PO vokieciu VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
14:26:07
| Nuoroda
na, kaip jum sekesi vokieciu valstybinukas ?:) pasidalinkim mintim
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
14:49:46
| Nuoroda
nu ka zn..nieko nenoriu prognozuot.sunkokas buwo..testa tai spejau belenkaip..sunkokas..o rasinius tai abu parasiau..bet ne visus kl saupratau,tai rasiau kaip mokejau:D garantuotas tik del vieno-vardo ir pavardes neuzsirasiau ta tai 100% zinau:D o kiek gausiu tai nuo daug ko priklausys...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
14:56:00
| Nuoroda
man asmeniskai buvo beproto sunku lyginant su praejusiu metu egzaminais, zinojau kad bus sunkus, bet tikrai nemaniau kad TOKS sunkus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
14:59:44
| Nuoroda
as ir rasydama laiska 100 kart vis sau kartodavau kad tik pavardes neuzsirasyciau uzsiziopsiojus kur ;DD tai va del to taip pat esu isitikinusi.. kokias raides klausymo pirmu tu 3 monologu surasei ?
o del egzo pacio tai biski nusivyliau.. tikrai nesitikejau, kad toks sunkus bus.. o ir eilini karta nebuvo isvengta "ZASU" temos.. ji juk jau ir praitais metais skandalingai pagarsejo kaip viena is didziausiu NESAMONIU.. tai ne.. ir siemet ikist butinai reikejo.. laiko egza vos keletas tukstanciu.. tai ne, kad susivogtu jog lengvint reik, kad sia kalba daugiau rinktus, sudarinetojai viska daro atvirksciai... na cia tik mano nuomone, suprantu ir tuos, kurie su manim nesutinka
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
15:06:54
| Nuoroda
o ne, tikiuos as nebusiu parasius pavardes ;D nors 10 kart perziurejau, berods nebuvo del klausymo as tai net neatsimenu nieko.. kas laike egza, nemanau kad bus kitokios nuomones, skaitymo tekstai buvo beprotiskai sunkaus lygio, nu nera zodziu. as daugiau ten speliojau nei rasiau,nors vokieciu sekas pakankamai gerai. vienintele paguoda gramatika ir rasymas. bet maximuma gali surinkt tik tie kurie laisvai kalba vokiskai, ir tai viena klasioke laisvai kalbanti nelabai suprato klausyma. idomu kada rezai bus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
15:38:34
| Nuoroda
klausymas, o ypač teksto suvokimas buvo nesvetiškai sunkūs. jei dar įkandi tekstą, tai atsakymo variantai visai viską sumaišo. gramatika lengva, o rašiniai kaip rašiniai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:09:53
| Nuoroda
kiek mokiniu visoj Lietuvoj laike vokieciu egzamina? gal zinot kas?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:14:56
| Nuoroda
man teksto suvokimas ir klausymas buvo ne tai, kad sunkus, bet klausimai ziauriai durni ;D atrodo beklausant visaka supranti, bet kai i klausimus paziuri tai ka as zn.. ten interpretuot gali kaip nori, tai as ir pasitelkiau savo vaizduote bet buvo ir legvu uzduociu pvz. klausymo 3 dalis, ten net neklausant galejai viska surasyt. O su rasniu laiko labai truko, nespejau net pabaigos parasyt ir tasko padet, kai egzaminu vykdytoja man lapa is ranku istrauke
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:15:34
| Nuoroda
man teksto suvokimas ir klausymas buvo ne tai, kad sunkus, bet klausimai ziauriai durni ;D atrodo beklausant visaka supranti, bet kai i klausimus paziuri tai ka as zn.. ten interpretuot gali kaip nori, tai as ir pasitelkiau savo vaizduote bet buvo ir legvu uzduociu pvz. klausymo 3 dalis, ten net neklausant galejai viska surasyt. O su rasniu laiko labai truko, nespejau net pabaigos parasyt ir tasko padet, kai egzaminu vykdytoja man lapa is ranku istrauke
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:20:18
| Nuoroda
kiek tiksliai laike nzn, bet neturetu but daugiau nei 1500, nes pernai metais laike apie 1400 ir kazkur girdejau kaip sake kad kiekvienais metais mazeja laikanciuju skaicius
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:29:47
| Nuoroda
nu kaip cia pasakius.. as egzamino pabaigoje padariau ta 3ia klausymo uzduoti, bet be klausymo, nes kai klausiau praktiskai nieko nesupratau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:38:22
| Nuoroda
Koooooooooooosmaras, tikraja to zodzio prasme. Ka jie sau galvoja??? Visiska priesingybe piloninems uzduotims. To tikrai nesitikejau...Rasyme reikejo daugiau zodziu nei per anglu VBE, Ka JUS sudarinetojai galvojat?
Slikstu net...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:39:44
| Nuoroda
as irgi nepagaunu kampo i ka sis egzas orientuotas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:44:50
| Nuoroda
Mano mokytojai ir tai tos uzduotys sunkiai ikandomos...O ka jie galvoja duodami moksleiviams?Reikia buti baigusiam, bent kolegija, kad normaliai galetum atlikti...
Tuo labiau kaip si kalba dar antraeile
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:45:32
| Nuoroda
bet kas liecia zodziu skaiciu, tai anglu egze tiek pat reikejo parasyt
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:47:48
| Nuoroda
klausymo ir skaitymo uzduotys tai tikrai ne eiliniam gerai besimokanciam mokiniui ikandamos. del rasymo ir gramatikos tai nesigincyju,buvo galima kazka parasyt:),tik gaila,jog tai nedidele dalis viso egzo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:53:34
| Nuoroda
sitas egzas istrauktas is nezinia kur.as nesuprantu ka jie nori su mumis padaryt?zlugdo zmogu..visus metus ejau papildomai vokieciu..mokiausi saziningai ir tikrai daug.paaukojau begalo daug del tos kalbos..ir nervu ir sveikatos.. dar mokslo metu vidury galvojau kad patempsiu bent 60% mokslo metu pabaigoje meldziausi kad tik islaikyt..o dabar galvoju..kam as isvis pasirinkau ta vokieicu kalba kaip pirmaja..gailiuosi.. ir net db nzn ar as ja isvis islaikysiu..o tiek stengtasi..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:57:06
| Nuoroda
Taip susikta nuotaika...rusistams egzas buvo taip pat ne saldainiukas.Ir patiems rusiukams, kuriems rusu vos ne gimtoji kalba. Tegul pries sudarant uzduotis pasitaria su mokytojais ir paziuri i musu vadovelius is ko mes mokomes. O ne aklai deda uzduotis. Fui pikta man...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:57:26
| Nuoroda
nepergyvenk, tikrai islaikysi jei mokeis ir stengeis, nes sunku buvo daugumai, tai ir kartele kris
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
16:59:35
| Nuoroda
Bent kartele nebus aukstai uzkelta truputi yra vilties. O gal yra tokiu, kurie garantuoti, kad gerai gaus???
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą