Biologija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-02-24 21:57:02 | Nuoroda
zmogus rašė:

Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai?

Visuose biomedicininiuose moksluose ta pati skaičiuoklė - 0,4 biologiją, 0,2 chemija arba matematika, 0,2 lietuvių ir 0,2 metinis pažymys (chemijos ir matematikos).

www.baluskaiciuokle.lt/index.php čia gali pasižiūrėti balus. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-02-25 17:43:55 | Nuoroda
sanemis rašė:
zmogus rašė:

Stojant i Burnos higiena Kauno Kolegija kokio balo reiketu biologijos? Ant kiek maždaug išlaikyt mažiausiai?

Visuose biomedicininiuose moksluose ta pati skaičiuoklė - 0,4 biologiją, 0,2 chemija arba matematika, 0,2 lietuvių ir 0,2 metinis pažymys (chemijos ir matematikos).

ka rašau ne taip , kad konkursini bala rodo virš 25..

Žinutė parašyta: 2010-02-25 17:47:12 | Nuoroda
Smeterling rašė:
sanemis rašė:
zmogus rašė:

Na, net nežinau, gal per daug nuliukų? :D 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-02-25 21:48:14 | Nuoroda

Šiandien laikiau biologijos bandoma 2010 paruosta ir dar vienas  bandomas bus isleistas kovo ar balandzio menesi. Šeip  nėra sunkus bet nera ir lengvas kita savaite bus paskelbtas NEC.lt

Žinutė parašyta: 2010-02-26 14:43:35 | Nuoroda

man davė mokytoja bandomąjį - keista, kad kai kuriuose užduotyse beveik visai nėra biologijos, o kažkokie skaičiavimai - matematika ir keisčiausia, kad ne po vieną tašką, o po 3 ar du 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-02-27 12:49:11 | Nuoroda
sanemis rašė:

man davė mokytoja bandomąjį - keista, kad kai kuriuose užduotyse beveik visai nėra biologijos, o kažkokie skaičiavimai - matematika ir keisčiausia, kad ne po vieną tašką, o po 3 ar du 

T,y apskaičiuoti kalorijas?

Žinutė parašyta: 2010-02-27 13:04:38 | Nuoroda
sanemis rašė:
Smeterling rašė:
sanemis rašė:
zmogus rašė:

Na, net nežinau, gal per daug nuliukų? :D 

tai kaip ten rašyti, tarkim biologija, rašyti 80 ar 8?

Žinutė parašyta: 2010-02-27 15:01:04 | Nuoroda

Nepasitikiu as sia balu skaiciuokle.. net kai 100 visur surasau, man rodo kad neistociau:)))))

• Biologija / VBE 97
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-02-27 18:58:58 | Nuoroda

man tai rodo super aukštus balus

Žinutė parašyta: 2010-02-28 16:22:01 | Nuoroda

mes rašysim bandomajį kitą pirmadienį, tau jau dabar nervinuos:)) o yra čia rašiusių nec.lt rengiamą pilotinę biologijos? ar sunki buvo?

Žinutė parašyta: 2010-02-28 21:39:39 | Nuoroda
seho_erotefthi rašė:

mes rašysim bandomajį kitą pirmadienį, tau jau dabar nervinuos:)) o yra čia rašiusių nec.lt rengiamą pilotinę biologijos? ar sunki buvo?

Aš rašiau, teste yra keli šiek tiek sunkesni klausimai tokie....

Antra dalis tikrai nėra sunki. O tie stuktūriniai klausimai tikrai nėra labai sunkūs.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-03-01 16:14:40 | Nuoroda
sanemis rašė:
seho_erotefthi rašė:

Aš rašiau, teste yra keli šiek tiek sunkesni klausimai tokie....

Antra dalis tikrai nėra sunki. O tie stuktūriniai klausimai tikrai nėra labai sunkūs.

iš ko buvo daugiau klausimu? ląstelė, ekologija, organizmai?

Žinutė parašyta: 2010-03-01 21:38:59 | Nuoroda
sanemis rašė:

Va tas ir esme yra kad isvis  matematiski skaiciavimai buvo, ir dar svarbiausia kad ne vienas uzdavinys buvo. O seip pastebejau ka mokaisi per pamokas mazai kas buna egzaminuose, daug reikia ruostis savarankiskai

Žinutė parašyta: 2010-03-02 09:10:36 | Nuoroda

įdėta nec.lt bandomojo egzamino užduotys ir vertinimo instrukcija - skyrelyje brandos egzaminai. Nors mokytoja man davė labai panašų, bet dalis klausimų skiriasi teste. 

Dėl skaičiavimų. Turbūt valstybinis egzaminas tikrina ne tik žinių išmokymą bei taikymą, bet atskirai ir intelektą, tad tie skaičiavimai galiausiai ir parodo žmogaus mąstymą. Nors būtų galima šį loginį mąstymą pritaikyti ir biologijos užduotyse. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-03-07 23:37:55 | Nuoroda

Mums irgi dave bondomaji, nos zadejo neduot...

ir is tiesu likau nustebina, kad tiek demesio skiriama buvo is esmes visai ne biologiniams dalykams.. surinkau virs 70 balu ir didziaja dauguma numuse butent tie matematiniai dalykai, is tiesu buvo visa berysio, nes anksciau to nededavo,  chemijoj gal ir galima kazka skaiciuot  nu bet biologijoj visai be rysio tokie dalykai atrodo,,, tikiuosi kad jie nesumastys to pridet egzamine..

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-03-09 14:09:27 | Nuoroda

Jau kaip nemėgstu ekologijos,  neturiu kantrybės daryti jos užduočių, jau kelias valandas atidelioju, taip nervina.... 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-03-09 16:35:11 | Nuoroda

mes biol. bandomaji kovo 18d. rašom

Žinutė parašyta: 2010-03-10 00:04:01 | Nuoroda

surinkau 73 taskus, nes kai kuriu temu dar nekartojom, o tie skaiciavimai man tai kaip tik patiko, nebuvo sunkus, o taip ir papildomu tasku uzsidirbti galima

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2010-03-11 15:38:15 | Nuoroda

Na va, mes taip pat greitai rašysim bandomąjį, pagaliau sužinosiu, ko esu verta ir kiek dar reikia pasitempti :) Mokytoja prognozavo, kad egzamine gali būti daugiau užduočių susiijusių su chemija, o čia mano silpnoji vieta. Kaip jums sekasi chemiją derinti su biologija?

Žinutė parašyta: 2010-03-11 15:42:30 | Nuoroda

man tai visai neblogai, nes aš mėgstu chemiją:) bet aišku būna, kad ir nepasiseka:)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą