos, kad kokios fizikos nesimokiau, o tai tikrai i kokia inžineriją būčiau įstojus ar dar kur :| dabar taip spėju, kad universiteto man nepavyks pamatyt, liks kolegija tik.

koshkin, tau tai išvis tada, jei su raudonu baigei, o va 2 etapo dar turi laukt ;o

būtum įstojus, nes žinau kas įstojo į univerą ir su egzų balais 40 proc vf ;/ aš taipogi gailiuosi labai

va va. ir taip negera dabar dėl to :| Kad  va aš vos ne su 18 kažkokioj kolegjijoj sėdėsiu, o šalia kokia su 14 bus vf. na aš nieko nesakau prieš tuos kitus kur kolegijoj mokinsis, bet aš tai i universitetą norėjau ;/

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:25:58 | Nuoroda
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

būtum įstojus, nes žinau kas įstojo į univerą ir su egzų balais 40 proc vf ;/ aš taipogi gailiuosi labai

va va. ir taip negera dabar dėl to :| Kad  va aš vos ne su 18 kažkokioj kolegjijoj sėdėsiu, o šalia kokia su 14 bus vf. na aš nieko nesakau prieš tuos kitus kur kolegijoj mokinsis, bet aš tai i universitetą norėjau ;/

dėl šitos priežasties ir lauksiu metus, nes manau, kad tokie balai tikrai ne kolegijom. tikiuosi viskas mum pavyks, o jei ne vistiek gyvenime mum dar seksis :D

Taip :D nenumus mano optimizmo manau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 19:25:56 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
enga rašė:
koshkin rašė:
Greta Sin ~ rašė:
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

bandom dalyvaut antrame, kas bus tas. eisiu aš į darbo biržą jei niekur nepriims. šiaip nesamone mūsų atžvilgiu, jei tu raudonu baigei ir neįstoji, tai čia omg... ;O o Greta irgi su tokiais balais turėtum ne kolegijoj mokintis o universitete. pvz mano giminaitis visiškai nieko nesimokino, egzu rezai žemi ir ktu mokosi vf, čia pernai stojo....

va kame esmė pas mane,raudonu baigiau o dbr melsiuosi kad paimtu i kolegiją..........................o jei nepakliusiu i nieka tai nusisausiu

man lygiai tas pats kaip tau...;/ irgi raudonu baigiau, balas tikrai nezemas, o dabar sedziu, laukiu papildomo priemimo ir rasysiu kolegijas, i kurias melsiuos kad priimtu;///

o gal dėt ant to 2 turo ir eit i kolegija, kol vieta yra. nes tai jei ir tą poto prarasiu ? :| baa shit happens..

Žinutė parašyta: 2011-07-28 19:33:16 | Nuoroda

Tai kad pas mane visi vf prašyme, ir jei pasirašysiu tai 2 ture negalėsiu dalyvaut.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 19:36:49 | Nuoroda

aš norėjau i psichologija vdu arba ku, o istojau i smk bankininkyste. čia buvo "o kas jei" variantas. ir deja jis ir pasitaikė

Žinutė parašyta: 2011-07-28 19:49:01 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
Greta Sin ~ rašė:

aš norėjau i psichologija vdu arba ku, o istojau i smk bankininkyste. čia buvo "o kas jei" variantas. ir deja jis ir pasitaikė

as tavo vietoj stociau i kolegija... jei labai nepatiks, galesi isstoti

jaučiu taip ir darysiu. nes metu vėjaisd nenoriu švaistyt..

Žinutė parašyta: 2011-07-28 20:03:25 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
leiliuke rašė:
Greta Sin ~ rašė:
ievapieva1 rašė:
Greta Sin ~ rašė:

as tavo vietoj stociau i kolegija... jei labai nepatiks, galesi isstoti

jaučiu taip ir darysiu. nes metu vėjaisd nenoriu švaistyt..

nepamirskit vieno paprasto dalyko :) istoje i vf studijas valstybe uz jus sumoka, bet jus turite sokiu tokiu isipareigojimu, nutraukus sutarti arba iskritus del nepazangumo valstybei reiks grazinti pinigelius....

as zinau tik tiek, kad po pusmecio, neturint jokiu skolu gali isstoti ir negrazinti pinigu. o kaip del visu metu-nezinau

jau koks skirtumas. visteik ir taip yra žmonių sustojusiu i ne savo vietas, kur gavo, bet ne ten kur norėjo. gyvenikas ilgas, gal kada dar studijuosiu tai ką norėjau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:28:16 | Nuoroda

Na, tai gal kas jau įstojot ir pasirašėt sutartį? Būtų malonu susipažint su būsimais grupiokais:)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:42:49 | Nuoroda

Na ar yra čia įstojusių? ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:43:56 | Nuoroda
satinaqi rašė:

Labuka  gal yra istojusiuju i bankininkyste? butu malonu susipazinti  

Labas. aš ryt va važiuosiu pasirašyt visų doc i banlininkystę :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:49:01 | Nuoroda

Tai va. jei yra dar įstojusių į bankininkystę, tai parašykit i skype: gretax_

Būtų faina susipažint  ;>

Žinutė parašyta: 2011-07-29 19:54:10 | Nuoroda

O aš šiandien dėjau ir nuvažiavau pasirašyt sutarties su smk. Kaip bus taip :) galimybės yra, noras jau irgi žiebias. Nors ne tai ko norėjau, bet bent jau kažkas :) sėkmės kitiems pirmadienį ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-30 22:40:34 | Nuoroda

SMK bankininkystė 17.92 :)