Anglu k. VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-01 15:51:33 | Nuoroda
:)p rašė:

Beje kas turit 2007 metu  valstybinio egzamino klausymo uzduoties atsakymus? :D

Prašau

Part 1:

1) C; 2) C; 3) B; 4) A ; 5) B; 6) C; 7) C.

Part 2:

1) A short; 2) Reading; 3) Scan; 4) Youth; 5) Users; 6) Negative/bad; 7) Do; 8) Mark; 9) Childishly; 10) Sections; 11) Ten; 12) Advanced; 13) Opportunities.

Part 3:

1) A; 2) F; 3) D; 4) C; 5) B.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:16:42 | Nuoroda

O kaip manot, ar labai kabinsis egze, jei mano raidės tokios kaip pvz angliška A (apvalaina), M, N (prasidedancios nuo viršaus), I (lenktu viršum) bus labiau standartiškai parašytos? Nes kiek prisimenu iš pirmų klasių, tai rašytinės anglų šios raidės turi savitą formą, o per tiek metų aš tikrai taip nerašinėjau, rašiau kaip įpratus lietuviškas ir tiek. Čia kabintųsi ar kiekvieno rašto reikalas?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:33:46 | Nuoroda
Stebukl-Inga rašė:

O kaip manot, ar labai kabinsis egze, jei mano raidės tokios kaip pvz angliška A (apvalaina), M, N (prasidedancios nuo viršaus), I (lenktu viršum) bus labiau standartiškai parašytos? Nes kiek prisimenu iš pirmų klasių, tai rašytinės anglų šios raidės turi savitą formą, o per tiek metų aš tikrai taip nerašinėjau, rašiau kaip įpratus lietuviškas ir tiek. Čia kabintųsi ar kiekvieno rašto reikalas?

Dėl to tai tikrai nesikabins,  svarbu, kad atpažinu jog ten  a ar i, ar n ir t.t. pvz mano  tai  labai  sunkiai atpažins nes mano  n s r jos visos vienodos.. tad reikės pasistenkti...gražiai rašyti..:D

• Fizika / VBE 40
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 17
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:50:32 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:

Radau jau ir klausymo užduotis ten, bet man neįdomu vėl daryti tuos egzaminus, nes aš jau juos dariau į lapus  bet šiaip gera mokymosi svetainė!

aš nerandu niekaip klausymo, gal gali nukopint linką? ar kasnors, kurie žinot, gal galit?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:55:29 | Nuoroda

Sveiki.:)

Norėjau paklausti apie 2008 metų rašimo dalį, tą, kur e.laišką reikėjo parašyti. Kaip reikia pradėti? Iš karto pradėti, kad aš rašau, nes noriu atsiprašyti, kad negalėsiu priimti atvykėlio ir duoti informacijos, kurios prašėte? O tada antroje pastraipoje paaiškinti kodėl (taip keistai tada išeina). O gal tada kažkokią kitą pradžią parašyti? Maždaug, rašau, kad suteikčiau informacijos, kurios prašėte.

Dėkui.

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:58:12 | Nuoroda
quartiz rašė:
Saulėgrąža rašė:

Radau jau ir klausymo užduotis ten, bet man neįdomu vėl daryti tuos egzaminus, nes aš jau juos dariau į lapus  bet šiaip gera mokymosi svetainė!

aš nerandu niekaip klausymo, gal gali nukopint linką? ar kasnors, kurie žinot, gal galit?

nec.lt/105/ 2008 pakartotinis.
nec.lt/90/ o čia likę. Nežinau, kurių čia reikėjo. Ir ar išvis šito reikėjo.;D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 16:59:24 | Nuoroda
Incognito rašė:
quartiz rašė:
Saulėgrąža rašė:

nec.lt/105/ 2008 pakartotinis.
nec.lt/90/ o čia likę. Nežinau, kurių čia reikėjo. Ir ar išvis šito reikėjo.;D

šito šito, ačiū labai :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 17:21:56 | Nuoroda
Incognito rašė:

Norėjau paklausti apie 2008 metų rašimo dalį, tą, kur e.laišką reikėjo parašyti. Kaip reikia pradėti? Iš karto pradėti, kad aš rašau, nes noriu atsiprašyti, kad negalėsiu priimti atvykėlio ir duoti informacijos, kurios prašėte? O tada antroje pastraipoje paaiškinti kodėl (taip keistai tada išeina). O gal tada kažkokią kitą pradžią parašyti? Maždaug, rašau, kad suteikčiau informacijos, kurios prašėte.

Dėkui.

Aha,reikia is kart rasyti del ko rasai,beje,nedaugzodziauk,o rasyk tiksliai ir aiskiai,nes zodziu skaicius ribotas :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 17:34:21 | Nuoroda
Incognito rašė:

Dėkui.

Aha,reikia is kart rasyti del ko rasai,beje,nedaugzodziauk,o rasyk tiksliai ir aiskiai,nes zodziu skaicius ribotas :)

Ačiū.:) Tai iš karto ir pradėti tuo pirmu punktu, kur parašyta? Ir tai bus kaip pradžia?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 18:20:12 | Nuoroda

Gal gali kas nors įmesti nuoroda ar parašyti  2008 metų anglų VBE  klausymo užduoties Part2 atsakymys,  nes nec.lt ten  nėra ...

• Fizika / VBE 40
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 17
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2009-06-01 18:35:45 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2009-06-01 18:46:23 | Nuoroda
Incognito rašė:
Incognito rašė:

Dėkui.

Ačiū.:) Tai iš karto ir pradėti tuo pirmu punktu, kur parašyta? Ir tai bus kaip pradžia?

Na uzduoti raso pvz:parasykite ir padekokite/atsiprasykite kad negalesite dalyvauti..tai taip ir pradedi:) (juk zmogus atpleses laiska,pirmiausia nori zinoti kokiu tikslu rasoma) :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 19:06:03 | Nuoroda

man mokytoja sake, kad visus tuos trumpinimus (don't, haven''t, won't...) reikia skaiciuoti kaip du zodzius. as visada juos skaiciuodavau kaip viena, ir taip sunkiai itelpu i 150 ar kiek ten zodziu, kuriuos reikia parasyt per egza.. ka apie tai manote?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 19:15:39 | Nuoroda
wilmoooote rašė:

man mokytoja sake, kad visus tuos trumpinimus (don't, haven''t, won't...) reikia skaiciuoti kaip du zodzius. as visada juos skaiciuodavau kaip viena, ir taip sunkiai itelpu i 150 ar kiek ten zodziu, kuriuos reikia parasyt per egza.. ka apie tai manote?

Jei oficialus-tai santrumpu negali buti,todel ir skaitosi kaip du zodziai (do not, have not) :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 19:22:26 | Nuoroda

as zinau, kad oficialiam negali but jokiu trumpinimu, bet kaip neoficialiam (informal) ??

dar man idomu, ar visi itelpat i ta zodziu riba rasiniusoe? as niekaip netelpu, visada prirasau per daug ir tenka ismest kai kuriuos sakinius...

Žinutė parašyta: 2009-06-01 19:35:34 | Nuoroda
wilmoooote rašė:

as zinau, kad oficialiam negali but jokiu trumpinimu, bet kaip neoficialiam (informal) ??

dar man idomu, ar visi itelpat i ta zodziu riba rasiniusoe? as niekaip netelpu, visada prirasau per daug ir tenka ismest kai kuriuos sakinius...

Neoficialiam galima,tik dbr supainiojai su tais zodziais :D as tai tas santrumpas skaitydavau kaip viena zodi :? o del skaiciaus,tai kaip kada,kartais per daug,karts per mazai,bet stengiuos glaust mintis :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 20:18:34 | Nuoroda

Ee, o pvz: 2008m. tame laiske, tai gaunasi 5-6 pastraipos.

1. Parasai, del ko rasai, o paskui  tem tiem punkatam po viena pastraipa, nu ir paskui???

Ar tiesiog visus tuos punktus gali sudet i kelias pastraipas??/Nors mes mokykloj rasdavom kiekvienam punktuj po atskira pastraipa.

2. Kaip del pirmos pastraipos? Ten tik parasai, del ko rasai, ir paaiskini, kodel ten to mokinio negali priimti pas saves i namus, ar paaiskinima jau ikisi i kita pastraipa(2 pastraipa)??

aciu

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:07:39 | Nuoroda
bembinas rašė:

Ee, o pvz: 2008m. tame laiske, tai gaunasi 5-6 pastraipos.

1. Parasai, del ko rasai, o paskui  tem tiem punkatam po viena pastraipa, nu ir paskui???

Ar tiesiog visus tuos punktus gali sudet i kelias pastraipas??/Nors mes mokykloj rasdavom kiekvienam punktuj po atskira pastraipa.

2. Kaip del pirmos pastraipos? Ten tik parasai, del ko rasai, ir paaiskini, kodel ten to mokinio negali priimti pas saves i namus, ar paaiskinima jau ikisi i kita pastraipa(2 pastraipa)??

aciu

Kiekvienam teiginiui reikia naujos pastraipos, tada gausi maksimalų taškų skaičių už teksto kostrukciją (atrodo, 4)

Vat, dėl to antro klausimo ir aš problemą turėjau/ turiu. Rašė, kad iš karto parašyti viską. bet majn taip keistai. Nors nežinau. Nebent kokį sakinį pradžiojre dar parašyti.

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:09:13 | Nuoroda

Iš kur čia tos j raidė atsirado.;DD Nekreipkite dėmesio - techniniai nesklandumai.;DD

Žinutė parašyta: 2009-06-02 12:48:04 | Nuoroda

Gal kas turit anglu VBE 2007 metu pakartotines sesijos ats? :(

• Istorija / VBE 58
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / VBE 59
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 73
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą