Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-30 11:13:59 | Nuoroda

Dabar kaip tik labiau vertinami yra samprotavimo rašiniai, o ne interpretacijos, taigi,kas turi loginį mąstymą, platų literatūrinį kontekstą, tam pasisekė.

Žinutė parašyta: 2010-05-30 11:42:06 | Nuoroda

Sveiki bendraminčiai, norėjau paklausti ar pirma rašinys bus ar suvokimas? :) nes pas mus visi mėtosi,man rodos,kad rašinys,bet noriu pasitikslinti :) 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-30 11:48:53 | Nuoroda
Ganyta rašė:

Sveiki bendraminčiai, norėjau paklausti ar pirma rašinys bus ar suvokimas? :) nes pas mus visi mėtosi,man rodos,kad rašinys,bet noriu pasitikslinti :) 

Rasinys, tada pertrauka ir suvokimas

Žinutė parašyta: 2010-05-30 11:51:16 | Nuoroda

dėkui :) bet girdėjau tokių bajerių,kad per pertrauką iš mokyklų neišleis :O

Žinutė parašyta: 2010-05-30 12:14:09 | Nuoroda

mum tj mokytoja sake kad turetu buti vaizgantas !

Žinutė parašyta: 2010-05-30 12:45:55 | Nuoroda

O kas nors priminkit man, kokie būna teksto funkciniai stiliai ir žanrai...nežinau tokių dalykų, tikiuosi, jų ir  nedės per daug (sako, tai atseit per lengva:D)

Žinutė parašyta: 2010-05-30 13:04:06 | Nuoroda

bus funkciniai stiliai. paskutiniai klausimai visa laik buna :) tj cia tie publicistinis ir pnsniai?

Žinutė parašyta: 2010-05-30 13:48:17 | Nuoroda
321123 rašė:

bus funkciniai stiliai. paskutiniai klausimai visa laik buna :) tj cia tie publicistinis ir pnsniai?

taip.daug kas buna sumaiso publicistini su zanru

Žinutė parašyta: 2010-05-30 15:15:20 | Nuoroda

Man jau antra diena nuojauta kuzda kad bus vaizgantas. Nesuprantu gal  tikrai bus. Gal kas galit papasakot apie jo kurini trumpai ir aiskiai. Bent tiek: kas yra pagrindinis veikejas, kokia problema vyksta.

Intike per daug prirasyta, sunku ka suprasti. 

Žinutė parašyta: 2010-05-30 16:09:51 | Nuoroda

Kaip manot ka reiketu pagrinde susikartoti, prisiminti, kad visai normaliai islaikyti eitu ?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-05-30 16:23:06 | Nuoroda

kiek sugebi tiek daryk. jei nori kartokis kurybos bruozu. Seip kai rasysi, tekste ieskok : erdves, laika, vertybes, antivertybes, veikejai (kaip adroto, kokios busenos, kaip elgiasi), veikeju santykiai. turetu but lengviau

Žinutė parašyta: 2010-05-30 16:56:01 | Nuoroda

O kaip jas surasti ? kaip geriausia jas atskirti ?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-05-30 17:31:15 | Nuoroda
Pixma rašė:

Man jau antra diena nuojauta kuzda kad bus vaizgantas. Nesuprantu gal  tikrai bus. Gal kas galit papasakot apie jo kurini trumpai ir aiskiai. Bent tiek: kas yra pagrindinis veikejas, kokia problema vyksta.

Intike per daug prirasyta, sunku ka suprasti. 

mum ir mokytoja sakė kad nujaučia kas bus vaižgantas :D kad tik jūs klystumėt... tai vienintelis kūrinys kurio neskaičiau :D iš pamokų tik prisimenu kad yra gondingos ir vaduvų kraštas, vaizudojama mažoji lietuva, tautinis atgimimas,  naujakurių gyvenimas ir uždraustos meilės istorija :D

Žinutė parašyta: 2010-05-30 17:47:27 | Nuoroda

Vaižgantas. „Pragiedruliai“ („Gondingos kraštas“), taip nec raso. Tai reiskias tik is dalies kūrinio bus. kurio svarbiausia dalis lino darbu pasaka, tad siulau perzvelkt.O vaižgantas bus 100 % , nes jo labai senai nebuvo ir tie laisviu minejimai, tukstantmetis tai parodo.tad bus vaizgantas ar marcinkevicius , vienas is ju tikrai. Nes jie linksta i ta tema

Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:25:29 | Nuoroda
321123 rašė:

Vaižgantas. „Pragiedruliai“ („Gondingos kraštas“), taip nec raso. Tai reiskias tik is dalies kūrinio bus. kurio svarbiausia dalis lino darbu pasaka, tad siulau perzvelkt.O vaižgantas bus 100 % , nes jo labai senai nebuvo ir tie laisviu minejimai, tukstantmetis tai parodo.tad bus vaizgantas ar marcinkevicius , vienas is ju tikrai. Nes jie linksta i ta tema

Nu paziuresim kaip cia jau simtu rpocentu tas vaizgantas bus. Man mokytoja prie vieninteliu jo ir Donelaicio parase kad tikrai nebus nu 99 procentai kad nebus. Ji kiekviena met atspeja bent viena autoriu, o tu cia paskutine minute tvirtini akd simtu procentu vaizgantas bus... Del Marcinkeviciaus tai sutinku, labai tiketina

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:32:44 | Nuoroda

na aš manau, kad visi yra vienodai tikėtini išskyrus Biliūną :)  

Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:49:03 | Nuoroda

Marcinkeviciaus nebus :D  

Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:53:50 | Nuoroda
Pixma rašė:

Marcinkeviciaus nebus :D  

taip :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-30 19:00:42 | Nuoroda
321123 rašė:

Labai jau Tamstos neracionalus mąstymas 100% tvirtinti

Žinutė parašyta: 2010-05-30 19:15:32 | Nuoroda

Bus "Dievų miškas"

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą