Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
21:11:44
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
kaip nuostabu...O aplink mano gyvenama vieta daugiau misku, nei ezeru , todel vakar teko vaziuot i Dzukija, norint perplaukti didesni ezera kokia as nusidejele Tau nusikaltau nenusikalsdama ... As kaip kunigas - isganyciau uz visas nuodemes, ne tik pries mane taip sakant visu galu meistras.... reiketu Tau ilgai mano nuodemiu klausytis, nes jau prisidirbus, tai prisidirbus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
22:23:49
| Nuoroda
@siestaa sudauzei man sirdi, o tai - mirtina nuodeme pirma karta isimylejau televizijos zvaigzde ir se tau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
22:58:27
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa sudauzei man sirdi, o tai - mirtina nuodeme pirma karta isimylejau televizijos zvaigzde ir se tau sudauzyti sirdi, tai ne kokia lekste i siena paleisti . negaleciau as taip prasyciau cia be uzuominu kas buvo ten, ka matei , tas prazuvo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:19:44
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa sudauzei man sirdi, o tai - mirtina nuodeme pirma karta isimylejau televizijos zvaigzde ir se tau sudauzyti sirdi, tai ne kokia lekste i siena paleisti . negaleciau as taip prasyciau cia be uzuominu kas buvo ten, ka matei , tas prazuvo sakai negalima moters suvaldyti tereikia zinoti, kuria svirtele patraukti, kuri mygtuka paspausti ka gi, matyt neperkalbesiu taves stot i VU perrasau savo prasyma tuomet ir srendu i "kamane" |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:26:04
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa sudauzei man sirdi, o tai - mirtina nuodeme pirma karta isimylejau televizijos zvaigzde ir se tau sudauzyti sirdi, tai ne kokia lekste i siena paleisti . negaleciau as taip prasyciau cia be uzuominu kas buvo ten, ka matei , tas prazuvo sakai negalima moters suvaldyti tereikia zinoti, kuria svirtele patraukti, kuri mygtuka paspausti ka gi, matyt neperkalbesiu taves stot i VU perrasau savo prasyma tuomet ir srendu i "kamane" @sokoladinis nedris i kmu stot, ten ir taip bus anksta. o is vis geriau eik ir persirasyk i taikomaja matematika. bent vienu krepseliu butu daugiau i biomedicina |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:30:02
| Nuoroda
vycas722 rašė:
@sokoladinis nedris i kmu stot, ten ir taip bus anksta. o is vis geriau eik ir persirasyk i taikomaja matematika. bent vienu krepseliu butu daugiau i biomedicina nepergyvenk taip juk istosi be jokio vargo juk galetume kartu dugzti ir jaunuju bituciu sunesta medu kopineti aisku, po to kai siestaa pakeistu mane kaip suvazineta automobili |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:35:27
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa sudauzei man sirdi, o tai - mirtina nuodeme pirma karta isimylejau televizijos zvaigzde ir se tau sudauzyti sirdi, tai ne kokia lekste i siena paleisti . negaleciau as taip prasyciau cia be uzuominu kas buvo ten, ka matei , tas prazuvo sakai negalima moters suvaldyti tereikia zinoti, kuria svirtele patraukti, kuri mygtuka paspausti ka gi, matyt neperkalbesiu taves stot i VU perrasau savo prasyma tuomet ir srendu i "kamane" svirtele ...mygtuka... mielasis, ne viskas, deja, pagrista automatika rasyk, jei nori i tikra medicinos universiteta istot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:36:38
| Nuoroda
vycas722 rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa sudauzei man sirdi, o tai - mirtina nuodeme pirma karta isimylejau televizijos zvaigzde ir se tau sudauzyti sirdi, tai ne kokia lekste i siena paleisti . negaleciau as taip prasyciau cia be uzuominu kas buvo ten, ka matei , tas prazuvo sakai negalima moters suvaldyti tereikia zinoti, kuria svirtele patraukti, kuri mygtuka paspausti ka gi, matyt neperkalbesiu taves stot i VU perrasau savo prasyma tuomet ir srendu i "kamane" @sokoladinis nedris i kmu stot, ten ir taip bus anksta. o is vis geriau eik ir persirasyk i taikomaja matematika. bent vienu krepseliu butu daugiau i biomedicina Vycai, tu tikrai istosiGali jau matuotis balta chalateli |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:51:11
| Nuoroda
siestaa rašė:
svirtele ...mygtuka... mielasis, ne viskas, deja, pagrista automatika rasyk, jei nori i tikra medicinos universiteta istot O tu su manim kartu apsigyvensi? man baisu bus svetimame mieste |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:51:22
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
vycas722 rašė:
@sokoladinis nedris i kmu stot, ten ir taip bus anksta. o is vis geriau eik ir persirasyk i taikomaja matematika. bent vienu krepseliu butu daugiau i biomedicina nepergyvenk taip juk istosi be jokio vargo juk galetume kartu dugzti ir jaunuju bituciu sunesta medu kopineti aisku, po to kai siestaa pakeistu mane kaip suvazineta automobili mmm.. gardus medutis na gerai sokoladini, tu sakai tu zinai. tikrai daugiau ismanantis esi nei as tavo zodis - gipsas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:53:48
| Nuoroda
vycas722 rašė:
mmm.. gardus medutis na gerai sokoladini, tu sakai tu zinai. tikrai daugiau ismanantis esi nei as tavo zodis - gipsas Kitavertus, jei stociau i VU - abu turetume po atskira avili |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:59:12
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
vycas722 rašė:
mmm.. gardus medutis na gerai sokoladini, tu sakai tu zinai. tikrai daugiau ismanantis esi nei as tavo zodis - gipsas Kitavertus, jei stociau i VU - abu turetume po atskira avili jo, o mano avilys tai butu ohoho. nors jei ir tu i kmu stotum, man rodos, kaip nors isitektume |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:04:00
| Nuoroda
vycas722 rašė:
sokoladinis rašė:
vycas722 rašė:
mmm.. gardus medutis na gerai sokoladini, tu sakai tu zinai. tikrai daugiau ismanantis esi nei as tavo zodis - gipsas Kitavertus, jei stociau i VU - abu turetume po atskira avili jo, o mano avilys tai butu ohoho. nors jei ir tu i kmu stotum, man rodos, kaip nors isitektume Issitektume be vargo juk kasmet buna papildymas kiek zinau, pats geriausias, mus dominancio klausimo aspektu, - slaugos fakultetas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:13:54
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
svirtele ...mygtuka... mielasis, ne viskas, deja, pagrista automatika rasyk, jei nori i tikra medicinos universiteta istot O tu su manim kartu apsigyvensi? man baisu bus svetimame mieste o taip. galesim viena KMU bendrika pasirinkt(girdejau , kad 3 neblogas) . ir jokiu cia butu reikia studentiskai gyvent |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:19:41
| Nuoroda
kaip noreciau ir as i KMU bendrika, bet ten taip sunku ji gaut |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:20:55
| Nuoroda
vycas722 rašė:
kaip noreciau ir as i KMU bendrika, bet ten taip sunku ji gaut beveik nieko paie tai dar nesidomejau. drauge siaip gavo,. o kodel sakai, kad sunku? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:42:02
| Nuoroda
siestaa rašė:
o taip. galesim viena KMU bendrika pasirinkt(girdejau , kad 3 neblogas) . ir jokiu cia butu reikia studentiskai gyvent viena bendrika? gal geriau viena kambari? 3-ias tikra ne pats geriausias, bent jau as susidariau tokia nuomone silciausia vieta - 4-as bet is 2-o mums butu patogiau i centrinius rumus keliaut zingsniuotume sau susikibe rankutemis Kauko aleja, ech |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:46:29
| Nuoroda
@sokoladini tai imam antra vieno kambario neduos, bet per langus laipiot imanoma |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
00:54:05
| Nuoroda
siestaa rašė:
@sokoladini tai imam antra vieno kambario neduos, bet per langus laipiot imanoma Su tokia mintimi galvoje ir einu gulti labos nakties, blonde |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
01:03:39
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini tai imam antra vieno kambario neduos, bet per langus laipiot imanoma Su tokia mintimi galvoje ir einu gulti labos nakties, blonde kokia mintim?pamirsau juokauju...kaip cia pamirsi... ramiu sapnu |
|
|