Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
11:29:59
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Oi oi oi, sokoladini, netyčiom nutryniau tavo žinutę ,,labas rytas'' (dar tik pratinuos prie moderatorės pareigų, tai prašom nepulti) O čia drita, gal reikėtų šitą temą perkelt į Paplepėkim skiltį ir pavadinti Sokoladinis ir Siestaa (drama)? Graziausia! Apsisuko tau galvele nuo valdzios Istrynei zinute, kuria pasipirsau! Na, bet siestaa ir taip mane meta... matai as - per prastas televizijos zvaigzdei |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
17:54:36
| Nuoroda
Sveiki, svajojau stoti kur nors medicinos link. Taciau gaves egzaminu rezultatus nebetikiu, kad kur nors imanoma i KMU istoti. I dantu technologija nespejau (egzaminas praejo, man ne nezinant ). Tad nebezinau kur i bandyt stoti su tokiais balais. Galbut i maisto technologija ir inzinerija? Gal burnos higiena? Bet girdejau kad higienistai darbo neranda... Gal kas patartu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
18:56:24
| Nuoroda
gali bandyt i maisto technologija ir inzinerija ktu. Istot gana nesudetinga, tik mokintis reikia (informatika ir fizika sunku, dar su braizyba reikia nemazai padirbeti), na bet cia visur taip. Pabaigus nemazos perspektyvos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:52:39
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Muuuu rašė:
Oi oi oi, sokoladini, netyčiom nutryniau tavo žinutę ,,labas rytas'' (dar tik pratinuos prie moderatorės pareigų, tai prašom nepulti) O čia drita, gal reikėtų šitą temą perkelt į Paplepėkim skiltį ir pavadinti Sokoladinis ir Siestaa (drama)? Graziausia! Apsisuko tau galvele nuo valdzios Istrynei zinute, kuria pasipirsau! Na, bet siestaa ir taip mane meta... matai as - per prastas televizijos zvaigzdei man toks jausmas , kad as cia kazka praleidau... va tik nebuk kokia diena, ir iskart situacijoje nesigaudau viskas, ka supratau- kad Muuuu tapo moderatore Sokoladini, per prastas tu niekam negaletum buti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:22:51
| Nuoroda
siestaa rašė:
man toks jausmas , kad as cia kazka praleidau... va tik nebuk kokia diena, ir iskart situacijoje nesigaudau viskas, ka supratau- kad Muuuu tapo moderatore Sokoladini, per prastas tu niekam negaletum buti As trumpai nupasakosiu, kas cia vyko Muuuu grizo is dainu sventes ir del niekam nezinomu priezasciu tapo labai rusti itariame, jog Vingio parke jai isisiurbe encefalita platinanti erke, taciau ji niekam nesiduoda apziurima - badosi ragais kaip tik imanydama trina mano zinutes As labai nepatikimas todel mano neprastumas nera absoliutus |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
00:48:10
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
man toks jausmas , kad as cia kazka praleidau... va tik nebuk kokia diena, ir iskart situacijoje nesigaudau viskas, ka supratau- kad Muuuu tapo moderatore Sokoladini, per prastas tu niekam negaletum buti As trumpai nupasakosiu, kas cia vyko Muuuu grizo is dainu sventes ir del niekam nezinomu priezasciu tapo labai rusti itariame, jog Vingio parke jai isisiurbe encefalita platinanti erke, taciau ji niekam nesiduoda apziurima - badosi ragais kaip tik imanydama trina mano zinutes As labai nepatikimas todel mano neprastumas nera absoliutus as tai tikrai pasigedu Muuu...kazko truko, o stai ji jau ir sugrizo tiesio isbadejusi diskutavimo studijos.lt ir iskart "nesismulkindama " trina zinutes nepatikimas sakai. ,,butent tai tada ir zlugdo nepaprastumo absoliutuma..mat zmogaus nepatikimumas , deja, atsiduria tarp ydinguju, o ne dorovinguju budo bruozu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
23:23:09
| Nuoroda
@sokoladini kazin kas kam sirdi sudauze |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
23:37:40
| Nuoroda
siestaa rašė:
@sokoladini kazin kas kam sirdi sudauze As tau sudauziau - is kersto |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
23:49:40
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini kazin kas kam sirdi sudauze As tau sudauziau - is kersto kerstaujama tik tada, kai yra uz ka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
23:52:05
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini kazin kas kam sirdi sudauze As tau sudauziau - is kersto kerstaujama tik tada, kai yra uz ka Akis uz aki, sirdis uz sirdi |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
23:58:04
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini kazin kas kam sirdi sudauze As tau sudauziau - is kersto kerstaujama tik tada, kai yra uz ka Akis uz aki, sirdis uz sirdi tai jei uz, tai UZ, o ne PRIES |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
00:06:46
| Nuoroda
siestaa rašė:
tai jei uz, tai UZ, o ne PRIES Tu isplesei mano, o as - tavo lygiosios |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
00:21:57
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Tu isplesei mano, o as - tavo lygiosios cia ne tas pats, kaip uzminama ant kojos, o po atminama ir jau tada buna lygiosios apsikeisti sielom ir sirdim imanoma tik pasibuciuojant, vadinasi niekas jokiu sirdziu neisplese |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
00:31:15
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Tu isplesei mano, o as - tavo lygiosios cia ne tas pats, kaip uzminama ant kojos, o po atminama ir jau tada buna lygiosios apsikeisti sielom ir sirdim imanoma tik pasibuciuojant, vadinasi niekas jokiu sirdziu neisplese Pala pala! jei tau buvai ne tu, tai su kuo as buciavausi? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
00:40:31
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Tu isplesei mano, o as - tavo lygiosios cia ne tas pats, kaip uzminama ant kojos, o po atminama ir jau tada buna lygiosios apsikeisti sielom ir sirdim imanoma tik pasibuciuojant, vadinasi niekas jokiu sirdziu neisplese Pala pala! jei tau buvai ne tu, tai su kuo as buciavausi? jei tai buvau ne as, tai argi as galiu zinoti??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
00:56:56
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Tu isplesei mano, o as - tavo lygiosios cia ne tas pats, kaip uzminama ant kojos, o po atminama ir jau tada buna lygiosios apsikeisti sielom ir sirdim imanoma tik pasibuciuojant, vadinasi niekas jokiu sirdziu neisplese Pala pala! jei tau buvai ne tu, tai su kuo as buciavausi? jei tai buvau ne as, tai argi as galiu zinoti??? Velnias! Ar bent jau atleisi man uz si paklydima? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
00:59:03
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
Tu isplesei mano, o as - tavo lygiosios cia ne tas pats, kaip uzminama ant kojos, o po atminama ir jau tada buna lygiosios apsikeisti sielom ir sirdim imanoma tik pasibuciuojant, vadinasi niekas jokiu sirdziu neisplese Pala pala! jei tau buvai ne tu, tai su kuo as buciavausi? jei tai buvau ne as, tai argi as galiu zinoti??? Velnias! Ar bent jau atleisi man uz si paklydima? Velnias tikraja to zodzio prasme as atlaidi, bet niekada nieko nepamirstu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
01:08:36
| Nuoroda
siestaa rašė:
Velnias tikraja to zodzio prasme as atlaidi, bet niekada nieko nepamirstu... indulgencija priimta |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
01:15:11
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
Velnias tikraja to zodzio prasme as atlaidi, bet niekada nieko nepamirstu... indulgencija priimta ne viduramziais gyvenam, sokoladini jokiu indulgenciju nenusipriksi, teks kitaip ispirkti savo kalte |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
01:25:41
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
Velnias tikraja to zodzio prasme as atlaidi, bet niekada nieko nepamirstu... indulgencija priimta ne viduramziais gyvenam, sokoladini jokiu indulgenciju nenusipriksi, teks kitaip ispirkti savo kalte turi omeny mmmoralini kaltes ispirkimo buda? |