Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:42:53
| Nuoroda
Kovaldas. rašė:
p.s. anglu mokytoja sake, kad gali kliut e-mail writingas, pasimokinkit, turiu medziagos jai kam reik. Thanks a lot ! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:44:50
| Nuoroda
Kovaldas. rašė:
p.s. anglu mokytoja sake, kad gali kliut e-mail writingas, pasimokinkit, turiu medziagos jai kam reik. Gal gali? [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:45:01
| Nuoroda
susirask nete paprasta laiska ir emeila, skirtums yra |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:45:44
| Nuoroda
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:
nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:50:16
| Nuoroda
kaip neina susikaupt, prisest prie knygos, kazka paskaitinet.....
tik prie pc prilipus negaliu, NERVAI. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:51:23
| Nuoroda
Paprastas laiskas ir emailas rasosi veinodai ,jei rasai kokiam svarbiam asmeniui. Juk abiem yra formal stilius |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:53:13
| Nuoroda
Gal galėtum ir man e-mail pavyzdžių atsiūsti [email protected] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:53:37
| Nuoroda
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:
nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.) kuriuose? e-mailuose ar paprastuose ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:56:11
| Nuoroda
jiewaa rašė:
kaip neina susikaupt, prisest prie knygos, kazka paskaitinet.....
tik prie pc prilipus negaliu, NERVAI. gerai gerai, nervuokis ir rytoj rasydama, gal susivarysi tada bus didesne galimybe man geriau islaikyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:56:16
| Nuoroda
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:
nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.) kuriuose? e-mailuose ar paprastuose ? O e-mail'as ne laiskas ? Mail? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:56:55
| Nuoroda
man jau sukasi viskas ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:59:15
| Nuoroda
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:
nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.) kuriuose? e-mailuose ar paprastuose ? O e-mail'as ne laiskas ? Mail? krc sneki y pievas, rasydamas bandomajy laiske nepavartojau nei vieno linkingo ir del to gavau is mokytojos pastaba ir zinoma maziau balu surinkau. tajgi esme tame jog linkingai butini. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:00:26
| Nuoroda
susivaryt nebent ant klausymo galiu ..neduok dieve pasodys i sales kampa koki... nu va, nebutai LIETUVIS.. kitam tik blogo linki
p.s. gal tu pavydziu ir man i e-mail imest galit? [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:03:52
| Nuoroda
jiewaa rašė:
susivaryt nebent ant klausymo galiu ..neduok dieve pasodys i sales kampa koki... nu va, nebutai LIETUVIS.. kitam tik blogo linki
p.s. gal tu pavydziu ir man i e-mail imest galit? [email protected] as irgi del to gruzinuosi, kad tik y gala nepasodintu :-D pats svarbiausias man egzas anglu, tajgi reikia kad kuo daugiau neislaikiusiu butu taj va padaryk man paslauga ir neislaikyk :-D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:05:34
| Nuoroda
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:
nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.) kuriuose? e-mailuose ar paprastuose ? O e-mail'as ne laiskas ? Mail? krc sneki y pievas, rasydamas bandomajy laiske nepavartojau nei vieno linkingo ir del to gavau is mokytojos pastaba ir zinoma maziau balu surinkau. tajgi esme tame jog linkingai butini. Tai kiaušinis tas tavo mokytojas. Atsiversk vadovėlį, jei tokius naudojat, ir pažiūrėk kaip kas. NEC kokybinėse analizėse pateikiami pavyzdžiai su link'ais ir nesakoma, kad jų naudoti negalima. Bet bbz kaip į tą žiūrės atskiri vertintojai. Point'as tame, kad nedėdamas linkų laiške tikrai nesuklysi, o dedant gali būt ir taip ir taip, priklauso nuo vertintojo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:13:32
| Nuoroda
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:
nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.) kuriuose? e-mailuose ar paprastuose ? O e-mail'as ne laiskas ? Mail? krc sneki y pievas, rasydamas bandomajy laiske nepavartojau nei vieno linkingo ir del to gavau is mokytojos pastaba ir zinoma maziau balu surinkau. tajgi esme tame jog linkingai butini. Tai kiaušinis tas tavo mokytojas. Atsiversk vadovėlį, jei tokius naudojat, ir pažiūrėk kaip kas. NEC kokybinėse analizėse pateikiami pavyzdžiai su link'ais ir nesakoma, kad jų naudoti negalima. Bet bbz kaip į tą žiūrės atskiri vertintojai. Point'as tame, kad nedėdamas linkų laiške tikrai nesuklysi, o dedant gali būt ir taip ir taip, priklauso nuo vertintojo. vnz nekliedek, mano bandomajy taise trys vertintojai, du is ju priklauso egzaminu vertinimo komisijai, tajgi geriau jau pasikliausiu patikimais mokytojais nei bbz kuo. o tu rasyk kaip tik nori man visiskai px, kaip jau sakiau kuo daugiau neislaikiusiu tuo man geriau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:13:33
| Nuoroda
Siaip pvz: giving information formal laiske, linkus reikia naudoti, o jei nenaudoji, tai minus balu gauni. Tad nereikia, cia skiesti, kad linkai nenaudojami, jei nezinai. Speju, ne jo, o tavo mokytojas yra kaliausas. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:14:00
| Nuoroda
Laiške rašom firstly, secondly, finally, o rašinį moreover, on the other hand ir t.t. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:14:33
| Nuoroda
Nebloga taktika suvaryti kitus stebiuosi išradingumu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
20:15:15
| Nuoroda
Ai nu. Mokėmės, mokėmės formal/informal, o čia pyst - el. laiškas. Erzina kartais tų mokytojų numanymas. |