Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:15:16
| Nuoroda
@sokoladini trauk nagus nuo siestos kol dar i zubus negavai ir tau barscius nepaleidau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:24:52
| Nuoroda
vycas722 rašė:
@sokoladini trauk nagus nuo siestos kol dar i zubus negavai ir tau barscius nepaleidau Atleisk, nesuprantu valkatu zargono |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:27:45
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
vycas722 rašė:
@sokoladini trauk nagus nuo siestos kol dar i zubus negavai ir tau barscius nepaleidau Atleisk, nesuprantu valkatu zargono viskas, iki gyvenimo galo uzsitraukei prakeiksma. tuoj pasiimsiu tavo voodoo lele - karunos sokolado plytele |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:36:07
| Nuoroda
sokoladinis jau nuejo ciucia liulia
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:44:27
| Nuoroda
siestaa rašė:
tikraja prasme tai as blondine(juk tikroji prasme-tai plauku spalva) o i kitas prasmes as net pati nelabai noriu gilintis eikime, jei graziai labos palinkesi saldziu sapnu, mano skaiscioji saulute |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:45:56
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
tikraja prasme tai as blondine(juk tikroji prasme-tai plauku spalva) o i kitas prasmes as net pati nelabai noriu gilintis eikime, jei graziai labos palinkesi saldziu sapnu, mano skaiscioji saulute labanakt, saldusis stebukle |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
11:37:20
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
tikraja prasme tai as blondine(juk tikroji prasme-tai plauku spalva) o i kitas prasmes as net pati nelabai noriu gilintis eikime, jei graziai labos palinkesi saldziu sapnu, mano skaiscioji saulute labanakt, saldusis stebukle labas rytas saule sviecia , vairuoti kviecia keliauju i vairavimo pamoka panervuot instruktoriu
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:40:59
| Nuoroda
siestaa rašė:
labas rytas saule sviecia , vairuoti kviecia keliauju i vairavimo pamoka panervuot instruktoriu labas labas vajetau, dar viena blondine uz vairo |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:00:00
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
labas rytas saule sviecia , vairuoti kviecia keliauju i vairavimo pamoka panervuot instruktoriu labas labas vajetau, dar viena blondine uz vairo O TAIP ir as esu dar viena eismo dalyve, kuria pamate nuo kelio nuvaziuos dar daugiau vyru |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:14:37
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
labas rytas saule sviecia , vairuoti kviecia keliauju i vairavimo pamoka panervuot instruktoriu labas labas vajetau, dar viena blondine uz vairo O TAIP ir as esu dar viena eismo dalyve, kuria pamate nuo kelio nuvaziuos dar daugiau vyru Tu tik ziurek i sikna kam neivaziuok ir apsiklijuok klevo lapais is visu pusiu |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:32:01
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
labas rytas saule sviecia , vairuoti kviecia keliauju i vairavimo pamoka panervuot instruktoriu labas labas vajetau, dar viena blondine uz vairo O TAIP ir as esu dar viena eismo dalyve, kuria pamate nuo kelio nuvaziuos dar daugiau vyru Tu tik ziurek i sikna kam neivaziuok ir apsiklijuok klevo lapais is visu pusiu dar reikia pirmiausiai normaliai igyti praktikos o po to jau galesiu vazinet po Lietuva , apsiklijavus klevo lapais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:49:04
| Nuoroda
siestaa rašė:
dar reikia pirmiausiai normaliai igyti praktikos o po to jau galesiu vazinet po Lietuva , apsiklijavus klevo lapais truksta praktikos? brangute, tai ko manes neprasai - pamokyciau tave valdyti masina su ja reikia elgtis lygiai taip pat kaip su moterimi - jausti kiekviena jos virpesi, klausyti ka jinai tau sako, tausoti ja, nespausti iki pat galimybiu ribos, taciau tuo pat metu turi tvirta ja valdyti, priversti ja tau paklusti, privalai neprarasti kontroles... o kai suvazineji, tiesiog keiti i kita |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:55:38
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
dar reikia pirmiausiai normaliai igyti praktikos o po to jau galesiu vazinet po Lietuva , apsiklijavus klevo lapais truksta praktikos? brangute, tai ko manes neprasai - pamokyciau tave valdyti masina su ja reikia elgtis lygiai taip pat kaip su moterimi - jausti kiekviena jos virpesi, klausyti ka jinai tau sako, tausoti ja, nespausti iki pat galimybiu ribos, taciau tuo pat metu turi tvirta ja valdyti, priversti ja tau paklusti, privalai neprarasti kontroles... o kai suvazineji, tiesiog keiti i kita vadinasi " PRASAU MANE PAMOKYTI VALDYTI MASINA " taip, klausyti ka jinai sako :be jokiu spyriojimusi tausoti. saugoti. globoti valdyti - tinka masinai, bet netinka moteriai. moterys is prigimties yra laisvos asmenybes. priversti ja tau paklusti- masina gar ir paklustu, bet moteris isslystu kaip zuvis is ranku, kaip smelis tarp pirstu. ne be reikalo jai duotos grakscios formos paskutinis sakinys mane pribloske. atsimink, moterys keicia vyrus, o ne vyrai moteris |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:02:50
| Nuoroda
@siestaa mano pasisakymai tiesiog dirba savo darba |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:06:17
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa mano pasisakymai tiesiog dirba savo darba o tai koks tas darbas- pribloksti? tada tavo pasisakymai dirba pilnu etatu visu pajegumu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:21:29
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa mano pasisakymai tiesiog dirba savo darba o tai koks tas darbas- pribloksti? tada tavo pasisakymai dirba pilnu etatu visu pajegumu butent saulute, skrendu pasiplaukiot dar susitiksim |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
20:24:24
| Nuoroda
@sokoladini
parlekei jau? as tai pirty buvau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
20:32:35
| Nuoroda
siestaa rašė:
@sokoladini parlekei jau? as tai pirty buvau Pas mane viskas vietoje - iskisi snapa pro duris, o ten - ezeras |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
20:39:27
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini parlekei jau? as tai pirty buvau Pas mane viskas vietoje - iskisi snapa pro duris, o ten - ezeras kaip nuostabu...O aplink mano gyvenama vieta daugiau misku, nei ezeru , todel vakar teko vaziuot i Dzukija, norint perplaukti didesni ezera kokia as nusidejele Tau nusikaltau nenusikalsdama ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
20:58:37
| Nuoroda
siestaa rašė:
kaip nuostabu...O aplink mano gyvenama vieta daugiau misku, nei ezeru , todel vakar teko vaziuot i Dzukija, norint perplaukti didesni ezera kokia as nusidejele Tau nusikaltau nenusikalsdama ... As kaip kunigas - isganyciau uz visas nuodemes, ne tik pries mane |