Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:30:58 | Nuoroda
benas;) rašė:

o kada rezultatai gal zinot bus?;D 

22 diena berods perlaikymas, iki tol turetai suzinot :D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:31:13 | Nuoroda

aš ir manau,kad neatskleidžiau temos,bet kiekvienas ją supranta savaip ir savaip ją samprotauja :)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:31:24 | Nuoroda

aš ir manau,kad neatskleidžiau temos,bet kiekvienas ją supranta savaip ir savaip ją samprotauja :)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:33:44 | Nuoroda

pati rašiau pirma tema, kaip dauguma :) žiūriu tą temą kaip kas norėjo taip suprato;D vieni apie mirtį, kiti apie trėmimus, treti apie sąžinę;DD blm, šiaip geriau manau būčiau antrą parašius, bet per velai susisgribau;s būčiau rašius, kad adug įtakos padarė istorija - okupacinės priespaudos ir pan, apie papročius pamalus ką ;s bet stresas padarė savo ir įšokau į kitas roges

o teksto suvokimas tikrai nebuvo sudėtingas, believe me, yra buvę daug suktesnių;D

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:35:19 | Nuoroda

o teksto suvokime, kokios ten kalbines raiskos priemones buvo, kaaaa?:)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:35:57 | Nuoroda
laipsnis rašė:
tralain rašė:

kas raset savicki pasakykit ka mazdaug raset

Izanga tokia neprasta parasiau, gal nelabai gerai,bet tai geirau nei turinio atpasakojimas :/

Ka aptariau ten,tai pavadinima-laika ,kuris dominuoja tam tikra laika kurinyje ir kas jame ivyko,veikejus apzvelgiau, siuzeto papasakojau ir vsio 470 zodziu.

o ten jis ta savo mega paliko nes suzinojo kad jin jam melavo del to auskaro nes jai rupejo tik kaip is pasipelnyt?? pasakyk kad taip nes jei ne as nusisaunu ;DD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:36:24 | Nuoroda

o siaip rasiau izanga is Skemos, ka as zinau, bus matyt is rezultatu kaip pasiseke:)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:36:42 | Nuoroda
laipsnis rašė:
benas;) rašė:

Mokyklinių lietuvių kalbos egzaminų kandidatų darbai bus įvertinti per 9 darbo dienas. Lietuvių kalbos (valstybinės) egzamino rezultatai bus paskelbti birželio 23 d., o lietuvių kalbos (gimtosios) – liepos 1 d.

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:37:01 | Nuoroda
laipsnis rašė:
tralain rašė:

Izanga tokia neprasta parasiau, gal nelabai gerai,bet tai geirau nei turinio atpasakojimas :/

Ka aptariau ten,tai pavadinima-laika ,kuris dominuoja tam tikra laika kurinyje ir kas jame ivyko,veikejus apzvelgiau, siuzeto papasakojau ir vsio 470 zodziu.

o ten jis ta savo mega paliko nes suzinojo kad jin jam melavo del to auskaro nes jai rupejo tik kaip is jo pasipelnyt?? pasakyk kad taip nes jei ne as nusisaunu ;DD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:37:05 | Nuoroda
laipsnis rašė:
tralain rašė:

o ten jis ta savo mega paliko nes suzinojo kad jin jam melavo del to auskaro nes jai rupejo tik kaip is jo pasipelnyt?? pasakyk kad taip nes jei ne as nusisaunu ;DD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:38:26 | Nuoroda
laipsnis rašė:
benas;) rašė:

dq .greiciau butu tie atsakymai ;D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:40:21 | Nuoroda

ne izanga, o interpretacija, visai protas susisuko:D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:40:43 | Nuoroda

:D Pas mane grupėje viena mergina atpylė iš įtampos.Rašinių temos lengvos buvo, aš tai pirmą rašiau "Ar žmogus visada gali rinktis ir yra atsakingas?" Pasirėmiau, Biliūnu,Sruoga ir Dostojevskiu. Bet teksto suvokimas tai man bjaurus buvo ;/ jaučiu gerai privėliau

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:45:03 | Nuoroda
absoliutlyorganic rašė:

:D Pas mane grupėje viena mergina atpylė iš įtampos.Rašinių temos lengvos buvo, aš tai pirmą rašiau "Ar žmogus visada gali rinktis ir yra atsakingas?" Pasirėmiau, Biliūnu,Sruoga ir Dostojevskiu. Bet teksto suvokimas tai man bjaurus buvo ;/ jaučiu gerai privėliau

blm, tais pačiai rėmiausi, ir dar filmu vienu;D

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:46:49 | Nuoroda
absoliutlyorganic rašė:

blm, tais pačiai rėmiausi, ir dar filmu vienu;D

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:53:21 | Nuoroda

Kokios nuomonės apie teksto suvokimą? 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 14:55:00 | Nuoroda

gal ka nors galit pasakyti apie mokyklinio temas?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:00:42 | Nuoroda

teksto suvokimas pasirode lengvas, apie sventes :D o interpretacijos idomiai, dauguma musu rase Skemos, o tas Savickio tai nesamone ten padare kad pridejo teksta skaitymui :D 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:02:24 | Nuoroda

teksto suvokimas pasirode lengvas, apie sventes :D o interpretacijos idomiai, dauguma musu rase Skemos, o tas Savickio tai nesamone ten padare kad pridejo teksta skaitymui :D 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:04:08 | Nuoroda

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą