Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-09
20:33:19
| Nuoroda
o APIE tas "nestandartines uzduotis": buna tikrai keistu uzdaviniu, kuriuose reikia nemazai loginio mastymo, taiwa:)
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
10:39:45
| Nuoroda
siestaa rašė:
man tai nezinau kodel, bet kaista, kad tiek daug zmoniu siemet svajoja apie medicina. negi visi pasiruose" mokytis visa gyvenima":D?Esi jaunas tol, kol mokaisi:P Taigi, ilgai nesensim. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
12:20:50
| Nuoroda
cia geras pastebejimas MAZIAUSIAI 11 METU-STUDENTAI
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
19:19:56
| Nuoroda
tai jau tikrai:D beje, i medicina gali stoti tik idealiai besimokantys arba labai turtingi. ypac po reformos:p garantuoju, kad po egzaminu atkris puse svajoniu....
|
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-11
15:41:10
| Nuoroda
tie stojimai gi nera svarbiausias dalykas ir viska lemiantis, gi buna kad nepasiseka, del itampos viska sugadina. po to ir vadina tais turciu vaikuciais. juk gi svarbiausia kaip tu universitete mokinsiesi, kaip stengsiesi. negalima pagal egzaminu rezultatus sprest apie zmogu, ir nusiteikt pries ji kad jis turciu vaikas-taip tik rodant pavyda kad patys neturi tokiu tevu... |
Žinutė parašyta:
2009-05-11
17:12:38
| Nuoroda
Visi pabukit ramus ir neleiskit, kad blaivu prota uzvaldyta naujos reformos atnesta konkurencija. Juk gyventi zymiai smagiau bunant draugais, o ne priesais, kiekviena minute pasirengusiais pakenkti |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
18:57:05
| Nuoroda
aiste18 rašė:
tie stojimai gi nera svarbiausias dalykas ir viska lemiantis, gi buna kad nepasiseka, del itampos viska sugadina. po to ir vadina tais turciu vaikuciais. juk gi svarbiausia kaip tu universitete mokinsiesi, kaip stengsiesi. negalima pagal egzaminu rezultatus sprest apie zmogu, ir nusiteikt pries ji kad jis turciu vaikas-taip tik rodant pavyda kad patys neturi tokiu tevu... jei zmogus gabus, tai visiskai rezultatu per egzamina del itampos tikrai nesusigadins. reikia pazinti save, ir moketi save nuraminti. be to, su tais "turciu vaikuciais": va tie , kurie mini pavyda, tai tie is tikruju ir pavydi, jiems tas jausmas ir artimiausias. siaip ar taip, visi suras savo kelia. Gendaki, "imagination" DD taip, bukime geresni:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
20:11:50
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
aiste18 rašė:
tie stojimai gi nera svarbiausias dalykas ir viska lemiantis, gi buna kad nepasiseka, del itampos viska sugadina. po to ir vadina tais turciu vaikuciais. juk gi svarbiausia kaip tu universitete mokinsiesi, kaip stengsiesi. negalima pagal egzaminu rezultatus sprest apie zmogu, ir nusiteikt pries ji kad jis turciu vaikas-taip tik rodant pavyda kad patys neturi tokiu tevu... Ne taip supratai išsireiškimą ,,turčių vaikučiai''. Norėta pasakyti, kad jeigu nesi labai gabus, tai tėvams teks už mokslus pliekti tūkstančius ir tai padaryti galės tik turtingi tėvai. Prie ko čai tas ,,rodot pavydą, kad patys neturit tokių tėvų''? Iš kur tu išvis žinai, kokius mes tėvus turim. Į lankas nušnekėjai. Na zinai, tu mano minties turbut nesupratai, nes pamanei kad as tau asmeniskai sakau, jog TU pavydi turciam. as apibendrintai kalbu, kad tie, kurie labai varo ant tu turciu vaiku tai man nesuprantami, ka tas vaikas kaltas kad jo tevai turtingi? kam ji smerkti, jei jis nori mokytis, o tevai nori padeti? Varyti reiketu ant tinginiu,kurie mokytis nenori, nes tie "turciu vaikai" per daug plati savoka. naturalu, kad atsiranda pavydesniu, daug kam yra pikta, neteisinga, bet toks gyvenimas. Negi manai kad tinginiai stos i tokia specialybe, kur reikia nezmoniskai daug ir ilgai mokintis? na jau nezinau tokio tinginio kuris sau tokia kilpa ant kaklo uzsidetu visam gyvenimui. be to, is pradziu pasistenk suprast minti o tik po to sakyk kad as nusisnekejau. na negalima taip. |
Žinutė parašyta:
2009-05-11
20:20:44
| Nuoroda
siestaa rašė:
aiste18 rašė:
tie stojimai gi nera svarbiausias dalykas ir viska lemiantis, gi buna kad nepasiseka, del itampos viska sugadina. po to ir vadina tais turciu vaikuciais. juk gi svarbiausia kaip tu universitete mokinsiesi, kaip stengsiesi. negalima pagal egzaminu rezultatus sprest apie zmogu, ir nusiteikt pries ji kad jis turciu vaikas-taip tik rodant pavyda kad patys neturi tokiu tevu... jei zmogus gabus, tai visiskai rezultatu per egzamina del itampos tikrai nesusigadins. reikia pazinti save, ir moketi save nuraminti. be to, su tais "turciu vaikuciais": va tie , kurie mini pavyda, tai tie is tikruju ir pavydi, jiems tas jausmas ir artimiausias. siaip ar taip, visi suras savo kelia. Gendaki, "imagination" DD taip, bukime geresni:) Na jau. pazistu ne viena ir ne du tikrai stropius, gerus mokinius, kurie 10-tukus metiniuose turi, o islaiko vos vos, apie 10%,20%... tikrai buna tokiu, kuriems sunku susikaupti per egzamina, gi itampa, baime daro savo...:) o laimi tie,kurie yra saltu nervu, ir olimpiadininkai, kurie yra priprate prie tokios atmosferos ir sugeba susikaupti reikiamu metu. O jei apie ta pavyda, tai cia tik posakis toks yra: "kas sako, tas ant saves pasisako", kuris retai pasiteisina...:) O jei tu turi omeny mane, na tai zinok nepavydziu as tiem turciu vaikam, mane tevai tikrai paremtu, nors ir nelyja pinigais bet mokslam atsiranda |
Žinutė parašyta:
2009-05-11
22:09:15
| Nuoroda
tai wa ir reikia repetuotis, bandomiuosius egzaminus daryti, jei yra galimybe ir olimpiadose sudalyvauti. o niekam nepsakysi po to, kad itampa padare savo . tie zmnes tikriausiai per dau savimi pasitikejo ir tiek. laime ne piniguose, deja, ir sekme ne juose. moksluose reikia ir issilaikyti turint minimalu pinigu kieki.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
23:21:12
| Nuoroda
jo jo....as pazistu irgi kazkur 5 ... gal pakala kai sumasto, bet sansu jokiu . DD
griztam prie temos:CHEMIJOS EGZAMINAS
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
23:49:49
| Nuoroda
Iš 2007 m. chemijos VBE: 10.4. "Viename fantastiniame romane rašytojas taip apibūdina raketą: „Joje buvo „deguonies Kaip išspręstumėte tokį uždavinuką? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
13:05:51
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
Sprendžiau šitą. Romano autorius skaičiuodamas suklydo, nes iš 25t Bertoleto druskos galima gauti tik 6 tūkstančius su kažkiek ten kub. m. deguonies. Tai turbūt blogai įsiskaitei į sąlygą. Aš tokio nespręsčiau ir pateikčiau apeliaciją NEC. Perskaityk dar kartą ir pasakyk kodėl. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
13:51:08
| Nuoroda
nematau cia nieko sudetingo, gavosi 6857,1l |
Žinutė parašyta:
2009-05-12
14:02:42
| Nuoroda
aiste18 rašė:
nematau cia nieko sudetingo, gavosi 6857,1l Aš nesakau, kad jis sudėtingas. Paprasčiausiai jo neįmanoma išspręst. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
16:47:41
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
aiste18 rašė:
nematau cia nieko sudetingo, gavosi 6857,1l Aš nesakau, kad jis sudėtingas. Paprasčiausiai jo neįmanoma išspręst. neimanoma? na as manau, kad tie, kurie rengia egzamino uzduotis, apie chemija nusimano daugiau nei tu, ar klystu? galbut per daug sudetingai i si uzdavini ziuri, izvelgi tai ko nereikia |
Žinutė parašyta:
2009-05-12
17:24:53
| Nuoroda
Viską įžvelgiu kiek reikia. Ir nusimanymas apie chemiją čia neturi reikšmės. Uždavinyje niekur nepaminėta, kad tame "deguonies kambaryje" yra n.s. (normalios sąlygos). Todėl negalima teigti, kad vienas molis dujų užima 22,4 l tūrio. Esant kitokiam slėgiui ar temperatūrai rezultatai visai kitokie. Todėl čia ne aš per daug įžvelgiu ar pan., o paprasčiausiai egzaminų sudarinėtojai blogai sudarė sąlygą. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
19:20:03
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
Iš 2007 m. chemijos VBE: 10.4. "Viename fantastiniame romane rašytojas taip apibūdina raketą: „Joje buvo „deguonies Kaip išspręstumėte tokį uždavinuką? As ir esu del sito susigincijes su mokytoja, bet liepe skaiciuoti normaliomis salygomis |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
19:21:41
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
R.V.U. rašė:
Viską įžvelgiu kiek reikia. Ir nusimanymas apie chemiją čia neturi reikšmės. Uždavinyje niekur nepaminėta, kad tame "deguonies kambaryje" yra n.s. (normalios sąlygos). Todėl negalima teigti, kad vienas molis dujų užima 22,4 l tūrio. Esant kitokiam slėgiui ar temperatūrai rezultatai visai kitokie. Todėl čia ne aš per daug įžvelgiu ar pan., o paprasčiausiai egzaminų sudarinėtojai blogai sudarė sąlygą. Šaunu, kad pastebėjai. Aš sprendžiau per vieną bandomąjį, tai per tą skubėjimą apie tai net nesusimąsčiau. Bet tai jau ne pirmas NEC lepsusas, tai per daug ir nesistebiu. Kuo tolyn, tuo blogyn, man atrodo ) man sitas uzdavinys, kai sprendziau, juoka sukele:DDD matyt norejo koki originalesni uzdavinuka sukurt, tik nelabai pavyko:D siaip ar taip, cia tik paprasciausio preliminaraus apskaiciavimo reikalauja, uz tuos du taskelius reikia paprasciausiai "ijungt durniu" ir paskaiciuot, ar tas romano autorius galejo klysti, ar ne. jei pradesim irodinet, kad deguonis neiprastom salygom gali uzimt ir 10000 m3, tai egzamino vertintojai, aklai vadovaudamiesi instrukcija ,paprasciausiai neduotu tasku. nors ir raketoje gali buti palaikomos n.s. specialais metodais, taciau BTUTINA TAI PAMINETI UZDAVINYJE. geda, NEC, geda.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
20:12:29
| Nuoroda
Vertinimo instrukcijoje tai, žinoma, parašyta, jog reikia skaičiuot lyg ten būtų n.s., bet vistiek nekorektiška uždavinio sąlyga. Dar buvau kažkurių metų egzamine radęs netikslumą. |