Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:58:49 | Nuoroda

sveikos,tekso suvokime netilpau i duotas eilutes,aisku,nerasiau ten labai sonais,na,bet kai kur parasiau uz liniju.. ar tai labai blogai?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:01:26 | Nuoroda

nors jau nebe abituriente,bet vis tiek labai dar aktualus tie egzaminai. juk taip neseniai,rodo,ir pati laikiau:P paskaicius Jums pateikta suvokimo uzduoti,ji pasirode,ganetinai suprantama,nesudetinga:) Man pereitais metais tekstas buvo kur kas ilgesnis ir toks nelabi aiskus:) Autoriai- kieti riesuteliai gan;) ypac A. Skema. Manau,jei buciau db 12toke,buciau emus vaiciunaite:) 

Tai ka,sveikinu su pirmuoju egzaminu. Dabar belieka palinket kantrybes laukiant rezultatu:)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:01:37 | Nuoroda

dingo musu paziba.tikriausiai isbego mokytojai skustis

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:01:48 | Nuoroda

mano klasioke automatiskai teksto suvokime pasirase varda ir pavarde, kaip manot, uz tai gali skaitytis, kad jinai jo neislaike?

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 3
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:04:18 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

mano klasioke automatiskai teksto suvokime pasirase varda ir pavarde, kaip manot, uz tai gali skaitytis, kad jinai jo neislaike?

Taip.

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:04:20 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

Blemba blemba... aš ir pati tos klaidos vos nepadariau...

Taisyklėse buvo parašyta, kad nebūtų jokių žymų galinčiu parodyti vardą pavardę ar mokyklą... Ji valstybinį laikė?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:04:52 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

Blemba blemba... aš ir pati tos klaidos vos nepadariau...

Taisyklėse buvo parašyta, kad nebūtų jokių žymų galinčiu parodyti vardą pavardę ar mokyklą... Ji valstybinį laikė?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:05:04 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

labai negerai..nezinau ka daro tookiu atveju,bet parasyta kad grieztai draudziama

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:05:32 | Nuoroda

Sveiki, gal galit parašyt, ką rašėt tema apie lietuvių liūdnumą.labai bijau,kad nebūčiau nugrybavus 

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 54
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:06:45 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

ooo vaikyti va čia tai ne juokas jau... pirmam psl buvo parašyta kad nebus vertinamas toks darbas kuriame bus vardo, pavardės ar mokyklos užuominų... o ji pasisakė vertintojams?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:07:40 | Nuoroda

joo.reikejo pasisakyt butinai..nejuokai.kaip jin jaucias?

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:09:32 | Nuoroda
tralain rašė:
mes_nugalesim rašė:

labai negerai..nezinau ka daro tookiu atveju,bet parasyta kad grieztai draudziama

Kartai vadovaujuosi tuo kad vertintojai irgi žmonės, ne robotai. Gali ir suprasti ir kartais nežiūrėti kur nereikia. Turbūt kaip suprantu vardą ir pavardę parašė į juodraštį. tai gali ir tariamai nepastebėti. Juodraštis juk netikrinamas. Aišku jeigu vertins griežtas ir piktas vertintojas gali būti problemų.

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:10:32 | Nuoroda
Kristepistee rašė:

Sveiki, gal galit parašyt, ką rašėt tema apie lietuvių liūdnumą.labai bijau,kad nebūčiau nugrybavus 

Nelabai aš į temą parašiau, bet gi kartais pavadinimas gali neatitikt teksto, ane? :D:D Tikiuosi...

Rašiau kad emigruoja žmonės, todėl pyktis ima, kad mus užsieniečiai laiko piktais žmonėmis.. Nelabai atsimenu ką dar... Škėma rėmiaus, Putino ir Juknaitės mintis citavau... :]

Ką tu rašei? :)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:14:03 | Nuoroda
lietuvaitė rašė:
Kristepistee rašė:

Nelabai aš į temą parašiau, bet gi kartais pavadinimas gali neatitikt teksto, ane? :D:D Tikiuosi...

Rašiau kad emigruoja žmonės, todėl pyktis ima, kad mus užsieniečiai laiko piktais žmonėmis.. Nelabai atsimenu ką dar... Škėma rėmiaus, Putino ir Juknaitės mintis citavau... :]

Ką tu rašei? :)

Aš ir parašiau apie emigraciją ir čia salomėja nerį naudojau, po to rašiau, kad pyktis ima dėl išniekinamos gamtos ir baranauską panaudojau ir galiausiai parašiau, kad pyksta dėl senųjų vertybių išniekinimo ir granausko "duonos valgytojus" panaudojau..

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 54
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:17:51 | Nuoroda
Kristepistee rašė:

Rašiau, kad lietuviai iškentėjo tremtis, karus, priespaudas todėl yra liūdni. Parašiau, kad vis tai atsispindi literatūrojebei, kine. Rašiau kad kūrinyje "Dievų miškas" atsispindi tremties baisumai, kūrinyje "Mažvydas" lietuvos švietėjo pasiaukojimas lietuvai. parašiau kad prastas pragyvenimas, ir tarp kitko tokį įrašiau, kad  teigiama jog lietuviai gyvena šiauriau todėl yra lūdnesni. Tai pat parašiau, kad negalime teigti jog visada lūdni, juk turime ir gražių akimirkų kaip tūkstantmetis, žalgirio mūšio pergalė (dabar minim 600 metines ). Yra gražių papročių kaip joninės kur lietuviai džiaugesi, o ne liūdi. 

Šeip manau kad aš čia pivų prirašiau ir nepataikiau į temą

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:19:39 | Nuoroda

Labai mažai kas pas mus rašė šia tema, bet vat paklausau, ką rašėt jūs ir pagalvoju, kad kažką panašiai rašiau,o juk visi pro temą gal nepravarėm? :D

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 54
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:22:29 | Nuoroda

o kaip manot jei as antra tema meginau paneigti kad mes nesame liudni o esame susimaste ir del to nesisypsome? :( 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:24:11 | Nuoroda

taip, ji laike valstybini. vykdytojams nepasisake,tik autobuse kai snekejom jai sove i galva tokia mintis, kad pasirase varda ir pavarde.

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:24:37 | Nuoroda
emyly rašė:

o kaip manot jei as antra tema meginau paneigti kad mes nesame liudni o esame susimaste ir del to nesisypsome? :( 

Čia vertina tavo rašto gabumus, temos suvokimą,o tavo nuomonės nieks nevertina, todėl tikrai buvo galima rašyt, kaip rašei tu. Tuo labiau klausimas prasidėjo "ar"

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 54
Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:29:50 | Nuoroda

negasdinkit jus manes savo protingom mintim :DD Zinokit, neatsimenu ka rasiau, mano cia tokia rasymo istorija ilga:DDD raisau i juodrasti, pamaciau kad nespesiu, tada tiesiai i svarrasti... zodziu, sunkiai labai, manau prastai parasiau;/

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą