Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:37:53
| Nuoroda
kokie kb jūsų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:39:44
| Nuoroda
Linasz rašė:
LAMA jau palūžo, bent man nerodo nieko? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:40:03
| Nuoroda
chmok rašė:
kakava2 rašė:
Vilniaus kolegija, įstaigų administravimas... nežinau džiaugtis ar verkt... aš taip pat... ir kažkodėl labai prastai jaučiuos čia įstojusi.. kokie jūsų kb? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:41:14
| Nuoroda
kakava2 rašė:
Ligituulis rašė:
kakava2 rašė:
Vilniaus kolegija, įstaigų administravimas... nežinau džiaugtis ar verkt... koks kb Tavo? 17,62. tavo? mano 14,32. bet dar niekur nieko negavau. neugi neįstojau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:57:46
| Nuoroda
aš negaunu dar. neugi neįstojau niekur? ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:03:41
| Nuoroda
Jeigu negavau dar jokio kvietimo? tai neįstojau jau? ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:05:01
| Nuoroda
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:08:47
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:10:46
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:13:47
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:16:40
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o na bliamba... tavo balas ne tiek daug mazesnis uz mano,... as va tik dabar gavau i pasta laiska... palauk, ir tu gausi manau!!!!! o koks Tavo balas? tikiuosi kad gausiu, rašiau juk ir daugiau visokių specialybių, ir ne tik vk ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:17:24
| Nuoroda
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:19:38
| Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:
Kaip liūdna, tai šakės. ;/ Mano balas į humanitarinius 14.42, o į socialinius 14.72 ir niekur neįstojau!! O rašiau ir mokamai, ir nemokamai. Nenormaliai sužlugdyt jaučiuos. Rašiau VU ir MRU. Ir nieko. Nu žodžiu. Aš irgi niekur neįstojau dar ;o mano balas 14,32, bet rašiau beveik vien kolegijas. gal dar gausiu kvietimą kaip manai?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:20:44
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? viko - įstaigų administravimą. mano kb buvo 14,96 ... blem, negali būt kad jau niekur nepakliusiu. nelabai skiriasi mūsų balai ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:23:47
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? viko - įstaigų administravimą. mano kb buvo 14,96 ... blem, negali būt kad jau niekur nepakliusiu. nelabai skiriasi mūsų balai ;o tikrai turi istot.. tikrink vis pasta. :DDD tikrinu ir nieko ;o o visi jau žino kur įstojo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:27:26
| Nuoroda
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? viko - įstaigų administravimą. mano kb buvo 14,96 ... blem, negali būt kad jau niekur nepakliusiu. nelabai skiriasi mūsų balai ;o tikrai turi istot.. tikrink vis pasta. :DDD tikrinu ir nieko ;o o visi jau žino kur įstojo? tikrai nemanau kad visi : ) negali juk visiem vienu metu parasyt... bet kodėl būtent man taip ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:29:50
| Nuoroda
aš irgi dar negavau kvietimo ;o gausiu kažin, mano balas 14,32 rašiau vf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:32:21
| Nuoroda
o tikrai jei niekur neįstojam turim gaut kokį laišką ar ne? |