Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:30:12
| Nuoroda
kristepiste labai nuraminai |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:32:09
| Nuoroda
As parasiau novele, nes kazkaip mania, kad gal apsakyma rasyti,nors musu mokytoja sake, kad novele nuo apsakymo labai nesiskiria, tipo jei vietoj apsakymo parasytume apysaka, tai jau butu didele klaida,o jei vietoj noveles apsakyma arba atvirksciai, tai nebaustu labai:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:37:09
| Nuoroda
Eimante rašė:
As parasiau novele, nes kazkaip mania, kad gal apsakyma rasyti,nors musu mokytoja sake, kad novele nuo apsakymo labai nesiskiria, tipo jei vietoj apsakymo parasytume apysaka, tai jau butu didele klaida,o jei vietoj noveles apsakyma arba atvirksciai, tai nebaustu labai:D bent tiek gerai, nes as apsakyma dejau. nes va savickio tiek vagis, tiek ad astra laikomi apsakymais, o mokytojos knygos raso noveles, tai zinok dabar |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:52
| Nuoroda
Taigi va.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:41:28
| Nuoroda
Ingridele rašė:
mano mokytoja yra labai patirusi, jai 83 metai, tad ji man viska reportuodavo kas bus egzamine todel atspejo kad bus savickis ir visus metus nuo gruodzio kalem jo intepretacijas o rasyti suvokimo atsakymus butent ismoke taip ir sako, kad vertintojams tai patinka ir is kart duoda 3 taskus, kartais net iki galo neskaite Kainavo pamokos nemazai, 150 lt dvi valandos, bet uztat gausiu auksta bala
Tai pasigyrei.. mano mokytojai tik 30, ji nieko nespėliojo, pinigų nemokėjau ir gavau aukštą balą (praeitais metais), kitiems nervų negadindama Dabar abiturientams sunkiausias metas - rezultatų laukimas ir stojimai. Sėkmės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:47:07
| Nuoroda
Sveiki. norėčiau sužinoti, kokiais kūriniais rėmėsi tie žmonės, kurie rašė samprotavimo rašinį pirma tema asmeniškai aš rėmiausi J. Bilūno ,,Kliudžiau" , F.Dostojevskio ,,Nusikaltimas ir bausmė" ir A. Kamiu ,,Svetimas" . nežinau dėl Kamiu ar tiko šiai temai. norėčiau sužinoti jūsų nuomone. Rašiau, kad žmogus dažnai nesupranta savo gyvenimo prasmės ir pridaro daug klaidų dėl kurių reikia gailėtis, tada įterpaiu a. kamiu ,,svetimas'' kai nušovė arabą ir nejautė jokio gailescio.. nezinau ar y tema pataikiau ;DDDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:48:33
| Nuoroda
Kaip interpretavote Škėmos Baltą Drobulę,kokias problemas pastebėjot? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:54:33
| Nuoroda
Man iš tikrųjų įdomu būtų pamatyti, kaip atrodo valstybinio egzamino interpretacija ir suvokimas, kurie ne išlaiko... Įdomu tokį maždaug susidaryti įspūdį |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:55:16
| Nuoroda
Myka105 rašė:
Kaip interpretavote Škėmos Baltą Drobulę,kokias problemas pastebėjot? Tiksliai nebepamenu, bet man atrodo, kad problemą rašiau apie skirtingų vertybių priešpriešą.. Gal nelabai į temą, bet nelabai turėjau, ką išpešt iš tos ištraukos.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:56:32
| Nuoroda
Gal zinot, kas buna tiems, kurie isvis pamirso suskaiciuoti zodzius? ;/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:58:17
| Nuoroda
Greta. rašė:
Myka105 rašė:
Kaip interpretavote Škėmos Baltą Drobulę,kokias problemas pastebėjot? Tiksliai nebepamenu, bet man atrodo, kad problemą rašiau apie skirtingų vertybių priešpriešą.. Gal nelabai į temą, bet nelabai turėjau, ką išpešt iš tos ištraukos.. aš taip pat ėmiau šitą problematiką... iš vis mano interpretacijos ašim tapo klausimas: koks turi būti tikras poetas? ištikimas sau ar skaitytojui? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:59:44
| Nuoroda
viskas, net netikrina ju darbo:D ne, siaip jeigu rimtai, tai nezinau, pati pamirsau parasyt. Sake tipo tada ziuri klaidas ir jas skaiciuoja iki pat galo, nu visa interpretacija:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:08:37
| Nuoroda
Leti777 rašė:
Sveiki. norėčiau sužinoti, kokiais kūriniais rėmėsi tie žmonės, kurie rašė samprotavimo rašinį pirma tema asmeniškai aš rėmiausi J. Bilūno ,,Kliudžiau" , F.Dostojevskio ,,Nusikaltimas ir bausmė" ir A. Kamiu ,,Svetimas" . nežinau dėl Kamiu ar tiko šiai temai. norėčiau sužinoti jūsų nuomone. Rašiau, kad žmogus dažnai nesupranta savo gyvenimo prasmės ir pridaro daug klaidų dėl kurių reikia gailėtis, tada įterpaiu a. kamiu ,,svetimas'' kai nušovė arabą ir nejautė jokio gailescio.. nezinau ar y tema pataikiau ;DDDD aš rėmiausi Bulgakovo "Meistras ir margarita", kur pasakojo apie Berliozo mirtį, maždaug, kad likimo išbandymų nepasirinksi, apie onkologinius ligonius, kad jie renkasi kaip reaguoti į lemtį. paskui Dostojevskio "užrašai iš mirusiųjų namų" apie kaltę ir "hamletą" kad hamletas, nužudęs klaudijų tapo tokiu pat žudiku ir paskui kad žmogus turi nuomonės laisvę ir kad reklama, žiniasklaida ir politikai vis bando ją paveikti į savo pusę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:10:14
| Nuoroda
zooms rašė:
Man iš tikrųjų įdomu būtų pamatyti, kaip atrodo valstybinio egzamino interpretacija ir suvokimas, kurie ne išlaiko... Įdomu tokį maždaug susidaryti įspūdį ir man būtų įdomu.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:17:59
| Nuoroda
klausykit, o ar blogai padariau, kai reikejo pazymeti 400 zodziu riba parasteje as padejau bruksni tos eilutes parasteje, bet vertintoju vietoje, na desineje puseje. Cia blogai ar ne, del bruksnelio manau nieko nebus? :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:22:52
| Nuoroda
aš tai parašiau tuos žodžius po visų tų vertintojų eilučių, nes nežinojau kur daugiau, kuri ten pagal juos ta paraštė skaitosi. ir jokio brūkšnio nedėjau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:48:27
| Nuoroda
Sveiki, pats rašiau temą apie tai, ar žmogus visada atsakingas už savo poelgius ir jaučia dėl jų atskaomybę. Rėmiausi, aišku, "Altorių šešėly" kūriniu, taip pat Salomėjos Nėries biografija bei kūryba, o atsakomybės temą bandžiau pritraukti prie Balzako "Tėvo Gorijo". Kaip manote, ar nebūsu čia prašovęs? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:48:33
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
klausykit, o ar blogai padariau, kai reikejo pazymeti 400 zodziu riba parasteje as padejau bruksni tos eilutes parasteje, bet vertintoju vietoje, na desineje puseje. Cia blogai ar ne, del bruksnelio manau nieko nebus? :D aš tai brūkšnelį ir padėjau ir parašiau 400, tik kairėje pusėje |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
19:06:21
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Stewie rašė:
abituriente333 rašė:
gal kas tiksliai zinot ar numazina balus ir kiek jeigu neparasiau gale zodziu skaiciaus? mums tai mokytoja kiek sakė, kad nemažina, bet jei mato, kad gali trūkti, tai skaičiuoja, o jei jiems tenka skaičiuoti, tai jie pyksta ir tada priekabiai vertina man gavos 504 zodziai, kazi del to nieko blogo? Man ir ta pati problema... girdėjau, kad už organizaciją gali sumažinti. Būtų pirmas kartas per visą lietuvių kalbos valstybinių brandos egzaminų istoriją..! |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
19:47:10
| Nuoroda
Kendrick rašė:
Sveiki, pats rašiau temą apie tai, ar žmogus visada atsakingas už savo poelgius ir jaučia dėl jų atskaomybę. Rėmiausi, aišku, "Altorių šešėly" kūriniu, taip pat Salomėjos Nėries biografija bei kūryba, o atsakomybės temą bandžiau pritraukti prie Balzako "Tėvo Gorijo". Kaip manote, ar nebūsu čia prašovęs? as rasaiu ta pacia tema.remiausi Homero Odiseju, kad jis tipo paliko deive kalipse ir grizo pas Penelope dar remiausi altoriu seseli rasiaukad liudas Vasaris pasirinkes kuryba jautesi laimingas ir todel nuo pasirinkimu gali priklausyti zmogaus gyvenimas (kazkas tokio) ir dar remiausi liudna pasaka kad tipo tas petras banys isejo i kova.. ir kad cia buvo tipo jo toks apsisprendimas ;DDDD sel paskutines pastraipo truputi nervinuos nes rasiau kazka apie tai kad kartais zmogaus apsisprendimas gali ji prazudyti.kad tipo jis vadovaujasi ne sveiku protu o emocijosmis (nes tipo tas petras isejo i kova del geresnes ateities ir pan ). |