Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:51:42
| Nuoroda
tralain rašė:
dar klausimas.. kaip i pati pirma atasket. kokius tikslus autorius laiko neigiamus sveciant sventes ar kazkas tokio Viena tiksla parasiau nora pasirodyti kitiems, o kita tai geda ir sakyti |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:53:30
| Nuoroda
živilė rašė:
tralain rašė:
dar klausimas.. kaip i pati pirma atasket. kokius tikslus autorius laiko neigiamus sveciant sventes ar kazkas tokio Viena tiksla parasiau nora pasirodyti kitiems, o kita tai geda ir sakyti tik baik visi tokie patys nežiniukai aš pirmą irgi rašiau norą pasirodyti, o antrą tikslas būti ne aktyviu dalyviu, o stebėtoju tą antrą tai jau rašiau kai nebesugalvojau kito |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:54:13
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
živilė rašė:
tralain rašė:
dar klausimas.. kaip i pati pirma atasket. kokius tikslus autorius laiko neigiamus sveciant sventes ar kazkas tokio Viena tiksla parasiau nora pasirodyti kitiems, o kita tai geda ir sakyti tik baik visi tokie patys nežiniukai aš pirmą irgi rašiau norą pasirodyti, o antrą tikslas būti ne aktyviu dalyviu, o stebėtoju tą antrą tai jau rašiau kai nebesugalvojau kito YEEE ta pati parasiau!!! |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:55:02
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
živilė rašė:
tralain rašė:
dar klausimas.. kaip i pati pirma atasket. kokius tikslus autorius laiko neigiamus sveciant sventes ar kazkas tokio Viena tiksla parasiau nora pasirodyti kitiems, o kita tai geda ir sakyti tik baik visi tokie patys nežiniukai aš pirmą irgi rašiau norą pasirodyti, o antrą tikslas būti ne aktyviu dalyviu, o stebėtoju tą antrą tai jau rašiau kai nebesugalvojau kito butent as ir;D pirma kad noras pasirodyt kitiems..o to antro ieskojau ieskojau,neradau..tada bet ka parasiau.kad zmoniu noras but tik stebetojais;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:55:09
| Nuoroda
Aš pirmą parašiau,kad eina, nes tai yra labai išreklamuota o antrą, tą pati,ką ir jūs |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:55:48
| Nuoroda
živilė rašė:
živilė rašė:
Labai neramu del teksto suvokimo, visiems labai lengva buvo, o as jauciu, kad nuliuka galiu gauti. Pasidalinkit atsakymais, kuriuos prisimenat... Pamenu, buvo klausimas is dvieju daliu: kokia aktualija nagrinejama tekste ir paskui kokia buties problema, ka atsakete? Man labai striokas, tai dar karta paklausiu to paties Na, aš rašiau kažką tokio, kad nagrinėjama aktualija - šiuolaikinių švenčių netikrumas, dirbtinumas, o problema - būties pilnatvės ieškojimas.. Kažkas panašaus, bet nežinau, ar taip turėjo būt.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:56:56
| Nuoroda
Greta. rašė:
živilė rašė:
živilė rašė:
Labai neramu del teksto suvokimo, visiems labai lengva buvo, o as jauciu, kad nuliuka galiu gauti. Pasidalinkit atsakymais, kuriuos prisimenat... Pamenu, buvo klausimas is dvieju daliu: kokia aktualija nagrinejama tekste ir paskui kokia buties problema, ka atsakete? Man labai striokas, tai dar karta paklausiu to paties Na, aš rašiau kažką tokio, kad nagrinėjama aktualija - šiuolaikinių švenčių netikrumas, dirbtinumas, o problema - būties pilnatvės ieškojimas.. Kažkas panašaus, bet nežinau, ar taip turėjo būt.. Mazdaug taip ir as parasiau. Geras, buvau jau visai i nevilti puolus, o dabar ziuriu, kad sutampa su daug kuo atsakymai... |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:58:28
| Nuoroda
živilė rašė:
Greta. rašė:
živilė rašė:
živilė rašė:
Labai neramu del teksto suvokimo, visiems labai lengva buvo, o as jauciu, kad nuliuka galiu gauti. Pasidalinkit atsakymais, kuriuos prisimenat... Pamenu, buvo klausimas is dvieju daliu: kokia aktualija nagrinejama tekste ir paskui kokia buties problema, ka atsakete? Man labai striokas, tai dar karta paklausiu to paties Na, aš rašiau kažką tokio, kad nagrinėjama aktualija - šiuolaikinių švenčių netikrumas, dirbtinumas, o problema - būties pilnatvės ieškojimas.. Kažkas panašaus, bet nežinau, ar taip turėjo būt.. Mazdaug taip ir as parasiau. Geras, buvau jau visai i nevilti puolus, o dabar ziuriu, kad sutampa su daug kuo atsakymai... nesijaudink,visi taip galvoja kad tik jie blogai atsake..pagalvok kiek visokiu 4ukininku vos sakiny surezganciu ejo |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:59:16
| Nuoroda
Jau ką prikliedėjom, tą. Bet žiūriu, kad labai jau skirtingai atsakė į tą klausimą su kalbinės raiškos priemone.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:00:10
| Nuoroda
Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:00:14
| Nuoroda
ech,kaip butu faina jei butu skelbiami tikslus atsakymai;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:01:07
| Nuoroda
Ingridele rašė:
Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 o kuo gi tu kitaip i juos atsakei? nes mes tai tikrai ne i pevas rasem.gal tu blogai rasei |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:02:15
| Nuoroda
Ingridele rašė:
Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 Siūlau visiem nekreipti dėmesio. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:02:32
| Nuoroda
Ingridele rašė:
Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 Apie kokius atsakymus būtent šneki? Ir iš kur jau taip garantuota, kad blogi atsakymai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:03:09
| Nuoroda
Koki zemdirbiskosios kulturos ivaizdi israset? As tai ir israsiau zeme, labai originalu... |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:06:08
| Nuoroda
man gaila jusu kad tokias nesamones raset , parodziau dar mokytojai ka jus raset, tai juoktis pradejo sako atsakymai zemiau mokyklinio lygio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:07:11
| Nuoroda
Ingridele rašė:
man gaila jusu kad tokias nesamones raset , parodziau dar mokytojai ka jus raset, tai juoktis pradejo sako atsakymai zemiau mokyklinio lygio :DDDDDDDDDDDDDDDDD o kaip tu parašei? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:07:11
| Nuoroda
Administracija, tvarkykites su Ingridele |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:08:33
| Nuoroda
Egypt rašė:
Ingridele rašė:
man gaila jusu kad tokias nesamones raset , parodziau dar mokytojai ka jus raset, tai juoktis pradejo sako atsakymai zemiau mokyklinio lygio :DDDDDDDDDDDDDDDDD o kaip tu parašei? parodziau jai sita foruma ir ka kalbat apie mane |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:08:51
| Nuoroda
Garantuo,kad ta Ingridėlė fake. Sėdi už kompo ekrano kokia 4eukininkė ir svajoja kažką... Parašė blogai, o dabar savo nusivylimą išslieja erzindama mus |