Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-02-24
21:57:02
| Nuoroda
zmogus rašė:
Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai? Visuose biomedicininiuose moksluose ta pati skaičiuoklė - 0,4 biologiją, 0,2 chemija arba matematika, 0,2 lietuvių ir 0,2 metinis pažymys (chemijos ir matematikos). www.baluskaiciuokle.lt/index.php čia gali pasižiūrėti balus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-25
17:43:55
| Nuoroda
sanemis rašė:
zmogus rašė:
Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai? Visuose biomedicininiuose moksluose ta pati skaičiuoklė - 0,4 biologiją, 0,2 chemija arba matematika, 0,2 lietuvių ir 0,2 metinis pažymys (chemijos ir matematikos). www.baluskaiciuokle.lt/index.php čia gali pasižiūrėti balus. ka rašau ne taip , kad konkursini bala rodo virš 25.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-25
17:47:12
| Nuoroda
Smeterling rašė:
sanemis rašė:
zmogus rašė:
Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai? Visuose biomedicininiuose moksluose ta pati skaičiuoklė - 0,4 biologiją, 0,2 chemija arba matematika, 0,2 lietuvių ir 0,2 metinis pažymys (chemijos ir matematikos). www.baluskaiciuokle.lt/index.php čia gali pasižiūrėti balus. ka rašau ne taip , kad konkursini bala rodo virš 25.. Na, net nežinau, gal per daug nuliukų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-25
21:48:14
| Nuoroda
Šiandien laikiau biologijos bandoma 2010 paruosta ir dar vienas bandomas bus isleistas kovo ar balandzio menesi. Šeip nėra sunkus bet nera ir lengvas kita savaite bus paskelbtas NEC.lt |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-26
14:43:35
| Nuoroda
man davė mokytoja bandomąjį - keista, kad kai kuriuose užduotyse beveik visai nėra biologijos, o kažkokie skaičiavimai - matematika ir keisčiausia, kad ne po vieną tašką, o po 3 ar du |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-27
12:49:11
| Nuoroda
sanemis rašė:
man davė mokytoja bandomąjį - keista, kad kai kuriuose užduotyse beveik visai nėra biologijos, o kažkokie skaičiavimai - matematika ir keisčiausia, kad ne po vieną tašką, o po 3 ar du T,y apskaičiuoti kalorijas? |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-27
13:04:38
| Nuoroda
sanemis rašė:
Smeterling rašė:
sanemis rašė:
zmogus rašė:
Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai? Visuose biomedicininiuose moksluose ta pati skaičiuoklė - 0,4 biologiją, 0,2 chemija arba matematika, 0,2 lietuvių ir 0,2 metinis pažymys (chemijos ir matematikos). www.baluskaiciuokle.lt/index.php čia gali pasižiūrėti balus. ka rašau ne taip , kad konkursini bala rodo virš 25.. Na, net nežinau, gal per daug nuliukų? tai kaip ten rašyti, tarkim biologija, rašyti 80 ar 8? |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-27
15:01:04
| Nuoroda
Nepasitikiu as sia balu skaiciuokle.. net kai 100 visur surasau, man rodo kad neistociau:))))) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-27
18:58:58
| Nuoroda
man tai rodo super aukštus balus |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-28
16:22:01
| Nuoroda
mes rašysim bandomajį kitą pirmadienį, tau jau dabar nervinuos:)) o yra čia rašiusių nec.lt rengiamą pilotinę biologijos? ar sunki buvo? |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-28
21:39:39
| Nuoroda
seho_erotefthi rašė:
mes rašysim bandomajį kitą pirmadienį, tau jau dabar nervinuos:)) o yra čia rašiusių nec.lt rengiamą pilotinę biologijos? ar sunki buvo? Aš rašiau, teste yra keli šiek tiek sunkesni klausimai tokie.... Antra dalis tikrai nėra sunki. O tie stuktūriniai klausimai tikrai nėra labai sunkūs. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-01
16:14:40
| Nuoroda
sanemis rašė:
seho_erotefthi rašė:
mes rašysim bandomajį kitą pirmadienį, tau jau dabar nervinuos:)) o yra čia rašiusių nec.lt rengiamą pilotinę biologijos? ar sunki buvo? Aš rašiau, teste yra keli šiek tiek sunkesni klausimai tokie.... Antra dalis tikrai nėra sunki. O tie stuktūriniai klausimai tikrai nėra labai sunkūs. iš ko buvo daugiau klausimu? ląstelė, ekologija, organizmai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-01
21:38:59
| Nuoroda
sanemis rašė:
man davė mokytoja bandomąjį - keista, kad kai kuriuose užduotyse beveik visai nėra biologijos, o kažkokie skaičiavimai - matematika ir keisčiausia, kad ne po vieną tašką, o po 3 ar du Va tas ir esme yra kad isvis matematiski skaiciavimai buvo, ir dar svarbiausia kad ne vienas uzdavinys buvo. O seip pastebejau ka mokaisi per pamokas mazai kas buna egzaminuose, daug reikia ruostis savarankiskai |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-02
09:10:36
| Nuoroda
įdėta nec.lt bandomojo egzamino užduotys ir vertinimo instrukcija - skyrelyje brandos egzaminai. Nors mokytoja man davė labai panašų, bet dalis klausimų skiriasi teste. Dėl skaičiavimų. Turbūt valstybinis egzaminas tikrina ne tik žinių išmokymą bei taikymą, bet atskirai ir intelektą, tad tie skaičiavimai galiausiai ir parodo žmogaus mąstymą. Nors būtų galima šį loginį mąstymą pritaikyti ir biologijos užduotyse. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-07
23:37:55
| Nuoroda
Mums irgi dave bondomaji, nos zadejo neduot... ir is tiesu likau nustebina, kad tiek demesio skiriama buvo is esmes visai ne biologiniams dalykams.. surinkau virs 70 balu ir didziaja dauguma numuse butent tie matematiniai dalykai, is tiesu buvo visa berysio, nes anksciau to nededavo, chemijoj gal ir galima kazka skaiciuot nu bet biologijoj visai be rysio tokie dalykai atrodo,,, tikiuosi kad jie nesumastys to pridet egzamine.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-09
14:09:27
| Nuoroda
Jau kaip nemėgstu ekologijos, neturiu kantrybės daryti jos užduočių, jau kelias valandas atidelioju, taip nervina.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-09
16:35:11
| Nuoroda
mes biol. bandomaji kovo 18d. rašom |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-10
00:04:01
| Nuoroda
surinkau 73 taskus, nes kai kuriu temu dar nekartojom, o tie skaiciavimai man tai kaip tik patiko, nebuvo sunkus, o taip ir papildomu tasku uzsidirbti galima |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-11
15:38:15
| Nuoroda
Na va, mes taip pat greitai rašysim bandomąjį, pagaliau sužinosiu, ko esu verta ir kiek dar reikia pasitempti Mokytoja prognozavo, kad egzamine gali būti daugiau užduočių susiijusių su chemija, o čia mano silpnoji vieta. Kaip jums sekasi chemiją derinti su biologija? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-11
15:42:30
| Nuoroda
man tai visai neblogai, nes aš mėgstu chemiją:) bet aišku būna, kad ir nepasiseka:) |