Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-31
17:40:50
| Nuoroda
Sveiki, aš ir laikysiu biologijos egzą. tik va, dar normaliai net pradėjau ruoštis. o iš ko geriausia būtų mokytis ir ruoštis tam egzui? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-31
18:18:16
| Nuoroda
Gera knygutė tokia žalia. Egzaminui ruošiuosi pats,ar kažkas panašaus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-31
21:36:16
| Nuoroda
Man atrodo šiemet gali būti humoralinis arba nervinis reguliavimas, taip pat dauginimasis ir kažkas su augalais ir žinoma, evoliucija, visų mūsų mėgiama |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-31
23:48:53
| Nuoroda
Nenene, tik ne augalai As jiems jauciu kazkokia nepaaiskinama neapykanta |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-06
13:09:12
| Nuoroda
Turiu simtus miljonu knyguciu, kurios mane kuo toliau tuo labiau klaidina dvi ten pasiruoskime egzaminams, trecia kazkoki citologijos konspektai, testai ir pan. mokykloj ejnam is Williams, bet Mader mano manymu dauk geresnis, todel savarankiskai mokausi is jo biologija man svariausias dalykas, todel is jo tikiuosi taip pat daugiausiai, bus tikrai apmaudu po sitiek idetu pastangu, jeigu susimausiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-06
17:30:21
| Nuoroda
mokomes , bet kad turim biski kiesta biologijos mokytoja |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-06
19:31:42
| Nuoroda
Silpnai man, o reik labiausiai Biologijos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-14
22:44:51
| Nuoroda
kaip manot ar galima puikiai pasiruosti ezaminui is zalios knygutes " i egzamina be baimes"? ar reikia ir Mader ir kitas studijuoti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
08:53:28
| Nuoroda
zinoma uztenka bet tik kaip mokomoji literatura, reikia daryt ir praktiniu uzduociu, tuomet bus liuks. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
09:24:08
| Nuoroda
LadyBug rašė:
zinoma uztenka bet tik kaip mokomoji literatura, reikia daryt ir praktiniu uzduociu, tuomet bus liuks. nuraminai praktines uzduotis tai mokykloj darom |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
12:53:42
| Nuoroda
Smeterling rašė:
LadyBug rašė:
zinoma uztenka bet tik kaip mokomoji literatura, reikia daryt ir praktiniu uzduociu, tuomet bus liuks. nuraminai praktines uzduotis tai mokykloj darom O aš manyčiau, kad žalios knygutės yra per mažai, ten kaip konspektas. Tačiau reiktų Wiliamsą, Maderį taip pat pavartyti, dar labai gerai žmogaus anatomija 9 kl vadovėlyje (Molių - Žmogaus biologija ir sveikata). Tada kažkaip daug tvirčiau jautiesi eidamas į egzaminą. O užduotys taip pat labai svarbios. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
13:06:06
| Nuoroda
Mader knygoj taip viskas sudetingai parasyta, ten pora kartu kaip kurias vietas reik skaityt kad suprastum |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
14:18:32
| Nuoroda
tai butent, kad zalioj knygutej viskas paprastai, trumpai ir aiskiai isaiskinta, viso to pakanka egzaminui puikiai pasiruosti. o Maderiai ir kitos knygos skirtos olimpijadom ruostis neperkraukit mielieji saves nereikalinga informacija, kartais maziau yra geriau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
14:18:56
| Nuoroda
tai butent, kad zalioj knygutej viskas paprastai, trumpai ir aiskiai isaiskinta, viso to pakanka egzaminui puikiai pasiruosti. o Maderiai ir kitos knygos skirtos olimpijadom ruostis neperkraukit mielieji saves nereikalinga informacija, kartais maziau yra geriau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
16:11:08
| Nuoroda
Jei taip būtų, tai ko gero paprasčiausia visą tą žalią knygutę mintinai išmokt, kas yra paprasčiausia. Joje mažų mažiausiai nėra poros punktų, kurie aptariami egzamino programoje. Williams'e galima namažai klaidų rast. O kas dėl Mader'io, tai ši knyga yra tiesiog puiki. Aišku, informacijos yra ir pridėtinės, tačiau pats teorijos išdėstymas yra vienas geriausiausių. Ir nelabai drįsčiau sutikti, kad ši ar kitos knygos yra tik olimpiadoms ruoštis. |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
19:05:47
| Nuoroda
gal kas zino kur rast atsakymus biologijos egzaminu, nes niekur nerandu, o ten kur budavo tai dabar uzluzes puslapis tipo duomenis issitryne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-16
17:13:49
| Nuoroda
LadyBug rašė:
gal kas zino kur rast atsakymus biologijos egzaminu, nes niekur nerandu, o ten kur budavo tai dabar uzluzes puslapis tipo duomenis issitryne http://www.nec.lt/91/ , bet čia tik dviejų metų egzaminų atsakymai. Yra tokia Nacionalinio egzamino centro išleista knygutė, kur egzaminai penkių metų, tiek mokykliniai, tiek valstybiniai (pagrindinės ir pakartotinės sesijos). |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-02-16
18:46:53
| Nuoroda
O kuri žalia knygutė geresnė: "s. Į egzaminą be baimės" ar "s.Egzaminui rengiuosi pats"? |
Žinutė parašyta:
2010-02-16
20:17:02
| Nuoroda
papildyto leidimo |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-24
18:48:14
| Nuoroda
Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai? |