PO vokieciu VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:58:24
| Nuoroda
sunkumas buvo neispasakytas. Sudarinetjai , matyt, net vadoveliu nepavarte sias uzduotis dare
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
17:59:05
| Nuoroda
ai, aš žioplių karalaitė, das Zeug, aišku, kad das ir mama sakė, kad das, tik aš blogai parašiau. atsiprašau, kad aš durna ir jus klaidinu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:00:29
| Nuoroda
as tai dar su prielinksniais rasiau (in dem , kur buvo relativ), tai ji jauciu, kad bus blogai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:02:17
| Nuoroda
na matosi, kad prabegom zvilgtelejo i egza bet tai manau butu vienintele klaida, del kurios neabejoju o siaip vietoj "Erst" rasiau "später", nes pries tai parasyta, kad ne iskart suprato tas vaikas. taip pat vietoj "das" rasiau "was" ir manau, kad tai visgi tikti turetu butent del tokiu dalykeliu laikausi savo nuomones, kad geriau atsakymu neskelbti, viska isspres didysis svarbusis egzaminu centras
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:05:38
| Nuoroda
aj tai cia, manau, nieko baisaus, kad suklydai berasydama o zinai, geriau tu savo mamos sprendimus cia nebeplatink, nes kol kas manau,kad man visai normaliai sekes, o jei pasirodytu atsakymai, bijau, kad pradeciau kitaip manyt jau ir taip visiem labai sunku buvo, jie tai patys zino, o jei dar visi ats butu, tai visiskai visi i nevilti pultu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:11:26
| Nuoroda
bet negi nesmalsu teskto suvokimu ats suzinoti man tai ir baisu ir smalsu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:17:34
| Nuoroda
na isties taip keista, po matiekos valstybinio norejos viska zinot, o po sio egzo, tai nelabai norisi geriau butu klausymo teisingus ats suzinot, to tai noreciau, bet tikrai tai neimanoma nes klausymas ir buvo didziausia nesamone, tai butu gerai suzinot, ar gera spejimo nuojauta turiu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:23:25
| Nuoroda
O gal kas galit cia ir klausimo uzduotis imesti???
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:28:21
| Nuoroda
O rezultatu kada galima tiketis?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:34:15
| Nuoroda
nu laba diena. nuo kada relativpronomen su "was"?? ar apie kokį tu čia was turi omenyje?
ir negali būti "später", nes po to eina "dann" ir gaunasi sviestas sviestuotas.
kažkas prašė atsakymų-parašiau. tamstai akis bado?
jei neįdomu nežiūrėk. o gal kažkam įdomu?
susireikšminai truptutį.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:37:48
| Nuoroda
c&c>>>
p.s. linkiu paspringti savo puikybe
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
18:59:56
| Nuoroda
krc.. labiau susimaut negalejau, nervina. jauciuosi abgailetinai..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:32:00
| Nuoroda
pazvelkim optimistiskai... dauguma musu jauciasi po sio egzo nelaimingi baisiai... tai zinokit tik gerai ! siame forume lankosi tie, kam rupi egzai.. reiskias tie, kurie buvo laikomi kandidatais i labai aukstus balus... o is to isplaukia... kad visi prasciau paraseme, nei tikejomes pries pora dienu ar savaiciu... taip kad isvada : viskas bus OK !
tikiuos paguodziau ne tik save, bet ir jus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
19:44:09
| Nuoroda
Lyginant su pernai metais..tai buvo tikrai daug sunkiau. As neesu ta, kuri keleta metu gyvenusi Vokietijoje ir daug zinociau, tai man buvo sunkokas tikrai :> pasistengiau nepalikti tusciu vietu,.. taciau visada buna klaidu. O netgi zioplu klaidu buvo. Ko gero todel, kad sedejimas atsipina smegenis, tai ir protarpiais atsijungiau su pasauliu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
20:15:30
| Nuoroda
na as rasiau,kad esu isitikinus, tik del vieno atsakymo, del to das, o kiti- tai tik mano nuoziura ir tiek . Netvirtinau, kaip kazkas, kad cia tikrieji gerieji ats..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
20:22:51
| Nuoroda
be to was, wer ir yra relativpronomen, o pvz, das yra Demonstrativpronomen, katik gramatikoj ziurejau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
20:27:24
| Nuoroda
"das" yra relativpronomen. taigi jis reiskia "kuris" (neutreum gimine) baikit pyktis gi,viskas ok! visi susimovem - reiskia nebus taip blogai kaip atrodo ehh vienybes, zmones!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
20:30:55
| Nuoroda
was (kaip ir wer ir visi kiti) yra Subjektsatz (veiksnio salutinis sakinys)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
20:31:19
| Nuoroda
as ta pati norejau pasakyt, nera tikslo pyktis, ne mum spresti, kas teisus tiesiog cia kazkas inirso ir tiek. o nera cia ko
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
20:33:24
| Nuoroda
o klaidu visi busim pridare, pati inirsau pamacius kad ne visi mano rasyti ats sutampa su cia isdestytais bet geriau jau anksciau tam nusiteikt, kad paskui netektu nusivilt
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą