Kaip supratot Anglu VBE rasinio tema???
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 14:51:27 | Nuoroda
the place i like to go to didzioji dauguma suprato jog reikia aprasyti vieta i kuria noretum nukeliauti... buvo tokiu kurie suprato,kad reikia aprasyti vieta kurioje kazkada buvai... o is tikruju reikejo aprasyti ta vieta kurioje tu daznai megsti lankytis... tai kaip gi jus supratot??? Ir idomu ar daug tasku prarasim uz netinkama supratima???
Žinutė parašyta: 2008-06-04 14:56:38 | Nuoroda
Parašiau apie vietą, kurioje norėčiau apsilankyti. Tiesa, rašiau, kad jau kartą buvau ten ir dar kartą labai norėčiau aplankyti. Įtariu, kad už temos nesuvokimą kokį taškelį kitą nuims .
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:00:33 | Nuoroda
butu labai saunu jei tik taskeli ar du nuimtu...kazkada per anglu pamoka ne taip supratau tema,tai mokytoja aisku uzskaite bet sake per egzamina rizikuotum prarast visus taskus...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:02:05 | Nuoroda
is tikruju buvo kur man patinka lankytis, o ne kur noreciau...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:20:05 | Nuoroda
mano draugai ir as perskaitem kad reikia parasyt kur noretum nukeliaut..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:21:21 | Nuoroda
Parasiau i kokia sali noreciau nuvykti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:23:54 | Nuoroda
o jus zinot kad like turi ne viena reiksme? bent jau as rasiau i vieta kuria noreciau nuvykti. like 1 patikti, mėgti; 2 norėti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:31:34 | Nuoroda
jei prasytu aprasyti vieta i kuria noretu nuvykti tuomet pavadinimas butu toks the place i would like to go to
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:35:37 | Nuoroda
nu tai valio tiem kurie suprato taip, bet as su kuo kalbejau is savo draugu, klasioku, suprato taip kad apie vieta i kurai noretum nuvykti
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:37:56 | Nuoroda
Lygiai taip pat galėjo būt ir "The placeI like going to"
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:41:25 | Nuoroda
na va,taip ir turejo but koks kabliukas jis buvo ir as ant jo uzkibau:) gaila,nes rasiniui skyriau daugiausiai laiko:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:42:09 | Nuoroda
mes irgi su dauguma klasiokiu parasem kur noretumem nuvykt tikekimes jei cia taip visis masiskai neteisingai suprato tema,gal daug tasku nenuims
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:44:38 | Nuoroda
Manau, kad ten reikejo rasyti vieta kur nori nuvykti, juk salygoj buvo parasyti jog rasom kazkokiai organizacijai ra kam kuri organizuoja isvykas, tai mes tipo parasom kur norim ir kodel o ji viska suorganizuoja, raba as nesupratau lygiai kaip ir dauguma kitu...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:54:34 | Nuoroda
uzduotis suformuluota visiskai nelogiskai... salyga reikalauja aprasyt vieta,kur noretum lankytis, o pavadinimas dviprasmiskas. Aisku, kiekvienam egzaminui savos problemos, klaidos...Bet ka siemet NEC'as galvoja, tai as nezinau...
Žinutė parašyta: 2008-06-04 15:56:44 | Nuoroda
Tuoj įdėti turėtų uždutis, galėsim klausimą visą paskaityti. Iš pavadinimo formuluotės tai tikrai panašu, kad reikėjo apie vietą, kurioje patinka lankytis ir kodėl, bet aš kažkaip paskaičiau užduotį ir į tą pavadinimą visai dėmesio nebekreipiau .
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 16:08:04 | Nuoroda
"The place I like going to" cia gera formuluote gramatiskai? kazkokia keista
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 16:09:35 | Nuoroda
Turi būti "vieta kur mėgsti lankytis", bet kadangi puse Lietuvos parašė, kad ten kur nori nuvykti manau bus įskaityta ir ta tema. Aš irgi užkibau ant šito, bet kalbėjau su mokytoja ir sakė, kad ne pirmą kartą tokia dviprasmybė egzaminuose yra ir dažniausiai užskaito abu variantus, nors aišku keletą taškų tikrai yra galimybė netekt.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 16:11:08 | Nuoroda
as taipogi parasiau apie saly i kuria noreciau nuvykti..net abejoniu nekilo,kad gali bu kokiu kitu variantu idomu, kaip is tikruju turi buti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 16:18:01 | Nuoroda
aš rašiau apie tą vietą, kurioje patinka lankytis. irgi, keik kalbėjau su draugais, daug kas rašė apie tą vietą, kurioje norėtų apsilankyti. eilinė dviprasmybė..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 16:23:36 | Nuoroda
Bliamba jus daugiau visokiu durneliu klausykit,pavadinimas daugiareiksmis, kaip nori, taip ir interpretuoji, svarbu, kad turiny tai atsiskleistu.Ir ne pirma karta visokie lodoriai puola, maziau sitam forume sedekit, nes baisu, kokie kvaili kartais komentarai.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą