Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
19:46:30
| Nuoroda
nebus o gal, kas zino |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:03:36
| Nuoroda
kiap reikia atsakyt i kl raiskos ir turinio poziuriu? raiska tai meniskumas dera su moksliskumu. o turinys? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:14:43
| Nuoroda
Sveiki, kas rašinį ryt rašot Kuom žadat remtis, kokiom knygom? Daug skaitę jų esat? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:19:43
| Nuoroda
na geros yra noveles, kurias mokykloje skaiteme. taip pat esu keleta ir savo perskaiciusi, kurias galima daug kur naudot..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:25:57
| Nuoroda
Aš tai meginsiu rašyti interpretacija.... , nors nežinau kas susisuks mano toi galvelvoi...... ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:26:16
| Nuoroda
Tai sėkmes visiem ryt, kad pavyktų parodyti, ką per 12metelių išmokom |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:34:03
| Nuoroda
Girdėjau, kad samprotavimo rašinio tema gali būti apie meilę. Kaip manot ar tikrai gali? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:43:36
| Nuoroda
o ne.. tik ne apie meile |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:44:56
| Nuoroda
Aurete ačiū, tau taipat sekmės ritoj =) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:46:07
| Nuoroda
Tai aišku, kad gali. Bet viską sužinosim tik rytoj ryte Truputį bijau, bet tikiu kad pavyks Aš daugiau remiuosi ne lietuvių, o užsienio autoriais ir jų kūriniais, tikiuosi tiks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:56:51
| Nuoroda
sanemis rašė:
Pasidalinsiu savo įspūdžiais, kai pernai laikiau egzaminą. Kokias 15 min rinkausi temas iš dviejų. Pagaliau pasirinkau temą - Ar dora prisidengti kauke? Iš pradžių net pavadinimo nesupratau, maniau, kad klausia ar dora yra prisidengti kauke . Tad rašau, rašau įžangą, kažkaip galvoju čia man nesiriša, pradėjo dar 15 minučių, po to perskaitau iš naujo pavadinimą ir tada supratau kokia tema . Praėjo pusvalandis, o aš dar net normaliai nebuvau pradėjęs rašyti. Visas išraudau jaučiu, bet po to susikaupiau ir normaliai, net anksčiau baigiau. Bet streso buvo tikrai. Tad patarimas - skaitykit temą 5 kartus Kaip žiauriai! Visai nepagalvojau, kiek laiko reikės, kol temą išsirinksiu. O šiaip labiausiai bijau, kad neatrasiu jokio kūrinio kuriuo galėčiau remtis, labiausiai nenorėčiau temų apie kalbą, tautiškumą ir pan., dar kažką apie pop kultūrą. O apie meilę tai galėtų būt, pilna argumentų yra. Sėkmės visiems!
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
20:59:24
| Nuoroda
^ I ten citata baigiasi po "5 kartus" |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:05:54
| Nuoroda
o kurie autoriai yra poetai, kurie dramaturgai ir kurie prozininkai? K. Donelaitis. „Metai“, |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:12:45
| Nuoroda
K. Donelaitis. „Metai“,
p.s poetai dramaturgai prozininkai |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:14:56
| Nuoroda
sveikuciai isivaizduoju, ka siandien isgyvenate. pries metus ta pati perejau ir as,sedejau studijos.lt ir blevyzgavojau. galiu pasakyti, kad tai yra tik sekmes dalykas. svarbiausia yra gerai issimiegoti. ai , dar is vakaro pasikartokite citatas, ryte gerai atsiminsite Atsimenu, vakara pries egza paskaiciau apie zydus ir ismokau 3citatas, ir viska panaudojau rasinyje ir jus pasiskaitykite apie zydus, gal ir jums pravers o ryte linkiu , kad nebutu taip, kaip man ( apsivemiau pries egza ) D siaip tikrai nebijokit. viskas bus ok. |
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:19:53
| Nuoroda
Aiste18 rašė:
sveikuciai isivaizduoju, ka siandien isgyvenate. pries metus ta pati perejau ir as,sedejau studijos.lt ir blevyzgavojau. galiu pasakyti, kad tai yra tik sekmes dalykas. svarbiausia yra gerai issimiegoti. ai , dar is vakaro pasikartokite citatas, ryte gerai atsiminsite Atsimenu, vakara pries egza paskaiciau apie zydus ir ismokau 3citatas, ir viska panaudojau rasinyje ir jus pasiskaitykite apie zydus, gal ir jums pravers o ryte linkiu , kad nebutu taip, kaip man ( apsivemiau pries egza ) D siaip tikrai nebijokit. viskas bus ok. prajuokinai;DD jaudulys suveike? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:21:52
| Nuoroda
Aiste19. rašė:
sveikuciai isivaizduoju, ka siandien isgyvenate. pries metus ta pati perejau ir as,sedejau studijos.lt ir blevyzgavojau. galiu pasakyti, kad tai yra tik sekmes dalykas. svarbiausia yra gerai issimiegoti. ai , dar is vakaro pasikartokite citatas, ryte gerai atsiminsite Atsimenu, vakara pries egza paskaiciau apie zydus ir ismokau 3citatas, ir viska panaudojau rasinyje ir jus pasiskaitykite apie zydus, gal ir jums pravers o ryte linkiu , kad nebutu taip, kaip man ( apsivemiau pries egza ) D siaip tikrai nebijokit. viskas bus ok. Atsimenu, kad skaičiau kaip ir tu diskutavai ruošdamasi Kiek išlaikei procentų? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:23:25
| Nuoroda
tralain rašė:
Aiste18 rašė:
sveikuciai isivaizduoju, ka siandien isgyvenate. pries metus ta pati perejau ir as,sedejau studijos.lt ir blevyzgavojau. galiu pasakyti, kad tai yra tik sekmes dalykas. svarbiausia yra gerai issimiegoti. ai , dar is vakaro pasikartokite citatas, ryte gerai atsiminsite Atsimenu, vakara pries egza paskaiciau apie zydus ir ismokau 3citatas, ir viska panaudojau rasinyje ir jus pasiskaitykite apie zydus, gal ir jums pravers o ryte linkiu , kad nebutu taip, kaip man ( apsivemiau pries egza ) D siaip tikrai nebijokit. viskas bus ok. prajuokinai;DD jaudulys suveike? kad visai ramiai uzmigau, nesijaudinau, o ryte vos prabudau, iskart pykint pradejo... cia pasamoneje viskas. tetis visad kale i galva, jei neislaikysi egzo, taves laukia maximos kasininkes karjera, kasininkes, kasininkes... va ir ivare toki bauba. taigi pries visus egzus vemiau bet atkentejau, laimingai istojau, baigineju 1kursa |
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:23:51
| Nuoroda
Bū rašė:
Aiste19. rašė:
sveikuciai isivaizduoju, ka siandien isgyvenate. pries metus ta pati perejau ir as,sedejau studijos.lt ir blevyzgavojau. galiu pasakyti, kad tai yra tik sekmes dalykas. svarbiausia yra gerai issimiegoti. ai , dar is vakaro pasikartokite citatas, ryte gerai atsiminsite Atsimenu, vakara pries egza paskaiciau apie zydus ir ismokau 3citatas, ir viska panaudojau rasinyje ir jus pasiskaitykite apie zydus, gal ir jums pravers o ryte linkiu , kad nebutu taip, kaip man ( apsivemiau pries egza ) D siaip tikrai nebijokit. viskas bus ok. Atsimenu, kad skaičiau kaip ir tu diskutavai ruošdamasi Kiek išlaikei procentų? :) 89 |
Žinutė parašyta:
2010-05-30
21:24:27
| Nuoroda
turiu klausimeli.kuri buda rinktis interpretuojant. ar interpretuoti paeiliui,viska aptariant eiliskumu.ar atskirai aspektais,nepaeiliui? |