Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:51:42 | Nuoroda
tralain rašė:

dar klausimas.. kaip i pati pirma atasket. kokius tikslus autorius laiko neigiamus sveciant sventes ar kazkas tokio

Viena tiksla parasiau nora pasirodyti kitiems, o kita tai geda ir sakyti :D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:53:30 | Nuoroda
živilė rašė:
tralain rašė:

dar klausimas.. kaip i pati pirma atasket. kokius tikslus autorius laiko neigiamus sveciant sventes ar kazkas tokio

tik baik visi tokie patys nežiniukai :D  aš pirmą irgi rašiau norą pasirodyti, o antrą tikslas būti ne aktyviu dalyviu, o stebėtoju :D tą antrą tai jau rašiau kai nebesugalvojau kito 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:54:13 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
živilė rašė:
tralain rašė:

tik baik visi tokie patys nežiniukai :D  aš pirmą irgi rašiau norą pasirodyti, o antrą tikslas būti ne aktyviu dalyviu, o stebėtoju :D tą antrą tai jau rašiau kai nebesugalvojau kito 

YEEE ta pati parasiau!!!

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:55:02 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
živilė rašė:
tralain rašė:

butent as ir;D pirma kad noras pasirodyt kitiems..o to antro ieskojau ieskojau,neradau..tada bet ka parasiau.kad zmoniu noras but tik stebetojais;D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:55:09 | Nuoroda

Aš pirmą parašiau,kad eina, nes tai yra labai išreklamuota

o antrą, tą pati,ką ir jūs :) 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:55:48 | Nuoroda
živilė rašė:
živilė rašė:

Labai neramu del teksto suvokimo, visiems labai lengva buvo, o as jauciu, kad nuliuka galiu gauti. Pasidalinkit atsakymais, kuriuos prisimenat... Pamenu, buvo klausimas is dvieju daliu: kokia aktualija nagrinejama tekste ir paskui kokia buties problema, ka atsakete?

Man labai striokas, tai dar karta paklausiu to paties

Na, aš rašiau kažką tokio, kad nagrinėjama aktualija - šiuolaikinių švenčių netikrumas, dirbtinumas, o problema - būties pilnatvės ieškojimas.. Kažkas panašaus, bet nežinau, ar taip turėjo būt..

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:56:56 | Nuoroda
Greta. rašė:
živilė rašė:
živilė rašė:

Labai neramu del teksto suvokimo, visiems labai lengva buvo, o as jauciu, kad nuliuka galiu gauti. Pasidalinkit atsakymais, kuriuos prisimenat... Pamenu, buvo klausimas is dvieju daliu: kokia aktualija nagrinejama tekste ir paskui kokia buties problema, ka atsakete?

Na, aš rašiau kažką tokio, kad nagrinėjama aktualija - šiuolaikinių švenčių netikrumas, dirbtinumas, o problema - būties pilnatvės ieškojimas.. Kažkas panašaus, bet nežinau, ar taip turėjo būt..

Mazdaug taip ir as parasiau. Geras, buvau jau visai i nevilti puolus, o dabar ziuriu, kad sutampa su daug kuo atsakymai...

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:58:28 | Nuoroda
živilė rašė:
Greta. rašė:
živilė rašė:
živilė rašė:

Mazdaug taip ir as parasiau. Geras, buvau jau visai i nevilti puolus, o dabar ziuriu, kad sutampa su daug kuo atsakymai...

nesijaudink,visi taip galvoja kad tik jie blogai atsake..pagalvok kiek visokiu 4ukininku vos sakiny surezganciu ejo

Žinutė parašyta: 2010-05-31 15:59:16 | Nuoroda

Jau ką prikliedėjom, tą. :D Bet žiūriu, kad labai jau skirtingai atsakė į tą klausimą su kalbinės raiškos priemone.. :/

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:00:10 | Nuoroda

Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit :) na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 :) :) :) 

• Biologija / VBE 5
  • Istorija / VBE 41
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 3
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 24
Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:00:14 | Nuoroda

ech,kaip butu faina jei butu skelbiami tikslus atsakymai;D

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:01:07 | Nuoroda
Ingridele rašė:

Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit :) na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 :) :) :) 

o kuo gi tu kitaip i juos atsakei? nes mes tai tikrai ne i pevas rasem.gal tu blogai rasei

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:02:15 | Nuoroda
Ingridele rašė:

Siūlau visiem nekreipti dėmesio.

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:02:32 | Nuoroda
Ingridele rašė:

Apie kokius atsakymus būtent šneki? Ir iš kur jau taip garantuota, kad blogi atsakymai?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:03:09 | Nuoroda

Koki zemdirbiskosios kulturos ivaizdi israset? As tai ir israsiau zeme, labai originalu...

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:06:08 | Nuoroda

man gaila jusu kad tokias nesamones raset , parodziau dar mokytojai ka jus raset, tai juoktis pradejo :) sako atsakymai zemiau mokyklinio lygio :) :) 

• Biologija / VBE 5
  • Istorija / VBE 41
  • Matematika / VBE 18
Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:07:11 | Nuoroda
Ingridele rašė:

man gaila jusu kad tokias nesamones raset , parodziau dar mokytojai ka jus raset, tai juoktis pradejo :) sako atsakymai zemiau mokyklinio lygio :) :) 

:DDDDDDDDDDDDDDDDD o kaip tu parašei?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:07:11 | Nuoroda

Administracija, tvarkykites su Ingridele

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:08:33 | Nuoroda
Egypt rašė:
Ingridele rašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDD o kaip tu parašei?

parodziau jai sita foruma ;) ir ka kalbat apie mane ;) 

• Biologija / VBE 5
  • Istorija / VBE 41
  • Matematika / VBE 18
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:08:51 | Nuoroda

Garantuo,kad ta Ingridėlė fake. Sėdi už kompo ekrano kokia 4eukininkė ir svajoja kažką... Parašė blogai, o dabar savo nusivylimą išslieja erzindama mus

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą