Anglu k. VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-02 15:52:56 | Nuoroda

del to antro klausimo:

jau pirmoje pastraipoje reikia paaiskinti kodel negali priimti ir pakviesti kitu laiku, vasara :) o antoje pastraipoje jau klausineji apie amziu ir t.t. :)

• Chemija / VBE -
  • Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:13:08 | Nuoroda

Sveiki ryt nelemtas egzaminas... Gal kas turite ivairiu rasiniu tipu [ese, oficialus, neoficialus laiskai, paragrafas ir t.t...] rasymo strukturas? Ta prasme, kaip rasyti, kiek zodziu, adresai butini - nebutini ir pan... Buciau labai dekinga Info siuskit i

Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:22:48 | Nuoroda

rytoj svarbiausias man išbandymas laukia :)... labiausiai bijau dėl klausymo dalies, neramu, kad neišgirsiu per abu kartus, ypač kur ta užduotis būna žodžius išgirst ir įrašyt. stresas vistiek daro savo :D

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 64
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:27:35 | Nuoroda

As irgi del klausymo bijau, nesiseka su tais atpazinimais, kas kalba. Na bet reik tiketis geriausio

Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:38:19 | Nuoroda
taddy111 rašė:

del to antro klausimo:

jau pirmoje pastraipoje reikia paaiskinti kodel negali priimti ir pakviesti kitu laiku, vasara :) o antoje pastraipoje jau klausineji apie amziu ir t.t. :)

O kaip tada pradėti antrą pastraipą? Kokiu jungiamuoju žodžiu: secondly, futhermore?

Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:40:35 | Nuoroda

Nu aš tai nesuprantu. Jūs visi kaip iš dangaus nukritę ir atrodo, kad neitumėt į mokyklą. Mokytoja mums viską labai gerai išaiškino apie egzaminą ir aš visiškai neturiu jokių klausimų. Ką jūsų mokyytojai veikia per pamokas, kad jūs nieko nezinot?

Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:51:16 | Nuoroda

durniu voliojo

Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:54:17 | Nuoroda
ingridaite rašė:

Nu aš tai nesuprantu. Jūs visi kaip iš dangaus nukritę ir atrodo, kad neitumėt į mokyklą. Mokytoja mums viską labai gerai išaiškino apie egzaminą ir aš visiškai neturiu jokių klausimų. Ką jūsų mokyytojai veikia per pamokas, kad jūs nieko nezinot?

Man irgi keista,kaip zmones paskutine diena pradeda dometis viskuo :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-02 17:57:42 | Nuoroda

Na ir man iškilo klausimas, o po kiekvienos uždieties pasako, kad jau laikas baigėsi ir kita užduoti reik daryt ar gali ir ne iš eilės užduotis daryti?

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:00:33 | Nuoroda

Taip tik po/prieš klausymą (nežinau ar pradžioje ar pabaigoje jis bus) būna, visas kitas užduotis savo nuožiūra sprendi.

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 70
Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:03:18 | Nuoroda
Muf Muf rašė:

Taip tik po/prieš klausymą (nežinau ar pradžioje ar pabaigoje jis bus) būna, visas kitas užduotis savo nuožiūra sprendi.

Dazniausiai pradzioje buna klausimas ;) o ka po jo zadat pirma daryt? geriau laiskus rasyt ar skaityma daryt? 

Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:06:30 | Nuoroda

Kas dėl eiliškumo, tai visiem tikriausiai aišku, kad pirma klausymas :D. O paskui kaip jau norit. Aš asmeniškai, tai jei jausiu tuometu, kad rašiniui daug idėjų turiu, tai jį ir rašysiu. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:07:15 | Nuoroda
Karalaitė rašė:

Na ir man iškilo klausimas, o po kiekvienos uždieties pasako, kad jau laikas baigėsi ir kita užduoti reik daryt ar gali ir ne iš eilės užduotis daryti?

padarai klausymo uzduotis butinai pagal laika, o toliau darai ka nori =)

Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:08:47 | Nuoroda

per bandomąjį aš viską rašiau taip, kaip sudėta buvo ir gerai gavos, laiko nemažai atliko, nes mano manynu rašymui laiko tikrai su kaupu skirta, nors aišku per egzą atsakingiau tikrinsiuos negu per bandomąjį :)

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 64
Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:09:47 | Nuoroda

Na aiskina mokytojos, bet vistiek yra noras dar karta viska suzinoti, is naujo dometis,dometis... Jei jautiesi UZTIKRINTA, tai neteisk kitu, kad kazkokios info praso, kad ir paskutine diena ...

siaip pirmiausia buna klausymas, paskuj galima daryt visas kitas uzduotis. nesvarbu nuo kurios pradesi :) esme viska padaryti :D as asmeniskai padarysiu pirmiausia skaityma, USE OF ENGLISH, nu zodziu visus pratimus dar laiko pasitaupysiu, kad rasiniams daugiau butu tada neskubedama bandysiu rasyti...

Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:09:59 | Nuoroda

Dėkuianglų taip bijau, kad, atrodo, nieko nebežinau...

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:11:51 | Nuoroda

na man panasiai, bet atrodo NERA KO BIJOTI... dar kai anglu 10 isejo, bet vistiek... silpnai kazkaip jauciuosi Nors nera cia ko bijoti ! prie VBE matematikos isigasdinau, tai ir pridariau durnu klaidu...db ziauriai gailiuosi, kad tokia issiblaskius buvau ir elementariu formuliu nesugebejau parasyt... Taip ir nuplauke 10 - 11 tasku reik ziuret, kad per anglu taip nebutu

Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:15:50 | Nuoroda

Nors ir 9 turiu semestre, bet vis vien bijau, kad blogai man bus

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:16:26 | Nuoroda

Klausymas > Skaitymas > Kalbos vartojimas > laiškas/rašinys. :) Šiaip kas domėjosi rusų, vokiečių VBE galėjo pastebėti, kad abiejuose rašiniai ir laiškai buvo kažkas apie draugą, pavyzdžiui rusų egzamine viena užduotis buvo parašyti laišką draugui, o kita aprašyti draugą, vokiečių antroje užduotyje taip pat kažkas apie draugus buvo, dar gal kas supranta prancūzų galėtų užmest akį į prancūzų VBE, nes visai tikėtina, kad ir anglų VBE kažkas panašaus gali būti įdėta :)

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 70
Žinutė parašyta: 2009-06-02 18:21:23 | Nuoroda

hm, manau, kad anglu gali but ne apie drauga... ko labiausiai bijau, tai klausymo visa kita tai ismastyt galima mazdaug, ar bent jau parasyt zodi, kuris atrodo tinkamiausias ajj, viskas bus gerai

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą