Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:16:05 | Nuoroda
tralain rašė:
laipsnis rašė:
tralain rašė:

kas raset savicki pasakykit ka mazdaug raset

Izanga tokia neprasta parasiau, gal nelabai gerai,bet tai geirau nei turinio atpasakojimas :/

Ka aptariau ten,tai pavadinima-laika ,kuris dominuoja tam tikra laika kurinyje ir kas jame ivyko,veikejus apzvelgiau, siuzeto papasakojau ir vsio 470 zodziu.

o ten jis ta savo mega paliko nes suzinojo kad jin jam melavo del to auskaro nes jai rupejo tik kaip is jo pasipelnyt?? pasakyk kad taip nes jei ne as nusisaunu ;DD

Nu as ir tep supratau, tik berods nerasiau labai..tiek,kad ji melavo jog tai jos seneles auskaras,kai tuo tarpu dirbtinas..ir tiesiog, santykiai ju nutruko..nu panasiai :]]

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:16:49 | Nuoroda
tillary rašė:

o teksto suvokime, kokios ten kalbines raiskos priemones buvo, kaaaa?:)

Ale aš tai parašiau, kad prie šalutinio sakinio prijungė pagrindinį, bet čiuju nupievinau :D

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 56
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:19:44 | Nuoroda

Sveiki. Rašiau interpretaciją iš Škėmos, sekės gerai... taip gerai, kad įsijaučiau ir prirašiau daugiau nei 500 žodžių. Kaip manot, ar numinuos taškus už tai? Bijau,kad dėl per didelio žodžių skaičiaus numinusavus tam tikrą taškų kiekį iš geros interpretacijos manoji pataps vidutiniškai, ar net dar prasčiau įvertinta... :' (

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:20:51 | Nuoroda
Pixma rašė:

teksto suvokimas pasirode lengvas, apie sventes :D o interpretacijos idomiai, dauguma musu rase Skemos, o tas Savickio tai nesamone ten padare kad pridejo teksta skaitymui :D 

as perskaiciau ta teksta savckio,bendra suvokima kazkiek dave

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:21:15 | Nuoroda
Cocaine rašė:

Sveiki. Rašiau interpretaciją iš Škėmos, sekės gerai... taip gerai, kad įsijaučiau ir prirašiau daugiau nei 500 žodžių. Kaip manot, ar numinuos taškus už tai? Bijau,kad dėl per didelio žodžių skaičiaus numinusavus tam tikrą taškų kiekį iš geros interpretacijos manoji pataps vidutiniškai, ar net dar prasčiau įvertinta... :' (

Nenuima taškų, po 450 žodžių neskaito gramatinių klaidų, o visas kitas tikrina. Bent jau pernai taip buvo. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:23:20 | Nuoroda
Lauruc rašė:
tillary rašė:

Ale aš tai parašiau, kad prie šalutinio sakinio prijungė pagrindinį, bet čiuju nupievinau :D

o as parasiau kad vietoj vienaskaitos tas 10. jau daugiskaita kalbama.. blogai? nes matau cia visi kitaip rase

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:25:28 | Nuoroda

Sveikiname su pirmuoju išlaikytu egzaminu!

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:26:15 | Nuoroda

Ar išlaikytas, dar laikas parodys.. :D 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:27:28 | Nuoroda
sanemis rašė:
Cocaine rašė:

Nenuima taškų, po 450 žodžių neskaito gramatinių klaidų, o visas kitas tikrina. Bent jau pernai taip buvo. 

Matai, šiemet limitas buvo 400-450 žodžių...Nurodytas ne tik minmalus žodžių skaičius, bet ir maksimalus ( taip išskaitau iš parašymo 400-450)...Ak, kad tavo tiesa būtų...!!

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:28:37 | Nuoroda
tralain rašė:
Lauruc rašė:
tillary rašė:

o as parasiau kad vietoj vienaskaitos tas 10. jau daugiskaita kalbama.. blogai? nes matau cia visi kitaip rase

o aš parašiau kad pridėjo neiginį "nesvarbu" ir pakeitė reikšmę iš teigiamos į neigiamą :D gal aptariam ir kitus atsakymus :D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:30:02 | Nuoroda

šeip dėl to kad parašei daugiau nei 500 mušti gal tik organizacijoj balus, kad nesugebi glaustai minčių dėstyti, bet geriau per daug nei per mažai ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:30:05 | Nuoroda

koks poziuris buvo ? 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:30:45 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
tralain rašė:
Lauruc rašė:
tillary rašė:

o aš parašiau kad pridėjo neiginį "nesvarbu" ir pakeitė reikšmę iš teigiamos į neigiamą :D gal aptariam ir kitus atsakymus :D

prajuokinot;DD visi skirtingai atsakem... nelbogai,gal yra kas tiksliai zino to klausimo atsakyma??

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:31:07 | Nuoroda

a tai iseina kad rezultatus suzinosim lik liepos 1? nervuoj tos datos, isvis kada stosim, man tai butina rezultatu zinot. ne turiu dar laukt kasko 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:31:14 | Nuoroda

a tai iseina kad rezultatus suzinosim lik liepos 1? nervuoj tos datos, isvis kada stosim, man tai butina rezultatu zinot. ne turiu dar laukt kasko 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:31:14 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
tralain rašė:
Lauruc rašė:
tillary rašė:

kur ten tas "nesvarbu" ?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:31:29 | Nuoroda

Kaip atsakėt į paskutinį klausimą? Skambėjo maždaug taip:

"Kaip reikia gyventi, kad tikrasis vardas būtų dar tūkstančius metų?" 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:32:39 | Nuoroda
pauliuz23 rašė:

koks poziuris buvo ? 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:33:17 | Nuoroda

Labai neramu del teksto suvokimo, visiems labai lengva buvo, o as jauciu, kad nuliuka galiu gauti. Pasidalinkit atsakymais, kuriuos prisimenat... Pamenu, buvo klausimas is dvieju daliu: kokia aktualija nagrinejama tekste ir paskui kokia buties problema, ka atsakete?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:33:29 | Nuoroda
LauraT rašė:

Kaip atsakėt į paskutinį klausimą? Skambėjo maždaug taip:

"Kaip reikia gyventi, kad tikrasis vardas būtų dar tūkstančius metų?" 

Reikia mokėti laukti, nesistengti pasirodyti prieš kitus, išmokti visur ieškoti prasmės ir suprasti savo gyvenimo esmę.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą